• Soikea kylpyhuoneen peili - ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
  • Tyylikäs design LED-valaistuksella
  • Lämmin valkoinen valo 3000K

KAILA Peili Oval LED 40x60 cm

  • Soikea kylpyhuoneen peili - ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
  • Tyylikäs design LED-valaistuksella
  • Lämmin valkoinen valo 3000K
169.00 €
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
3 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
1340
Peilin pinta-ala
40x60 cm
Koko
40x60 cm
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys 
Kyllä
Ulkomitat 
40x60 cm
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino 
3500 g

Tämä soikea, LED-valaistuksella varustettu peili on todella tyylikäs kylpyhuoneen katseenvangitsija. Sen himmennettävä integroitu valaistus on helposti säädettävissä näytön kosketusnäppäimellä. Sen taustavalolla on 3000 K lämpimänvalkoinen sävy, jonka kajo heijastuu kauniisti peilattavaan kohteeseen. LED on energiaa säästävä valolähde, joka luo tasaisen luonnollisen valon. Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja liitettäväksi valokatkaisimeen. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen sähkökatkaisijaan, ei himmentimeen. 

Paitsi kylpyhuoneeseen tämä klassisen muotoinen peili soveltuu mainiosti myös vaatehuoneeseen, eteiseen tai vaikkapa meikkipeiliksi. Peilin mitat ovat 40x60 cm ja sen seinäkiinnityksen avulla voit ripustaa sen pystysuoraan.

Peili on peräisin KAILAlta – uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka keskittyy pelkistettyyn skandinaaviseen muotoiluun ja laatuun. Heidän konseptinsa perustuu klassiseen skandinaaviseen tyyliin, jonka ominaispiirteinä ovat minimalismi, eleganssi ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustuselementtejä moderniin kotiin kohtuulliseen hintaan.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta. Peili on tarkoitettu kiinteään seinäasennukseen.

Sku:
51048156

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.