• Himmennettävä valaistus
  • Tyylikäs meikkipeili KAILAlta
  • LED-valo kehystää peiliä

KAILA Meikkipeili Vanity LED Valkoinen 80x65 cm

  • Himmennettävä valaistus
  • Tyylikäs meikkipeili KAILAlta
  • LED-valo kehystää peiliä
279.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
13 cm
Väri
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
8640
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
80x65 cm
Ripustus 
Vaaka
Seinäkiinnitys
Kyllä
Watt
28
Ulkomitat
80x68 cm
Paino
9280 g

Tämä on uskomattoman elegantti meikkipeili, jossa on tyylikäs suorakulmainen muoto LED-valaistuksella, joka kehystää peilipinnan ja loistaa tasaista valoa – täydellistä kun laitat meikkiä tai haluat vain peilata itseäsi kunnolla! Peilissä on neutraali valkoinen väri, joka on helppo yhdistää muuhun sisustukseen, ja fiksu pystysuora muotoilu, joten voit asettaa peilin helposti erilaisille tasaisille kodin pinnoille. Voit myös irrottaa peilin jalustan ja ripustaa peilin seinälle. Peilipinnan koko on 80x65 cm.

Peili on varustettu kosketusnäppäimillä, joiden avulla voit sekä sytyttää peilin että säätää valaistusta peilin etupuolelta. “M”-napista säädetään värilämpötilaa ja “P”-napista säädetään valonvoimakkuutta. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056973

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.