• Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Himmennettävissä 10%-100%
  • Sopii kylpyhuonekäyttöön

KAILA Peili Belt LED Guld 60 cm Ø

  • Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Himmennettävissä 10%-100%
  • Sopii kylpyhuonekäyttöön
239.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
3,2 cm
Väri
Kultainen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
1265
Materiaali
Alumiini
Peilin pinta-ala
59x88,4 cm
Koko
60x90 cm
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys
Kyllä
Ulkomitat
60x89,4 cm
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino
4500 g

Tämä on kylpyhuoneen peili sinulle, joka haluat ainutlaatuisen peilin, joka tuo kylpyhuoneeseen uutta hehkua. Peilissä on trendikäs muotoilu, pyöreä muoto, kultakehys ja kullanvärinen seinäripustin. Jotta peili riippuisi vakaasti, asennetaan se sekä seinäkiinnikkeiden kanssa takapuolelta että yläpuolelta olevasta ripustimesta. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja se kytketään virtakytkimeen. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen virtakytkimeen, ei himmentimeen.

Tässä kylpyhuoneen peilissä on sisäänrakennettu LED-valo, joka valaisee sinua hyvin, kun valmistaudut päivää varten. Peili valaisee 3000K:ssa, ja valoa voi kätevästi himmentää oman mielen mukaan. Himmentääksesi valoa, pidä peilipinnan alaosassa olevaa kosketusnäppäintä pohjassa. Voit säätää 10%-100% LED-valon voimakkuudesta.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51057009

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.