• Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • Säädettävä LED-valaistus
  • Sopii käyttöön kylpyhuoneessa

KAILA Peili Circular LED 60 cm Ø

  • Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • Säädettävä LED-valaistus
  • Sopii käyttöön kylpyhuoneessa
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
3 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
1560
Materiaali 
Alumiini
Peilin pinta-ala
60 cm Ø
Koko
60 cm Ø
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys 
Kyllä
Ulkomitat 
60 cm Ø
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino 
4980 g

Peili, jossa on sisäänrakennettu valaistus tekee aamurutiineistasi paljon sujuvampia! Tässä mallissa on klassinen pyöreä muoto ja miellyttävän hillitty valo 3000K. Tämä tyylikäs seinäpeili sopii loistavasti kylpyhuoneeseen. Peili on 60 cm halkaisijaltaan, ja siron koonsa ansiosta sitä voi käyttää myös huoneissa, joissa on rajatusti tilaa.

Valaistuksessa on miellyttävä hohde, jota voit helposti himmentää. Säätääksesi valonvoimakkuutta, pidä peilin syrjässä olevaa kosketusnäppäintä pohjassa muutaman sekunnin ajan. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja tulee asentaa sähköasentajan toimesta. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen sähkökatkaisijaan, ei himmentimeen. 

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51057014

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.