Leikkisät julisteet lastenhuoneeseen

Lastenhuonetta on vaikea sisustaa ilman huulille pyrkivää hymyä. Kyseessä on kuitenkin tilaisuus kutsua esiin lapsenmieli ja unelmoida tiensä lasten maagiseen maailmaan. Lasten taulut ja julisteet ovat helppo keino tehdä lastenhuoneen sisustuksesta yhtenäisempi, persoonallisempi, leikkisämpi ja unenomaisempi – alta löydät siihen hieman inspiraatiota!

Lasten ollessa todella pieniä he pitävät erilaisista asioista todella paljon, mutta heillä ei vielä yleensä ole vahvoja mielipiteitä sisustukseen liittyen. Tästä syystä saat vapaasti valita pienen lapsen huoneeseen niin huonekalut, lasten taulut kuin muutkin sisustuselementit. Kun lapsi hieman kasvaa, voi taas olla hauska idea antaa hänen saada äänensä kuuluville ja päättää huoneensa sisustuksesta (joka tulee joka tapauksessa olemaan omalla tavallaan kaunis).

Seinätaidetta kaikkein pienimmille

Kaikkein pienimpien pilttien huoneisiin tuntuu luonnolliselta valita todella söpöjä aiheita, kuten ilahduttavia ilmapalloja, muhkeita pilviä tai suloisia pieniä eläimiä. Söpö voi totta kai olla myös tyylikäs.

Lastenhuoneen sisustus - julisteet lastenhuoneeseenKuvassa vasemmalle: Sleeping Beauty & Wait hold this // Kuvassa oikealla: Elephant With Balloons & Cat With Balloon

Lapsen mukana kulkevat eläimet

Sisustusta kaunistavat söpöt pienet eläimet voivat hyvin kulkea lapsen mukana hänen kasvaessaan. Lasten taulut elefanteilla ja nalleilla ovat melko yleisiä esimerkkejä, kuten myös kirahvien, pöllöjen ja pupujen koristamat aiheet.

Lastenhuoneen sisustus - julisteet elefanteilla ja nalleillaKuvassa vasemmalla: Wood elephant Light, Wood elephant Dark & Wood bear // Kuvassa oikealla: Little drummer

Kuka täällä asuu?

Persoonallisten julisteiden avulla sinulla on mahdollisuus tehdä lapsen huoneesta todella hänen omansa. Yhtenä esimerkkinä tästä on syntymätaulu lapsen syntymäpäivällä, -painolla ja -pituudella. Nimitaulu lapsesi nimellä sekä söpöllä ja mieluisalla aiheella on sekin erinomainen vaihtoehto.

Lastenhuoneen sisustus - nimitaulu lapselleKuvassa: Owls Birth Poster Pink

Pienet julisteet pienille, suurille ihmisille

Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö pienillä lapsilla voisi olla suuria persoonallisuuksia. Joka tapauksessa he ovat pieniä, minkä vuoksi myös pienet julisteet voivat näyttää lastenhuoneessa todella söpöiltä esimerkiksi toimiessaan osana hienoa seinäkollaasia.

Lastenhuoneen sisustus - pehmolelut ja lasten taulutKuvassa: Rabbits in the Forest & Wood bear

Unelmia, mielenkiinnon kohteita ja tulevaisuuden visioita

Lasten kasvaessa heidän unelmansa ja mielenkiintonsa kohteet on helpompi sisällyttää sisustukseen. Ja kuten edellä mainittiin, he voivat olla kiinnostuneita valitsemaan itse seinilleen ripustettavan taiteen. Ehkäpä kotonasi asuu tulevaisuuden astronautti?

Lastenhuoneen sisustus - astronauttijuliste

Tyylikkäät ja leikkisät patenttipiirustukset

Julisteet patenttipiirustusten muodossa ovat hyvin tyylikkäitä seinälle ripustettavaksi. Ja kuka on sanonut, etteikö lastenhuone voisi olla tyylikäs? Patenttipiirustus, jota koristaa Batmobile, on samalla kertaa sekä tyylikäs että leikkisä valinta!

Lastenhuoneen sisustus - Auton pienoismalli sekä juliste Batmobile-patenttipiirustuksellaKuvassa: Patentti piirustus - Batman - Batmobile 1990 I

 

Lisäinspiraatiota saadaksesi katso koko kattava lastenhuoneen julisteidemme valikoima täältä!