Pallotyynyt

Luo ylellisyyttä arkeen koristamalla kotisi pallotyynyillä! Pallon muotoiset tyynymme on valmistettu huolella niin luomaan kodikkuutta kuin myös toimimaan koristeina niin sohvalla kuin sängyllä. Pallotyynymme on päällystetty eksklusiivisella bouclé-kankaalla ja niiden maanläheinen väritys ja materiaali muistuttavat lampaanvillaa – aivan kuten pallotyynyltä saattaakin odottaa. Sisusta tyylikkäästi ja trendikkäästi BGA.FIn pallotyynyillä!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  KAUNIITA PALLOTYYNYJÄ KOTIISI

  Pallotyyny on monikäyttöinen tyyny, jota voit käyttää kodin monissa eri paikoissa. Pallon muotoiset tyynyt soveltuvat moneen, ja ne voivat toimia joko pallon muotoisena lattiarahina tai sohvalla pyöreänä tyynynä, joka antaa pehmoista tukea. Pallonmuotoisen designin ansiosta tyyny on sekä mukava istua että nojata, kun haluat lepäillä hetken.

  Pallonmuotoinen tyyny on erittäin koristeellinen ja näyttää erityisen mukavalta kotona. Se on erilainen, mutta varsin tyylikäs yksityiskohta, joka erottuu kodissa. Kovin moni muu sisustusesine ei ole täysin ympyrän muotoinen, minkä ansiosta pallotyyny on muodostaan ainutlaatuinen ja luo kivan kontrastin muun sisustuksen suhteen.

  PALJON ERILAISIA KORISTETYYNYJÄ

  Tyynyt ovat erittäin hyvä tapa muuttaa koko sisustuksen tunnelmaa, ja monet tyynyt luovatkin viihtyisän kodin. Tyynyjä on valittavaksi niin paljon erilaisia, että ne antavat loistavat mahdollisuudet vaihdella kodin sisustusta. Se tarkoittaa myös, että muotoja ja designia löytyy jokaiseen makuun. Erilaisilla veistoksellisilla tyynyillä, kuten pallotyynyillä, on erityisen hauska rikkoa perinteisten neliön muotoisten tyynynpäällisten luomaa näkymää, ja kotimiljööstä tulee paljon jännittävämpi. Yhdistelemällä erilaisia muotoja saat kodin, jossa on trendikäs ilmapiiri ja leikkisämpi ilme. Pyöreät pallotyynyt sopivat hyvin sohvalle, nojatuoliin ja pedatulle sängylle. Pallotyyny luo minimalistista tunnelmaa, ja se on sisustuselementti, joka kohentaa sisustuksen ilmettä. Monille on yllätys, että on olemassa pallotyynyjä, jotka ovat aivan pyöreitä, joten ne ovat todellakin kodin katseenvangitsija. Pallotyynystä tulee kodin statement-tyyny, joka pistää esiin enemmän kuin muut tyynyt.

  PALLOTYYNYT OVAT TÄYDELLISIÄ ISTUINTYYNYINÄ

  Pallotyynyt sopivat myös täydellisesti pallonmuotoisiksi istuinraheiksi. Ne sopivat hienosti lattialle tuomaan lisää istuinpaikkoja. Muodon ansiosta pallotyyny on helppo sijoitella, ja täyte antaa hyvän ja mukavan tuen. On aina hyvä idea valita mukavia istuintyynyjä, koska niillä on hyvä istua. Joskushan kokoonnutaan isommalla joukolla, eikä kaikille riitä paikkaa sohvalla. Silloin mukavat istuintyynyt ovat käteviä, sillä istuintyynyt on helppo ja kätevä asetella sohvapöydän ympärille, niin että kaikki voivat olla mukana ja seurustella tuntien olonsa mukavaksi. On harmillista, jos vieraita on kutsuttu, ja sitten heidän annetaan istua epämukavasti. Valitse pari pallotyynyä väreissä, jotka sopivat kotisi muuhun sisustukseen, niin olet aina varmistanut muutaman ylimääräisen mukavan istumapaikan.

  YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET PALLOTYYNYT

  On tärkeää tehdä ympäristöystävällisiä valintoja, kun valitset sisustusta kotiisi. Meidän valikoimastamme löydät pallotyynyjä, jotka on merkitty ÖKO-TEX® -sertifioinnilla. Sertifiointi takaa, että pallotyyny on testattu eikä siinä ole aineita, jotka voivat olla vaarallisia terveydelle tai ympäristölle. Yksinkertaisesti parempi valinta! On myös olemassa pallotyynyjä, jotka on valmistettu vegaanisesta tekoturkiksesta, jos jos et halua käyttää eläinmateriaaleja, löydät myös pörröisiä pallotyynyjä, jotka sopivat sinulle.

  YHDISTELE PALLOTYYNYJÄ JA MUITA TEKSTIILEJÄ

  Kun kotiin lisätään paljon tekstiilejä, kotiin tulee syvyyttä ja kodikkuutta. Löydät valikoimastamme pallotyynyjä, joissa on samat värit kuin monissa muissa tekstiileissä, joten voit helposti yhdistellä pallotyynyjäsi torkkupeittojen, seinävaatteiden ja muiden tyynyjen kanssa samansävyisissä väreissä, niin kotiisi tulee hyvinsisustettu tuntu.

  PALLOTYYNYT ELEGANTISTA BUKLEEKANKAASTA

  Tarjoamme kauniita pallotyynyjä, jotka on valmistettu pehmeästä bukleekankaasta. Bukleekankaissa lanka muodostaa pieniä silmukoita, jotka luovat pehmeän, nyppyisen rakenteen. Pehmeä pörröinen kangas luo pallotyynylle ihastuttavan rakenteen, joka tuntuu samalla tyylikkäältä, mutta luonnonläheiseltä. Bukleekankaiset tyynyt sopivat erilaisiin koteihin ja kaikkiin sisustustyyleihin, koska kankaan kuviointi on hillitty. Se sopii hyvin monien muiden materiaalien ja muotojen kanssa, joten pallotyynylle on helppo löytää paikka kotoa.

  PALLOTYYNY SOPII MONIIN PAIKKOIHIN

  Koska pallotyyny soveltuu niin hyvin sekä istuintyynyksi että koristeeksi, sillä on monia käyttöalueita. Pallotyynyä voi käyttää koristelemaan sänkyä, sohvaa ja nojatuolia. Samalla pallonmuotoinen tyyny sopii erinomaisesti jalkarahiksi sohvan viereen tai istuinrahiksi lattialle. On todella rentouttavaa istua sohvalla ja oikaista jalat ja asettaa ne jotakin tukea vasten. Pallotyynylle löytyy paljon käyttöä, ja vain mielikuvituksesi asettaa rajat. Pallotyynyn voi asettaa yksin sohvalle, jolloin ilme on hyvin minimalistinen ja trendikäs, tai sitten voit laittaa sen useamman muun koristetyynyn eteen saadaksesi valloittavamman ilmeen. Pallotyynyn käyttäminen lattialla ei ainoastaan tarjoaa lisää istuinpaikkoja, vaan se on myös kaunis koriste lattialla. On hauska pystyä sijoittelemaan tekstiilejä useampiin paikkoihin kuin mitä ensi alkuun tulee mieleen.