Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kollaasikehykset 3 kuvalle

Kollaasikehys 3 kuvalle kehystää niin valokuvan kuin muutkin muistot mitä hienoimmalla tavalla. Meiltä löytyy kollaasikehykset useassa eri mallissa, joista voit valita parhaimmin juuri sinulle sopivan kehysmallin.

Katso valikoimaamme alla hieman lähemmin löytääksesi sieltä omat suosikkisi. Ehkäpä haluat hankkia tyylikkään taulunkehysmallin, joka antaa kuvan toimia keskipisteenä? Tai ehkäpä sen sijaan sinua kiehtoo taulunkehys, joka kerää enemmän huomiota? Meiltä löydät kaikentyyliset kehykset.

78 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 78 tuotetta

Kollaasikehykset 3 kuvaa

Kolmen kuvan kollaasikehys on erittäin hieno kehysvalinta, jossa jokainen kuva näkyy kauniilla tavalla. Tietysti useamman kuvan kollaasikehykset ovat myös kauniita, mutta kun kehyksessä on vähemmän valokuvia, korostuvat taulunkehykseen laitetut valokuvat entistä upeammin.

Kollaasikehyksemme 3 kuvalle ovat täydellinen valinta valokuville lapsista, häistä, lemmikeistä, lomamuistoista tai ystävistä. Tällainen kehys sopii kaikenlaisille valokuville ja kaikkiin tilanteisiin. Eikö olisi hyvä idea ostaa useampi kollaasikehys, jotka voi laittaa yhdessä seinälle? Siten voi yhdistää samaan huoneeseen monia eri teemoja ja tehdä seinästä todellisen katseenvangitsijan!

Kollaasikehys lahjaksi

Kehys 3 kuvalle sopii tietenkin mainiosti myös lahjaksi. Joskus voi tuntua liialliselta antaa lahjaksi taulunkehys, jossa on 20 kuvaa tai enemmän, mutta taulunkehys, jossa on tilaa kolmelle valitulle valokuvalle, voi olla täydellinen lahja kelle tahansa läheiselle.

Tykkääpä sitten värivalokuvista tai suosii mustavalkoisia kuvia, meiltä löytyy hienoja taulunkehyksiä, jotka sopivat eri väreihin. Voit valita kollaasikehyksiä hopeisina, valkoisina, puunvärisinä, punaisilla yksityiskohdilla tai muilla väreillä – löydät helposti juuri oikean taulunkehyksen, joka sopii kuviisi kaikista parhaiten!

Hienoilla valokuvilla täytetyn kollaasikehyksen saaminen lahjaksi on jotain, mitä kaikki arvostavat. Tällainen lahja ei sovi pelkästään vanhemmille ja isovanhemmille, vaan sen voi antaa lahjaksi myös ystäville, sisaruksille ja muillekin. Kummitkin varmasti tykkäisivät pienestä vauvastasi tehdystä valokuvakollaasista?

3 kuvan kollaasikehyksen oikea paikka

Samoin kuin muiden sisustusyksityiskohtien kanssa, voi olla hieman hankalaa päättää, minne uuden taulunkehyksen sijoittaisi. Usein sopivaa paikkaa on ajateltu jo etukäteen, mutta joskus sitä ostaa taulunkehyksen tai kehyksiä valokuvakollaasille ennen kuin on miettinyt sitä, minne sen sijoittaa. Hyvä juttu onkin se, että kollaasikehys sopii kaikkialle, joten sen voi helposti ripustaa mihin huoneeseen tahansa.

Eri teemat ovat kivoja

Teemaa ei luo ainoastaan valitut valokuvat, vaan myös kollaasikehyksen valitseminen, joka sopii erittäin hyvin esimerkiksi jouluun, rockista tai kitaroista kiinnostuneelle, ystävänpäivään ja niin edelleen. On hauskaa astua askel pidemmälle ja antaa lahjaksi valokuva, joka on hieman enemmän kuin vain valokuva.

Meillä on myös kollaasikehyksiä 3 kuvalle, jotka ovat täydellisiä toimistoon, jos haluaa pitää kirjoituspöydällään kuvaa perheestään. Koskaanhan ei ole väärin pitää päivittäin mukanaan kollaasia omasta perheestään, vai mitä? Jos perheeseen kuuluu enemmän tai vähemmän kuin kolme jäsentä, voi vain valita sopivantyyppisen taulunkehyksen kuville.