Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-25% alennus paspartuureista »

Kollaasikehykset för 20+ kuvalle

Onko sinulla todella monta kuvaa, jotka haluaisit koota kollaasikehykseen? Siinä tapauksessa valitse meiltä kollaasikehys 20 kuvalle – kehys, joka sopii täydellisesti kauniille kuvakokoelmalle.

Kollaasikehys 20 kuvalle vetää paljon huomiota puoleensa, joten suunnittele kuvien asettelu siten, että kuvasi tulevat esiin parhaimmalla tavalla. Tutustu kehysvalikoimaamme alla ja valitse sieltä kehys, joka sopii parhaiten juuri sinulle.

6 Tuotetta

Kollaasikehys 20+ kuvaa

Kollaasikehykset ovat sekä tyylikkäitä että hauskoja. Mukava kollaasikehys jossa on tilaa jopa 20 kuvalle, johon olet kerännyt parhaat muistosi sopii mihin tahansa huoneeseen. Se on yksinkertaisesti kehys joka aina on yhtä viehättävä.

Ehkä haluat kerätä lomakuvasi tai hääkuvasi? Tai miksei kuvia lapsistasi? Vain sinä tiedät mitä haluat näyttää. Meillä on sopiva kollaasikehys yli 20-kuvalle, riippumatta kuvista.

Minkä värinen?

Aivan kuten minkä tahansa sisustuksen kanssa, on tärkeää saavuttaa haluamasi väri kollaasikehykseen. Haluatko mustan? Vai ehkä valkoisen? Voi olla hyvä ajatella, että jotkut kehykset sopivat paremmin kuin muut koska ne saavat kuvan aiheen näkymään enemmän.

Myös kollaasikehyksen tyylillä on merkityksensä. Kaikki riippuu siitä mikä on sinun mielestäsi hienointa ja mikä sopii parhaiten kuvillesi.

Kehystä leikkeitä, postikortteja ja muuta!

Joskus voi ajatella, että ainoastaan julisteita tai valokuvia voi ripustaa seinälle. Mutta kollaasikehykseen voit kerätä paljon muutakin, olipa se sitten enemmän tai vähemmän kuin 20 kuvaa.

Esimerkiksi lehdestä voit löytää paljon hienoja kuvia, jotka voit tallentaa ja ripustaa seinälle. Ehkä pidät muodista, ja haluat tallentaa muotikuvia. Silloin kollaasikehys, jossa on tilaa yli 20-kuvalle, voi olla hyvä vaihtoehto.

Kuvion koko

Minkä kokoisen kuvia haluat kehystää? Ovatko ne 10x15 cm? Tai ehkä ne ovat 10x10 cm? Jos suurin osa kuvistasi on klassisen valokuvan kokoinen, 10x15 cm, on hyvä valita kehys, joka on saman kokoinen. Ehkä joku kuvistasi on pienempi, kuin kehys, hyvä vinkki voi olla laittaa pala hienoa paperia tai tapettia kuvan taakse. Näin voita kerätä kaikki kuvat samaan kehykseen, vaikka ne ovat erikokoisia.

Henkilökohtainen tyyli – paras sisustukseen

Joillekin se on helppoa tehdä enemmän sisustuksen kanssa, toisille vaikeampaa. Vaikka olisit kiinnostunut, voi olla vaikeaa olla innovatiivinen. Aloita antamalla pienille yksityiskohdille henkilökohtainen tyyli ja siirry sitten isoimpiin asioihin.

Juuri kollaasikehyksestä tulee helposti henkilökohtainen yksityiskohta, koska voit koota niin monta eri kuvaa yhteen ja samaan kehykseen. Kokeile!