Pyöreät tyynyt

Sisusta tyylikkäästi ja helposti upeilla pyöreillä, erivärisillä tyynyillämme. Juuri pedattu sänky tai siivottu sohva, jota koristaa upea, pyöreä tyyny on lyömätön yhdistelmä. BGA.FI kutsuu tätä kodikkuudeksi. Meillä on runsas valikoima pyöreitä tyynyjä, josta voit löytää juuri sopivan kotiisi! Tervetuloa tutustumaan maailmamme ympyrän muotoisia tyynyjä.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PYÖREÄT TYYNYT

  Pyöreissä tyynyissä on jotain erityislaatuista. Se on tyynytyyppi, joka suorastaan säteilee jotain aivan erityistä. Pyöreä tyyny tuo kotiin eleganttia ja viihtyisää tunnelmaa ja tekee sen erityisen kodikkaaksi.

  Pyöreä koristetyyny sopii täydellisesti sohvalle, nojatuoliin tai pedatulle sängylle, ja se tuo aina mukanaan hienoa tunnelmaa siihen paikkaan, mihin se sitten asetetaankin. Pyöreät tyynyt ovat usein erittäin elegantteja, ja tekevät heti ympäristöstään kauniimman.

  Tyynyissä on aina positiivista se, että tuomansa esteettisen nautinnon lisäksi ne tuovat kotiin myös mukavuutta. On aina miellyttävämpää nojata pehmeisiin tyynyihin! Pyöreät samettityynyt tuovat kotiin todellisen wow-efektin ja ovat samalla pehmeitä ja mukavia hetken lepäilyyn.

  LUO YLELLISYYTTÄ JA ELEGANSSIA PYÖREILLÄ TYYNYILLÄ

  Pyöreät tyynyt herättävät helposti huomiota, ja meidän valikoimastamme löydät monia erilaisia pyöreitä upeasta sametista tehtyjä tyynyjä, joista tulee välittömästi katseenvangitsija kotona niiden ylellisen ja elegantin designin ansiosta. Niitä voi mainiosti yhdistellä muihin kauniisiin samettitekstiileihin, jolloin voit punoa kotisi sisustuksen punaisen langan. Tyyny lisää todellakin ylellisyyden tuntua siellä, minne se asetetaan.

  Kokemus kodin sisustuksesta tuntuu paljon hauskemmalta, kun siihen voi lisätä ripauksen ylellisyyttä ja eleganssia. Parasta on tietenkin aina lopputulos, ja voit olla varma, että muutamalla pyöreällä tyynyllä saat fantastisen tuloksen. Erityisen hauskaa on sekoittaa erilaisten samettityynyjen designia ja värejä, niin että saat luotua oman persoonallisen pyöreiden tyynyjen kokoelmasi. Pyöreä samettityyny on todellakin jotain erityistä, ja erilaiset valinnanmahdollisuudet voivat todellakin tuntua jännittäviltä. Ehkä sinun kotiisi sopii parhaiten pyöreä vaaleanpunainen samettityyny, tai ehkä sittenkin punainen?

  SISUSTA PYÖREILLÄ TYYNYILLÄ VUODENAJAN MUKAAN

  Jos sisustat muutamalla pyöreällä tyynyllä, voit helposti muuttaa kotisi ilmettä, ja näin sisustuksen muuttaminen trendien tai eri vuodenaikojen mukaan on erittäin helppoa. Jos olet vaihtelunhaluinen persoona, sen ei tarvitse tarkoittaa, että sinun pitäisi vaihtaa kaikki mahdollinen tai että se tulisi kovin kalliiksi, vaan voi riittää, että vaihtelet eri tekstiilejä sesongin mukaan saadaksesi kaipaamaasi uutuuden tunnetta.

