• Ladattava meikkipeili matkakoossa
  • Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • 5- ja 3-kertaisesti suurentava ominaisuus

KAILA Meikkipeili Travel LED Ladattava Valkoinen 19x25 cm

  • Ladattava meikkipeili matkakoossa
  • Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • 5- ja 3-kertaisesti suurentava ominaisuus
58.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
2,8 cm
Väri 
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
1920
Materiaali 
Komposiitti
Peilin pinta-ala
18,5x25 cm
Koko
20x25 cm
Seinäkiinnitys 
Ei
Watt
16
Ulkomitat 
18,8x25,3 cm
Paino 
750 g

Tämä on meikkipeili on pienempää kokoluokkaa ja siinä on älykäs taitettava muotoilu, jonka avulla voit helposti kääntää peiliä sopivaan asentoon. Taitettava muotoilu sekä säästää tilaa että suojaa peilipintaa, kun peili on laukussa. Tämä on täydellinen peili mukaan matkalle, sillä se on kompakti, kevyt ja siinä on tasaisesti valaiseva sisäänrakennettu valaistus. Valo syttyy ja sammuu kosketusnäppäimestä peilin kehyksessä. Jos pidät nappia pohjassa muutaman sekunnin ajan, voit himmentää valoa ja säätää kolmen värilämpötilan välillä.

Jos taitat peilin kiinni virran ollessa päällä, menee peili automaattisesti virransäästötilaan, kunnes avaat peilin uudelleen. Meikkipeili toimii akun avulla, jonka voi ladata USB-liitännällä.

Peilin tyylikäs valkoinen väri yhdessä tyylipuhtaan LED-valon kanssa tekevät peilistä todella tyylikkään kokonaisuuden. Peili on varustettu tavallisella peililasilla, sekä kahdella pienemmällä peilipinnalla, joista yksi on 5-kertaisesti suurentava ja toinen 3-kertaisesti suurentava.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Sku:
51056991

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.