Kodinhoitohuoneen sisustaminen

Etsitkö sisustusideoita kodinhoitohuoneeseen? Ehkäpä olet hiljattain tehnyt kodinhoitohuoneeseen kokonaisvaltaisen remontin ja etsit innokkaana viimeisimpiä yksityiskohtia huoneen sisustukseen, tai vaihtoehtoisesti haluat vain hieman piristää huonetta, joka kaipaa tällä hetkellä juuri sitä. Olemme tietoisia siitä, että kodinhoitohuone ei välttämättä ole se kodin kaikkein inspiroivin huone, mutta siitä voi toki tehdä enemmän inspiroivan – jatka lukemista, kerromme muutaman vinkin!

Selkeä järjestys

Yksi perustavanlaatuinen vinkki kodinhoitohuoneen käytännölliseen ja viihtyisään sisustukseen on luoda sinne niin hyvä järjestys kuin mahdollista. Kodinkoneiden ja tilavien työskentelytasojen lisäksi kodinhoitohuoneesta tulisi löytyä myös säilytyspaikat sekä likapyykille että puhtaalle, viikatulle pyykille, kuin myös huoneessa tarvittaville pesutarvikkeille. Jos säilytyspaikkoja ei ole suunniteltu huolella, huoneeseen saattaa nopeasti syntyä kaaos. Pesuaineet, pyykkipojat, pesuharjat ja muut pesutarvikkeet eivät ole kovinkaan kauniita esillä säilytettäviksi. Tästä syystä järjestelmällinen säilytys onkin kaiken A ja O, mitä tulee kodinhoitohuoneen sisustuksen perusteisiin. Suuret korit, pienet korit, laatikot, hyllyt, kaapit ja vetolaatikot — mitkä tahansa kodinhoitohuoneesi järjestystä tuovat säilytysratkaisut ovat suositeltavia.

Siinä perusvinkki kodinhoitohuoneen viihtyisään sisustukseen — seuraavaksi keskitymme yksityiskohtiin! Nämä palapelin viimeiset palaset on mukava ripustaa esille joko remontoituun kodinhoitohuoneeseen tai piristämään vanhan kodinhoitohuoneen kokonaisilmettä. 

Tyylikkäät julisteet

Siinä ei ole mitään uutta, että huone tuntuu viihtyisämmältä ja täydellisemmältä, kun sinne on ripustettu tauluja tai julisteita. Tämä pätee myös kodinhoitohuoneeseen. Valitse kodinhoitohuoneesi seinälle julisteet sisustukseen sopivalla väriteemalla, jolloin luot huoneen ilmeeseen yhtenäisen tunnun. Tai jos haluat löytää jonkin erityisesti kodinhoitohuoneeseen sopivan teeman, ehkäpä tyylikkäät valokuvajulisteet vesiteemalla voisivat tulla kysymykseen?

Siniset julisteet - Julisteet vesi- ja aaltoaiheillaVasemmalta: 1. Aallot // 2. Blue Ocean

Nämä tyylikkäät julisteet patenttipiirustuksilla vanhoista pesukoneista ovat toimiva vinkki kodinhoitohuoneen sisustukseen!

Julisteet patenttipiirustuksilla pesukoneistaVasemmalta: 1. Patent Print - Washing Machine – White // 2. Patent Print – Combined Washing Machine - White

Peilit, peilit, peilit

Kodinhoitohuoneet eivät yleisesti ottaen ole kovinkaan tilavia paikkoja, mutta eräs yksinkertainen sisustuselementti voi maagisella tavalla luoda ympärilleen tilan tunnetta — nimittäin peili! Pyöreät peilit loihtivat ympärilleen pehmeämmän ja hieman ylellisemmän tunnun, mitä kodinhoitohuoneen kaltainen, vähemmän tyylikäs huone saattaa kaivata.

Pyöreä peili, kukat ja kynttilät kylpyhuoneessaKuvassa: KAILA Pyöreä peili 70 cm Ø

Viherkasvit

Vihreä on vehreä väri — myös kodinhoitohuoneessa! Työskentelytasolle tai lattialle asetetut viherkasvit ovat helppo tapa luoda ympäristöstä harmonisempi ja viihtyisämpi (edellyttäen, että ne eivät ole tiellä huoneessa). Mikäli kodinhoitohuoneessa ei ole riittävästi tilaa viherkasveille, hyvä vaihtoehto niille ovat seinille ripustettavat kasviaiheiset julisteet.

Juliste, jossa on palmunlehti - juliste, jossa on kaktusVasemmalta: 1. Pink pastell palm // 2. Round Cactus

Julisteet pesuohjeilla

Erilaiset pesumerkit eivät ehkä ole muistettavien asioiden kärkisijalla. Tästä syystä tyylikkäät julisteet pesuohjeilla voivat sopia erityisen hyvin kodinhoitohuoneen sisustukseen. Näin saat käytännön neuvoja ja tyylikkään designin yhdellä kertaa!

Julisteet pesuohjeilla - kodinhoitohuoneen sisustamiseenVasemmalta: 1. Pyykkiohjeet - Valkoinen // 2. Pyykkiohjeet - Musta