• Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Himmennettävissä 10%-100%
  • Sopii kylpyhuonekäyttöön

KAILA Peili Circle LED Musta 80 cm Ø

  • Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Himmennettävissä 10%-100%
  • Sopii kylpyhuonekäyttöön
279.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
3 cm
Väri
Musta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
1925
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
78,5 cm Ø
Koko
80 cm Ø
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys
Kyllä
Ulkomitat
80,5 cm Ø
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino
6500 g

Tämä on tyylikäs LED-valolla varustettu peili, joka on yhtä hyvännäköinen niin eteisessä kuin kylpyhuoneessakin. Peilissä on klassisen pyöreä muoto ja hienostunut mustanvärinen metallikehys. Peilin sisäänrakennettua LED-valaistusta 3000K:ssa voi himmentää 10%–100% valonvoimakkuudesta. Näin voit helposti muuttaa valonvoimakkuutta tarpeidesi mukaan. Himmentääksesi valoa, pidä peilin alaosassa olevaa kosketusnäppäintä pohjassa muutaman sekunnin ajan. LED-valaistus on sijoitettu peilin takareunaan, joka tekee valaistuksesta pehmeämmän.

Seinäpeilin peilipinta on halkaisijaltaan 78,5 cm. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja se kytketään virtakytkimeen. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen virtakytkimeen, ei himmentimeen.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51057008

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.