• Ajaton pyöreä kehyksetön peili
  • Integroitu LED-valaistus
  • Ajatonta ruotsalaista muotoilua KAILA:lta

KAILA Peili LED 60 cm Ø

  • Ajaton pyöreä kehyksetön peili
  • Integroitu LED-valaistus
  • Ajatonta ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
199.50 €
Valitse koko:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Määrittely

Syvyys
3 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Peilin pinta-ala
60 cm ø
Seinäkiinnitys
Kyllä
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

Tämä on klassinen pyöreä kylpyhuoneen peili ruotsalaiselta KAILAlta. Peilin reunan takaosaan on integroitu himmennettävä LED-valaistus, joka luo kauniin lämpimän, 3000 K valon peilattavaan. Valon voimakkuutta voi säätää painamalla näytön vesitiiviistä kosketusnäppäintä muutaman sekunnin ajan. Kun käytät peiliä seuraavan kerran valon voimakkuus tulee olemaan sama kuin viimeksi säätämäsi. LED on energiaa säästävä valolähde, joka luo luonnollisen tasaisen valon.

Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön ja sen ajaton, elegantti toteutus tulee oikeuksiinsa myös kodin muilla seinillä. Peilin halkaisija on 60 cm ja syvyys ainoastaan 3 cm. Mukana seuraa seinäkiinnitys. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja liitettäväksi valokatkaisimeen.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka panostaa kauniiseen skandinaaviseen muotoiluun moderniin kotiin kohtuulliseen hintaan.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta. Peili on tarkoitettu kiinteään seinäasennukseen.Sku: 51044777
0
0

Arvostelut

Kirjoita tuotearvostelu