Sisätyynyt

Koristetyyny ei ole pelkästään kaunis yksityiskohta. Sen pitää myös olla pehmeä ja mukava niin, että siihen on ihanaa nojata kun loikoilet sohvalla tai makoilet sängyssä. Siksi valitsemaasi tyynynpäälliseen onkin tärkeää löytää sopiva sisätyyny. Valikoimastamme löydät erikokoisia neliönmuotosia, pyöreitä tai pitkänmallisia sisätyynyjä monissa pehmeissä materiaaleissa.

Luokka
Väri
Muoto
Materiaali
Koko
Pituus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Luokka
  • Väri
  • Muoto
  • Materiaali
  • Koko
  • Pituus
  • Hinta
  Näyttää 14 tuotteet
  Näyttää 14 tuotteet

  Sisätyyny – käytännöllinen ja mukava täydennys sisustukseen

  Mukavalla ja kauniilla koristetyynyllä voi olla suuri vaikutus sisustukseen. Kauniita katsella ja pehmeät nojailla koristetyynyt ovat upea yhdistelmä muotoilua ja toimivuutta. Sisätyynyvalikoimassamme löytyy jokaiselle jotain ja tulet taatusti löytämään sopivat tyynyt lempityynynpäällisillesi.

  Eri muodoilla luot sopusointuisen sisustuksen

  Erimuotoisilla sisätyynyillämme voit helposti luoda kauniin kokonaisuuden sohvalle. Ihan kuten tauluseinäkin, jolle erimalliset ja -kokoiset taulut yhdistellään viehättäviksi sommitelmiksi, erimuotoisilla tyynyillä voit luoda huoneeseen upean tunnelman. Älä epäröi käyttää pyöreitä, neliömäisiä ja suorakulmaisia tyynyjä yhdessä ja uskalla sisustaa vapaasti!

  Sisätyynyjen laatu ratkaisee

  Usein koristetyynyjen täytetyynyjen laatuun ei kiinnitetä suuremmin huomiota. Laatukysymys nousee yleensä esille lähinnä, kun valitaan tavallisia vuodetyynyjä. Tosiasiassa kuitenkin myös koristetyynyjen täytetyynyjen laadulla on merkitystä, kun halutaan niiden kestävän mukavina pitkään. Tarjontamme sisätyynyt ovat laadukkaita, ilmavia ja pehmeän ihania tyynyjä, joista voit nauttia pitkään.

  Pehmeä ja kotoisa tunnelma oikeilla sisätyynyillä

  Onko mukavampaa kuin kääriytyä sohvalle ison ja kauniin tyynykasan ympäröimänä? Oikeilla sisätyynyillä sohvalla makoilemisesta tulee entistäkin lokoisampaa ja sisustuksessa mukavuus on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin tyyli. Kun valitset sisätyynysi oikein, huolella valitsemasi tyynynpäällinen pääsee oikeuksiinsa ja parasta on, että voit ostaa sisätyynymme todella edullisesti!

  Vaihda sisätyynyt aina välillä

  Kun kyse on sisustuksen päivittämisestä sisätyynyt saattavat unohtua helposti. Saatamme vaihtaa tyynynpäällisiä usein, mutta myös sisätyynyjä täytyy välillä päivittää. Jonkun ajan päästä jopa mukavimmat ja laadukkaimmatkin sisätyynyt kuluvat, joten muista välillä ostaa uudet!

  Pöyheä vai litteä sisätyyny?

  Maku saattaa vaihdella mitä tulee erityyppisiin ja -tuntuisiin tyynyihin. Siinä, missä toiset suosivat pöyheitä ja ilmavia tyynyjä, toiset pitävät enemmän litteämmistä vaihtoehdoista. Mikä on oma suosikkisi? Valitse vapaasti oman mieltymyksesi mukaan! Itse tyynynpäällinen tulee näyttämään upealta huolimatta siitä onko sisätyyny pelkistetyn ohut vaiko paksun pöyheä.