• Sopii kuvalle koossa 40x60 cm
  • Suosituin kehyssarjamme
  • Kapea kehys vain 9,8 mm leveä
4.8 13

Kehys New Lifestyle Musta 40x60 cm

  • Sopii kuvalle koossa 40x60 cm
  • Suosituin kehyssarjamme
  • Kapea kehys vain 9,8 mm leveä
27.95 €
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Kuvakoko 
40x60 cm
Väri
Musta
Aukkopahvi sisältyy
Ei
Materiaali
Komposiitti
Paikka
1 kuva
Kehyksen kiiltävyys 
Tyhjät
Kehyksen ulkomitat
41,1x61,1 cm
Tukijalka sisältyy
Ei
Lasityyppi
Tavallinen lasi
Ripustus 
Pystysuoraan & Vaakasuoraan
Seinäkiinnitys
Kyllä
Huullos (Sisäprofiilin syvyys) 
12 mm
Listan leveys 
9,8 mm
Listan syvyys 
16,5 mm
Paino
1950 g

Tämä on yksi suosituimpia ja myydyimpiä kehyksiämme. Monet käyttävät näitä kehyksiä kehysseinän luomiseen, johon halutaan erilaisia kehyksiä eri kokoisina, eri tyylisinä ja eri värisinä. Ohuen 9 mm kehyksen ansiosta ovat nämä kehykset erityisen kevyet ja niitä voidaan käyttää Tesa-seinäkiinnikkeiden kanssa. Juuri se, että kehys on erittäin helppo kiinnittää, on saanut paljon kehuja asiakkailta, jotka ovat niitä ostaneet.

Yksi syy siihen, että mitta 40 x 60 cm on niin käyttökelpoinen, on se, että siinä on samat mitat kuin tavallisissa 10 x 15-valokuvissa, joten voit toisin sanoen käyttää omia valokuviasi näiden kehysten täyttämiseen. Kuva pysyy tukevasti kehyksessä takana olevan jousituksen ansiosta. Tämä ominaisuus helpottaa myös kuvien asettamista kehykseen ilman sormihaavoja, joita tulee usein metallisista pidikkeistä.

Kehyksen valmistaja on Walther, joka on ollut markkinoilla jo vuodesta 1933. Kiiltävän viimeistelyn ansiosta kehys on helppo pyyhkiä puhtaaksi mahdollisista sormenjäljistä. Voit myös käyttää käytännöllisiä puuvillakäsineitä, kun valmistelet kehystä ja asennat sitä. Jotta vältyt myös mahdollisilta merkeiltä seinissä, suosittelemme käyttämään kehyspuskureita.

Jos haluat kehystää kuvan paspartuurilla, ei sekään ole mikään ongelma. Kehyksessä on tilaa paspartuurille niin standardikokoisena kuin paksummalle 3 mm vaihtoehdolle.

Sku:
51006296

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.