  Pyöreät tyynynpäälliset on helppo vaihtaa sesongin mukaan, jos haluat käyttää erilaisia tyynynpäällisiä. Jos kyllästyt helposti väreihin, ehkä tyynynpäällinen ja sisätyyny on parempi vaihtoehto, koska silloin on helppo ostaa vain muutama uusi tyynynpäällinen ja vaihtaa ne silloin tällöin. Löydät luonnollisesti kaikkiin pyöreisiin tyynynpäällisiimme sopivat sisätyynyt valikoimasta. Pyöreä koristetyyny on valmiiksi täytetty, eikä niissä aina ole vetoketjua niin, että päällistä voisi vaihtaa, mutta on kuitenkin kiva ostaa pyöreä tyyny, joka on valmis ottamaan paikkansa kotonasi ja jota voit siirrellä huoneesta toiseen, jos haluat vähän vaihtelua.

  VAIHTELUA PYÖREILLÄ TYYNYILLÄ

  Erilaisia tyynyjä on aina todella hauska yhdistellä keskenään. Pyöreät tyynyt ja pyöreät tyynynpäälliset sopivat hienosti yhdisteltäviksi erimuotoisten tyynyjen kanssa, niin että saadaan hauska, mutta tyylikäs kontrasti. Sohvasta saa kauniin, kun asettelee sille neliön ja suorakaiteen muotoisia tyynyjä ja viimeistelee pyöreällä tyynyllä, joka saa olla huomion keskipisteenä. Jos et halua muita muotoja ja pysyttäydyt pyöreissä tyynyissä, mutta kuitenkin haluat asetelmaan jotain liikettä, voit sekoittaa keskenään erivärisiä ja eri materiaaleista valmistettuja pyöreitä tyynyjä. Silloin sisustuksesta tulee ilmeeltään dynaaminen. Pyöreillä tyynyillä saa loistavasti lisää väriä kotiin, ja värikkäillä yksityiskohdilla sisustaminen luo kotiin kerrassaan ihastuttavan ilmapiirin. Pyöreistä tyynyistä on saatavilla valittavaksi monia eri värejä.

  Jos sinua kiehtoo yhtenäinen ja tyylikäs sisustus, sekin on luonnollisesti helposti toteutettavissa pyöreillä tyynyillä. On paljon pyöreitä tyynyjä, jotka ovat ulkoasultaan yksinkertaisempia ja sopivat täydellisesti moderniin, tyylikkääseen kotiin. Värivalinnoista riippumatta erilaiset tekstiilit luovat kotiin ihanan kodikkuuden tunnun, ja pyöreissä tyynyissä on erityisen hienoa se, että niille on aina helppo löytää paikka ja on vaivatonta löytää sellaisia tyynyjä, jotka sopivat omaan sisustustyyliin. Halusitpa sitten tehdä rohkean valinnan ja valita ainutlaatuisen värisen pyöreän tyynyn tai jos haluat tehdä turvallisen valinnan ja ottaa tyylikkään värin, josta tiedät, että se sopii yhteen kotisi sisustuksen kanssa, niin on olemassa pyöreä tyyny juuri sinua varten!

  PYÖREÄ TYYNY JOKAISELLE

  Pyöreät tyynyt luovat erittäin eleganttia ja viihtyisää tunnelmaa kotona. Muista yhdistellä pyöreitä tyynyjä harmoniassa muiden kodin tekstiilien kanssa, niin saat erittäin kodikkaan tunnelman. Pyöreät tyynyt ovat hieno lisä muihin tekstiileihin, ja ne täydentävät sisustuksen. Kauniista ja tarkoin valitusta pyöreiden tyynyjen valikoimastamme löydät esimerkiksi elegantteja koristetyynyjä, jotka on valmistettu upeasta polyesterisametista, trendikkäitä pyöreitä tyynyjä ja kauniita pyöreitä tyynynpäällisiä, joissa on ripaus vanhanaikaista viehätysvoimaa, niin että uskallamme varmuudella luvata, että jokaiselle löytyy jotain!