Sisustus

Salaisuus piilee yksityiskohdissa ja sama pätee myös sisustuksessa. Täältä löydät muun muassa trendikkäitä julisteripustimia ja -puristimia, tunnelmaa luovia tauluvalaisimia, tyylikkäitä tauluhyllyjä ja hienoja Coffee Table Photo Albums, jotka täyttävät sekä somistuksen, että toimivuuden vaatimuksia. Uudista kotisi ja tee arjestasi helpompaa – tervetuloa tutustumaan tyylivarmaan sisustusvalikoimaamme!

Väri
Materiaali
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 257 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 257 tuotteet

  Sisustuselementtejä jokaiseen makuun

  Kodin sisustamisen tulee olla ilontäyteistä ja inspiroivaa puuhaa! Sisustaessasi pääset tekemään kodistasi juuri sinun kotisi – paikan, jossa niin sinä kuin lähimmäisesi voitte viihtyä ja voida hyvin. Paikan levolle ja palautumiselle, kuten myös hauskalle kujeilulle ja sosiaaliselle kanssakäymiselle.

  Monilla sisustuselementeillä on puhtaasti koristeelliset tarkoitukset, ja ne sijoitetaan huolellisesti kotiin, jotta se tuntuu kodikkaalta ja viihtyisältä. Rakastamme puhtaasti koristeellista sisustusta, mutta sen lisäksi rakastamme myös sisustusta, jossa yhdistyvät sekä koristeellisia että käytännöllisiä ominaisuuksia! Sisustuselementit, jotka ovat tyylikkäitä ja luovat kotiisi persoonallisen ja tyylikkään kokonaisuuden, mutta jotka myös tekevät jokapäiväisestä elämästä himpun verran helpompaa. Yksi esimerkki tällaisista sisustuksen yksityiskohdista on tauluhylly, jonka ansiosta seinätaidetta on erittäin helppo sijoittaa ja vaihdella. Tai julisteripustin tai julistepidike, jotka mahdollistavat julisteidesi ja kuviesi modernin ja yksinkertaisen ripustuksen. Meillä on myös monia tauluvalaistusten muunnelmia, jotka sekä kohdistavat kirjaimellisesti valoa helpottaen huomion kiinnittämistä tauluihisi, että toimivat myös ylimääräisinä valonlähteinä kodissasi.

  Tauluvalaistus suurelle taululle

  Sisustustuotteita verkosta

  Sisustustuotteiden ostamisessa verkosta ei itse asiassa ole mitään uutta, mutta voi, miten käytännöllistä ja näppärää se onkaan! Mikään ei ole mukavampaa kuin selailla erilaisia valikoimia ja tilata halutut tuotteet yksinkertaisesti, itselleen sopivimmalla maksutavalla. Ja jos kohdalle sattuukin tulemaan hutiostos, sen palauttaminen on helppoa, ja voit jatkaa sen oikean etsintää. Ja jos aiot tilata jotakin isommassa muodossa, hyvä vinkki on tehdä asiaankuuluvat mittaukset ja mahdollisesti testata jotakin samankokoista esinettä paikassa, johon aiot sijoittaa sisustuselementtisi. Jos esimerkiksi olet aikeissa ostaa peilin eteiseen, voi olla hyvä varmistaa, että suunniteltu koko sopii kyseisessä tilassa oleviin etäisyyksiin sekä suhteessa muihin huonekaluihin ja sisustuselementteihin.

  Sateenkaaren värinen metallipidike julisteelle

  Erilaisia sisustustyylejä

  Haluamme tarjota laajan valikoiman eri tyylisiä sisustusratkaisuja, jotta jokainen voisi löytää meiltä haluamansa (tai vielä parempaa: rakastamansa) tuotteet. Jos pidät esimerkiksi industriaalisesta sisustuksesta raa´an rouhealla tunnulla ja tummalla väriskaalalla, meiltä löytyy useita sinulle sopivia sisustuselementtejä. Entäpä metallinen tauluvalaistus – joko mustana tai messingin värisenä? Tai tyylikkäät julistepidikkeet mattamustasta metallista? Tai jos pidät värikkäästä sisustuksesta, miltä kuulostaisi sisustuselementit erilaisissa trendikkäissä väreissä tai ehkä jopa sateenkaaren väriset yksityiskohdat sisustustasi täydentämään? Ja jos taas etsit moderneja sisustustuotteita, valikoimastamme löytyy varmasti paljon makuusi sopivia tuotteita. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri omaan kotiisi sopivat sisustuselementit!

