• Meikkipeili, jossa taittuva muotoilu
  • Himmennettävä valaistus
  • 2-, 3- ja 10-kertaisesti suurentava ominaisuus

KAILA Meikkipeili Tri-Fold Magnifying Valkoinen 20x30 cm

  • Meikkipeili, jossa taittuva muotoilu
  • Himmennettävä valaistus
  • 2-, 3- ja 10-kertaisesti suurentava ominaisuus
52.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8 cm
Väri
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
576
Materiaali
Komposiitti
Peilin pinta-ala
30,5x20 cm
Koko
20x30 cm
Seinäkiinnitys
Ei
Ulkomitat
32x23 cm
Paino
950 g

Tämä on matkakokoinen meikkipeili, jossa on älykkäitä toimintoja, jotka tekevät peilin käytöstä todella joustavaa. Peili on kaiken lisäksi todella hyvännäköinen! Peilissä on neljä peilipintaa ja LED-valaistus, joka kehystää keskimmäistä peilipintaa. Pitämällä pohjassa peilin etupuolella olevaa kosketusnäppäintä muutaman sekunnin ajan, voit himmentää valaistusta. Meikkipeiliä voi käyttää mukana tulevan USB-kaapelin kanssa. Jos haluat käyttää peiliä, kun olet liikenteessä, peili toimii myös AA-paristoilla, jotka myydään erikseen.

Peilissä on älykkäästi muotoillut sivut, jotka voi taivuttaa sisään. Näin voit helposti säätää peilin asentoa, josta on paljon apua esimerkiksi meikatessa. Suuri peilipinta on varustettu tavallisella peililasilla, ja pienemmissä sivupeileissä on 2-, 3-, ja 10-kertaisesti suurentavat peilipinnat. Kätevää kun haluat tarkastella kasvoja yksityiskohtaisesti.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056976

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.