Coffee Table Photo Album

KAILA Coffee Table Photo Album tarjoaa sinulle sekä käytännöllisen tavan säilyttää rakkaimpia valokuvamuistojasi että myös tyylikkään ja trendikkään yksityiskohdan sisustukseesi! Näissä ylellisissä tekstiilipäällysteisissä, laatikkomaisissa valokuva-albumeissa on erittäin tyylikäs design ja niitä on saatavilla useissa eri maanläheisissä sävyissä. Nämä albumit erottuvat muista albumeista muutenkin kuin väritykseltään; niissä on nimittäin erilaisia otsikoita merkityksellisillä, havaijinkielisillä sanoilla. Mikä sanoista sopii parhaiten oman valokuva-albumisi sisältöön? Löydä oma suosikkisi näiden trendikkäiden ja eleganttien Coffee Table Photo Album -valokuva-albumien joukosta!

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa tyylikästä ruotsalaista designia ja laatua – kohtuulliseen hintaan. Tuotemerkin konsepti perustuu klassiseen ruotsalaiseen design-tyyliin, jolle on tunnusomaista minimalismi, eleganssi ja käytännöllisyys – maustettuna modernilla lisällä.

Albumiväri
Ulkomitat (Leveys x Korkeus x Syvyys)
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Albumiväri
  • Ulkomitat (Leveys x Korkeu ...
  • Hinta
  Näyttää 50 tuotteet
  Näyttää 50 tuotteet

  Coffee Table Book – kirja ja valokuva-albumi yhdessä tuotteessa!

  Rakkaiden valokuvamuistojen järjestämiseen käytettävä aika on hyvä investointi. Fyysisillä valokuvilla täytetty valokuva-albumi on jotakin, jota tullaan epäilemättä arvostamaan – niin sinun kuin muidenkin toimesta. On nimittäin erityinen tunne voida asettautua mukavaan asentoon sohvalle ja selailla kaikessa rauhassa albumia, joka on täytetty lämpimillä ja ilahduttavilla muistoilla. Tämä levollinen tunne on ajaton riippumatta siitä, kuinka digitaaliseksi maailma muuttuu. Siinä ei ole mitään uutta, että valokuva-albumi voi olla erittäin koristeellinen ja tyylikäs elementti osana sisustusta, mutta nämä KAILA-albumit ovat vielä enemmän! Jokainen valokuva-albumi on nimittäin muotoiltu trendikkääseen, kirjamaiseen Coffee Table Book -muotoon – kyseessä on siis hienostunut sisustuselementti, jonka suosio jatkaa kasvamistaan. Ja se, että tyylikäs Coffee Table Book kätkee sisälleen omat valokuvatarinasi, tekee siitä vieläkin paremman! Tuote on sanalla sanoen tyylikkään Coffee Table Book -kirjan ja käytännöllisen valokuva-albumin täydellinen yhdistelmä – Coffee Table Photo Album.

  Valokuva-albumi on päällystetty tekstiilillä ja sitä on saatavilla useissa huolella valituissa, maanläheisissä ja tyylitietoisissa sävyissä. Lisäksi jokainen albumi on muotoiltu laatikoksi, mikä tuo ylellistä premium-tuntua albumia avattaessa. Jokaisen albumin sisällä on lisäksi hienovarainen, kaunis painatus suojalehden sisäpuolella. KAILA Coffee Table Photo Album on ruotsalaisen designin aikaansaannosta parhaimmillaan!

  Merkityksellisiä havaijinkielisiä sanoja

  Nämä albumit erovavat muista albumeista muutenkin kuin väreillään. Jokaisessa albumissa on nimittäin oma otsikkonsa merkityksellisillä sanoilla, jotka ovat peräisin kauniista havaijin kielestä:

  'OHANA eli ”perhe” - MAU KI'I eli ”kuvat” - ALOHA eli ”rakkaus” - HO'OMANA'O eli ”muistot” - HAU'OLI eli ”onni” - MO'OLELO eli ”kertomukset”.

  Mikä sana ja merkitys sopii parhaiten oman valokuva-albumisi sisältöön?

  Valokuva-albumi – liimaa kuvat itse

  Näissä valokuva-albumeissa on mustat välilehdet, jotka toimivat tyylikkäinä – jopa lähestulkoon dramaattisina – kulisseina valokuvamuistoillesi. Jokainen albumi sisältää 30 mustaa välilehteä (60 sivua), joille liimaat kuvat itse. Välilehdet ovat kooltaan 21x28 cm, minkä ansiosta jokaisella sivulla on hyvin tilaa kahdelle perinteisen kokoiselle, 11x15 cm kuvalle. Valokuva-albumi, johon liimaat kuvat itse, jättää runsaasti tilaa luovuudelle, ja sinulla on vapaat kädet järjestellä eri muotoiset kuvat haluamallasi tavalla – näin voit tehdä valokuva-albumistasi oman scrapbook-kirjan!

  Välilehdet on asetettu kätevään rengaskansioon ja mikäli haluat lisätä albumiisi sivuja, meiltä löydät myös lisälehtiä tähän trendikkääseen albumisarjaan. Nämä lisälehdet ovat rei´itettyjä, minkä ansiosta ne ovat helposti kiinnitettävissä KAILA Coffee Table Photo Album -valokuva-albumiisi. Jos eteen tulee tarve ostaa lisälehtiä, on se vain merkki siitä, että saat albumiisi useita uusia fantastisia ja muistettavan arvoisia hetkiä!

  Tietoa KAILAsta

  KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, jonka fokuksena on laatu ja tyylikäs ruotsalainen design – kohtuulliseen hintaan. Sana ”KAILA” tulee havaijin kielestä ja sen merkitys on ”tyyli”, mikä kuvaa erinomaisesti KAILAn tarjoamia konseptia ja tuotteita.

  KAILA on onnistunut luomaan eksklusiivisella premium-tunnulla varustettuja tuotteita, jotka ovat samanaikaisesti hinnaltaan edullisia ja helposti saatavilla. Design-konsepti perustuu klassiseen ruotsalaiseen design-tyyliin, jolle on tunnusomaista minimalismi, eleganssi ja käytännöllisyys – maustettuna trendikkäällä tunnulla. KAILA tarjoaa tyylikkäitä sisustuselementtejä kohtuulliseen hintaan, jokaiseen moderniin kotiin!