Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kollaasikehykset 5 kuvalle

Kollaasikehys on hauska lisä sisustukseen ja kollaasikehys 5 kuvalle kokoaa kivasti yhteen useampia lempikuviasi kerralla. Kurkista siis valikoimaamme alla ja valitse sieltä omat suosikkisi.

Meiltä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja, mitä tulee kehysten muotoon, väriin ja tyyliin. Etsitkö kenties suloista kehystä vauvakuville? Tai sitten hieman rouheampaa tyyliä teinin huoneeseen? Vaiko enemmänkin eleganttia, klassista kehystä? Tai ehkäpä valinnaksesi osuu sittenkin modernin tyylikäs kollaasikehys 5 kuvalle?

20 Tuotetta

Kollaasikehys 5 kuvalle

Kollaasikehys, jossa on tilaa viidelle kuvalle, on erittäin hyvän kokoinen. Kuvien kohteesta tulee täysin erilainen kuin silloin, kun kyseessä on kollaasikehys, jossa on enemmän tilaa kuville. Tämä voi olla hyvä pitää mielessä, jotta löydät juuri sopivan kehyksen sinulle. Ehkä haluat esimerkiksi 5-kuvan kollaasin lemmikistäsi, tai hääkuvistasi. Ainoastaan sinä voit tietää mitä haluat näyttää kollaasissa.

Taulunkehykset jokaiseen makuun

Ehkä usein etsit taulunkehystä, joka on yksinkertainen ja tyylikäs, mutta jos uskallat kokeilla jotain uutta, se voi tehdä suuren vaikutuksen huoneesi. Siinä tapauksessa meidän taulunkehykset ovat täydellinen valinta!

Taulunkehyksen kanssa voit olla hieman rohkeampi, kun taas sisätilojen suuret yksityiskohdat pysyvät tyylikkäänä. Jos sinulla on klassisen tyylikäs koti, voit valikoida esimerkiksi enemmän romanttisen taulunkehyksen sen sijaan että valikoit klassisen mustan tai valkoisen. Näin voit korostaa kollaasikehystä entistä enemmän. Kokeile – tulet pitämään siitä!

5 kuvan kollaasikehykset sopivat sekä valokuville että muille kuville, joilla on oikea koko. Kokeile laittaa monta eri tyyppistä kuvaa tai leikettä – yhdistelmästä voi tulla todella hieno.

Useita kollaasikehyksiä yhdessä?

Sopiiko laittaa enemmän kuin yksi kollaasikehys yhdelle ja samalle seinälle? Se riippuu siitä mikä tyylisi on ja mitä haluat saavuttaa. Jos haluat seinän olevan hieman tapahtumarikkaampi, se voi olla hyvä idea ripustaa useita kollaasikehyksiä samalle seinälle. Yhdessä kehykset tekevät seinästä tauluseinän.

Kaiken kotona ei tarvitse sopia yhteen. Odottamaton tyyli voi tehdä huoneesta ja kodista ainutlaatuisen. Jos uskallat olla hiukan kekseliäämpi tai rohkeampi, voit voittaa paljon. Eikös olekin ikävää, jos kotisi on aivan saman näköinen kuin muiden koti?

Täydellinen lastenhuoneeseen!

5-kuvan kollaasikehyksemme sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen. Voit joko asettaa vauvavalokuvat kehykseen tai asettaa muita hauskoja valokuvia, jos sinulla on esimerkiksi hiukan vanhempi lapsi. Tee vaikka kollaasi lapsestasi ja hänen parhaista ystävistään. Voit tehdä niin paljon hauskoja kollaaseja!

Tietysti voit kehystää muita kuvia ja muita teemoja, mutta se on erityisen viehättävää, kun keräät lapsien kuvia yhteen ja samaan kehykseen. Kokeile eri kuvien kanssa. Ehkä juusi sinä haluat laittaa lapsien kuvia ja lomakuvia samaan kollaasikehykseen.