• Pyöreä peili, jossa syvä kehys mattamustaa metallia
  • Tyylikästä ruotsalaista designia KAILA-tuotemerkiltä
  • Industriaalinen ja trendikäs profiili

KAILA Round Mirror - Edge Black 50 cm Ø

  • Pyöreä peili, jossa syvä kehys mattamustaa metallia
  • Tyylikästä ruotsalaista designia KAILA-tuotemerkiltä
  • Industriaalinen ja trendikäs profiili
77.95 €
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
3 cm
Väri
Musta
Peililasin väri 
Väritön
Materiaali
Metalli
Peilityyppi
Seinäpeilit
Peilin pinta-ala
50 cm Ø
Koko
50 cm Ø
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys
Kyllä
Paino
3300 g

KAILA Round Mirror Edge Black on pyöreä peili, jossa on tyylikäs, ohut mattamustan värinen metallikehys tuomassa peiliin industriaalisen ja trendikkään profiilin. Kehys on – koosta riippuen – syvyydeltään 30–40 mm, minkä ansiosta peililasi tulee hieman ulospäin seinästä ja luo vaikuttavan 3D-efektin. Kehyksen syvyys luo myös peiliin aidon tunnun samalla, kun se säilyttää minimalistisen profiilinsa. Täydellinen pyöreä peili sijoitettavaksi mihin tahansa huoneeseen, jonne haluat lisätä käytännöllisyyttä ja tyylikästä ruotsalaista designia!

Tätä peiliä on saatavilla useassa koossa, ja tämän version halkaisija on 50 cm. Peilin taustapuolella on esiasennettu seinäkiinnike, jonka avulla peili kiinnittyy seinälle helposti ja vakaasti. Yhteensopivat ruuvi ja tulppa toimitetaan mukana.

Peili tulee merkiltä KAILA – uudelta ruotsalaiselta tuotemerkiltä, jonka fokuksena on tyylikäs design ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu klassiseen ruotsalaiseen design-suuntaukseen, jolle tunnusomaista ovat minimalismi, eleganssi ja käytännöllisyys – modernilla otteella. KAILA tarjoaa moderneihin koteihin tyylikkäitä sisustuselementtejä kohtuullisin hinnoin.

Koska jokainen tämmöinen peili on ainutlaatuinen, niin kaikki eivät ole ihan samannäköisiä. Joissain peileissä voi olla kehyksessä pieni rako, joka näissä tapauksissa antaa tälle tyylikkäälle seinäpeilille enemmän rustiikin ilmeen ja lisää vielä luonnetta!

Sku:
51044691

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.