• Kolmanneksi valkoisin paspartuurimme
  • 1,8 mm paksu
  • Korkealaatuinen ja hapoton
5.0 3

Paspatuuri Offwhite (Valkoinen keskus) 40x50 cm (29x39)

  • Kolmanneksi valkoisin paspartuurimme
  • 1,8 mm paksu
  • Korkealaatuinen ja hapoton
7.90 €
(3 arvostelut)
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Avaaminen
1 kpl
Väri (etupuoli)
Luonnonvalkoinen
Väri (sisus/reuna)
Valkoinen
Sisämitat aukkopahvi*
29x39 cm
Sopiva kuvakoko
30x40 cm
Happovapaa
Kyllä
Paksuus
1,8 mm
Ulkomitat aukkopahvi
40x50 cm

Merkki: Galleri 1

Offwhite värinen paspartuuri on valkoinen pienellä kermaisella sävyllä. Koska se ei ole yhtä puhtaan valkoinen kuin tavallinen valkoinen paspartuuri, se antaa pehmeämmän vaikutelman. Meidän väriasteikolla se tulee paikalla 3 valkoisten paspartuurien kesken. Kaikista valkoisin on puhtaan valkoinen, sen jälkeen tavallinen valkoinen, ja lopuksi tämä.

Paspartuurimme Cansonilta ovat tietysti kokonaan happo- ja ligniinivapaita, ja niillä on korkeimmat säilöntäaineiden ominaisuudet ISO 9706:n mukaan. Tämä tekee niistä hyvän valinnan riippumatta siitä, mitä vaatimuksia ja tarpeita sinulla on. Meidän paspartuurimme sopivat kaikkiin kehyksin joita myymme; muista vain, että paspartuurin ulkomitta on oltava sama kuin kehyksen koko. Helpon kehystämisen vuoksi, voit ostaa paspartuuri teippimme.

Sku: 51029772
 

Muista myös

  • Sinetöintiteippi

    18.90 €

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Hanna

Tilasin henkilökohtaisen tulosteen omalla kuvalla (alkuperäispiirros asunnosta) + paspartuurin + kehyksen joululahjaksi. Julisteella ja paspartuurilla oli erittäin hyvä paperilaatu - kestävä ja kaunis! Valitsin offwhite paspartuurin, koska en uskonut, että "historiallinen" painos olisi ollut valkoinen. No, sain sen! Se oli kuitenkin hieno siitä huolimatta ja joululahjaa arvostettiin!

2021-01-11
Roger

Tilaaminen on helppoa ja toimitukset aina nopeita!

2020-06-06
Ralja

Tykkään käyttää paspartuuria - se antaa taululle syvyyttä. Erittäin helppo korjata, tarvitaan vain vähän kuvateippiä. Pidin tuotteesta off white -värissä, koska kontrasti ei ollut liian suuri. Sujuva siirtyminen. Hyvää, paksua pahvia.

2021-01-27

Kirjoita tuotearvostelu