• Meikkipeili, jossa taittuva muotoilu
  • Himmennettävä valaistus
  • 2-, 3- ja 10-kertaisesti suurentava ominaisuus

KAILA Meikkipeili Tri-Fold Magnifying Musta 30x20 cm

  • Meikkipeili, jossa taittuva muotoilu
  • Himmennettävä valaistus
  • 2-, 3- ja 10-kertaisesti suurentava ominaisuus
52.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8 cm
Väri
Musta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
576
Materiaali
Komposiitti
Peilin pinta-ala
30,5x20 cm
Seinäkiinnitys
Ei
Ulkomitat
32x23 cm
Paino
950 g

Tämä tyylipuhdas musta meikkipeili, jossa on LED-valo, on sekä kätevä että hyvännäköinen. Peilissä on älykäs muotoilu sisääntaitettavilla sivuilla, joiden avulla saat peilin sinulle mieleiseen asentoon. Keskellä oleva suuri peilipinta on varustettu tavallisella peililasilla ja pienemmissä vieressä olevissa peilipinnoissa on 2-, 3-, ja 10-kertaisesti suurentava ominaisuus.

Pitämällä pohjassa peilin etupuolella olevaa kosketusnäppäintä muutaman sekunnin ajan, voit helposti säätää valaistusta ja valita itsellesi sopivan valonvoimakkuuden. Peili toimii AA-paristoilla, jotka myydään erikseen. Meikkipeiliä voi käyttää myös USB-liitännän kautta. USB-kaapeli toimitetaan peilin mukana.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056977

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.