  Skandinaavinen sisustustyyli

  Skandinaavinen sisustustyyli ja design on laajalti tunnettu omaleimaisuudestaan, ja sen keskiössä ovat ajaton yksinkertaisuus, laatu ja käytännöllisyys. Skandinaavinen sisustustyyli on haluttua ja arvostettua kaikkialla maailmassa, ja meidän sisustustuotteiden valikoimastamme löydät sekä Ruotsissa että Tanskassa muotoiltuja sisustuselementtejä. Tuotemerkkiemme joukosta löytyvät muun muassa ruotsalaiset KAILA ja Eklunds Metall sekä tanskalainen Batjuma.

  Sisustusratkaisuja kodin kaikkiin huoneisiin

  Valkoinen tauluhylly keittiössä

  Mihin kotisi huoneeseen etsit sisustustuotteita? Aikaisemmin sisustus jaettiin ehkä enemmän eri kategorioihin sen mukaan, mitkä elementit sopivat mihinkin huoneisiin. Tänä päivänä kuitenkin kaikki kodin huoneet sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi tavalla, joka mahdollistaa monien sisustuselementtien sijoittamisen yhtä hyvin niin eteiseen kuin makuuhuoneeseen. Tämä pätee myös tämän kategorian sisustustuotteisiin. Voit esimerkiksi sijoittaa tauluhyllyn makuuhuoneen sängyn yläpuolelle tai riviksi päällekkäin olohuoneen suurelle seinälle. Se voidaan sijoittaa myös keittiöön ja täyttää joko tauluilla tai pienillä sisustuselementeillä, kuten kuparisilla esineillä tai hienoilla maustepurkeilla. Tai voit myös halutessasi antaa näiden käytännöllisten taululistojen koristaa kotisi eteistä tai käytäviä. Olemme jopa nähneet kylpyhuoneeseen sijoitetun tauluhyllyn lisähyllynä pienille kylpyhuonetarvikkeille. Sama pätee julisteripustimiin ja julistepidikkeisiin –seinätaidehan on toki tervetullut lisä useimpiin kodin tiloihin! Paitsi mahdollisesti vaatehuoneeseen tai siivouskomeroon.

  Se, mitä haluamme tällä sanoa on, että tiukkoja sääntöjä ei ole. Saat vapaasti päättää, haluatko sijoittaa tauluvalaistuksesi eteiseen, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön. Ja myöskään Coffee Table Photo Album -valokuva-albumia ei suinkaan välttämättä tarvitse sijoittaa olohuoneen pöydälle, vaan sitä voi yhtä hyvin säilyttää myös vaikkapa eteisen tyylikkään lipaston päällä. Tietysti joitakin seikkoja on pidettävä mielessä, kuten esimerkiksi se, että julisteripustinta, johon juliste on ripustettu avoimena ilman pinnan peittävää suojaa, ei kannata sijoittaa kylpyhuoneeseen, jossa juliste on alttiina vedelle ja runsaalle kosteudelle. 

  Kodin sisustus – inspiraatiota

  Mikäli kaipaat inspiraatiota sisustamiseen, voimme suositella kurkistamaan Magazine-osioomme! Sieltä löydät runsain määrin sisustusvinkkejä ja tyyli-inspiraatiota niin kodinhoitohuoneen kuin olohuoneen sisustamiseen ja kaikkeen siltä väliltä. Tarjoamme osiossa myös konkreettisia vaiheittaisia oppaita esimerkiksi taulujen ja peilien asettelemiseksi erilaisille seinille, tai vinkkejä tyylikkäiden tauluseinien luomiseen!

  Vaalea sisustus olohuoneessa – Valokuva-albumi/Coffee Table Book

  Kuten sanottu, me BGA:lla rakastamme sisustamista, ja tämän tuotekategorian lisäksi meiltä löytyvät omissa sisustuskategorioissaan muun muassa kehykset, peilit, valokuva-albumit, julisteet ja tekstiilit. Meillä on valtava valikoima sisustustuotteita, joiden avulla voit uudistaa ja vaihdella kotisi ilmettä. Tervetuloa tutustumaan tähän kategoriaan sekä muihin kategorioihimme – tulet varmasti löytämään jotakin sinulle sopivaa!