• Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • Säädettävä valonvoimakkuus
  • Sopii käyttöön kylpyhuoneessa

KAILA Peili Framed LED 60x80 cm

  • Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • Säädettävä valonvoimakkuus
  • Sopii käyttöön kylpyhuoneessa
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
3,5 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
2415
Materiaali
Alumiini
Peilin pinta-ala
60x80 cm
Koko
60x80 cm
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys
Kyllä
Ulkomitat
60x80 cm
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino
7460 g

Jos etsit modernia ja minimalistista peiliä, jossa on valaistus, tämä peili on sopiva juuri sinulle. Peili on varustettu energiaa säästävillä LED-lampuilla, jotka luovat täydellisen tasaisen valon meikkaamiseen ja peilaamiseen. Valaistus on sijoitettu peilin takapuolelle, josta se hehkuu läpi luoden tyylikkään kehyksen peilin etupuolelle. Säätääksesi valonvoimakkuutta, pidä peilin syrjässä olevaa kosketusnäppäintä pohjassa muutaman sekunnin ajan.

Tässä meikkipeilissä on seinäkiinnikkeet peilin takapuolella ja se asennetaan seinälle pystyasentoon. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja tulee asentaa sähköasentajan toimesta. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen sähkökatkaisijaan, ei himmentimeen. 

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51057007

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.