Istuintyynyt

Istuintyyny tai istuinpehmuste on paitsi kätevä myös kaunis varuste, joka kohentaa istuimesi ulkonäön ja tekee siitä mukavamman. Istuintyynyt ja -pehmusteet tekevät herkullisesta illallisesta nautinnollisemman, kun aika ruokapöydän äärellä venyy huomaamatta aina pikkutunneille asti huolettoman nautiskelun ja seurustelun merkeissä. Istuinpehmusteella voit myös päivittää vanhan, rakkaan pallin tai tehdä puutarhakalusteista entistä mukavammat. Istuintyynymme ja -pehmusteemme soveltuvat käytettäviksi niin keittiössä kuin olohuoneessa, ja myös parvekkeen ulkokalusteilla. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme istuintyynyjä ja istuinpehmusteita, joiden useiden värien ja kokojen joukosta löydät varmasti tarvitsemasi!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  ISTUINTYYNYT – KAUNIS JA MUKAVA YKSITYISKOHTA

  Rakkaimpien kanssa seurustelu pitkän ja herkullisen illallisen äärellä tuntuu aina erityisen ylelliseltä. Mikä taas ei välttämättä tunnu yhtä nautinnolliselta on istuminen kovalla tuolilla. Silloin voi istuintyyny olla ratkaisu pulmaan!

  Samalla kuin pehmeä istuintyyny täydentää illalliskokemusta on se myös kaunis ruokailuryhmän yksityiskohta. Istuintyynyllä tuoli kuin tuoli muuttuu mukavammaksi ja värejä, muotoja ja kuoseja joista valita on monta. Istuintyynyllä voit todellakin ilmaista persoonallisuuttasi ja sisustustyyliäsi. Istuintyynyjä on olemassa niin pieniä kuin suuria, neliönmuotoisia ja pyöreitä. Useimmiten neliönmuotoiset tyynyt sopivat parhaiten tuolin muotoon ja peittävät koko istuinalan. Pyöreät istuintyynyt ovat puolestaan trendikäs vaihtoehto, joka luo kauniin kontrastin suorakulmaista alustaa vasten. Pyöreä tyyny sopii myös mainiosti pallille ja tekee siitäkin mukavamman istua. Istuintyynyjä löytyy eripaksuisia ja mitä korkeampi sen pehmeämpi.

  Kuvittele kaunis ruokailuryhmä upeassa keittiössä. Tyhjät tuolit saattavat tuntua hiukan tylsiltä eikä kovin kutsuvilta. Silloin voit täydentää ne parilla pehmeällä istuintyynyllä ja ruokailuryhmä saakin hetkessä paljon viihtyisämmän ja kutsuvamman ilmeen. Istuintyynyllä voit todellakin kohentaa huonekalun ulkonäköä. Jos ruokailuryhmäsi ei ole erityisen näyttävä ja tuntuu hiukan värittömältä voit valita siihen muutaman värikkään istuintyynyn. Mikäli sinulla on tummat tuolit voit antaa niille raikkaan kosketuksen varustamalla ne valkoisilla tai hiekanvärisillä istuintyynyillä. Istuintyyny on hauska yksityiskohta, jota on helppo vaihdella ja jolla voit luoda erilaisia tunnelmia ruokapöytään. Lisäksi istuintyynyt suojaavat tuoliasi naarmuilta, jotka sattavat aiheutua farkkujen napeista tai vaatteiden metallisista somisteista.

  ISTUINTYYNYILLÄ ON MONTA KÄYTTÖÄ

  Sinun ei tarvitse rajoittaa istuintyynyjen käyttöä ruokapöydän äärelle. Voit käyttää ne puutarha- ja parveketuoleilla, puusohvalla, kovalla työtuolilla – vaihtoehtoja on monta! Istuintyynyillä istumisesta tulee pehmeämpää ja mukavampaa ja niitä voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin. Työstä ja opiskelusta kotona tulee huomattavasti sujuvampaa ja kahvitauoistakin tulee mukavammat. Pehmeän mukavuuden lisäksi istuintyynyt ovat kaunis yksityiskohta missä tahansa tilassa. Istuintyyny on mukava alusta myös koiralle tai kissalle, tai kun haluat istua mukavammin lattialla tai puuhailet jotain puutarhassa. Isomman istuintyynyn voit jopa käyttää makoilemiseen nurmikolla kauniina kesäpäivänä.

  Ennen kun käytät istuintyynyjäsi ulkotiloissa, tarkista tuotetiedoista, josko istuintyynysi ovat vedenpitäviä ja kuinka ne pestään. Pehmeä istuintyyny on paitsi mukava alusta istua, myös helppo hoitaa sillä useimmiten sen voi pestä pesukoneessa. Siksi ne ovat käteviä puutarhassa. Seuraa aina tuotteen pesuohjeita niin tyynysi säilyttää laatunsa pitkään.

  ISTUINTYYNY ON YKSITYISKOHTA, JOKA PIRISTÄÄ KOTISI!

  Istuintyynyt ovat pieni mutta kokonaisuuteen suuren vaikutuksen antava yksityiskohta, joka on yhtä toiminnallinen kuin kauniskin. Lisäksi istuintyyny on edullinen tapa piristää kotia. Istuintyynyjä on helppo vaihtaa ja voit ostaa eri värejä ja kuoseja aina vuodenajan mukaan. Eri lämpötiloissa ne täyttävät myös eri tehtäviä: kylmällä säällä vältyt istumasta kylmällä ja kovalla tuolilla, kun taas ke-sän lämmössä istut mukavasti ilman, että reidet tarttuvat hikoillessaan istuimesi pintaan.

  Kun valitset istuintyynyjä varmista, että tilaat oikeaa kokoa. Parasta on valita tyyny, jonka mitat vastaavat tuolisi mittoja. Valikoimastamme löydät myös remmeillä varustettuja istuintyynyjä, joita voit kiinnittää tuolin selkänojaan. Värejä on tietysti useita erilaisia ja voit valita niin tyylikkään punaisen kuin ajattoman harmaan välillä. Suurimmat istuintyynymme ovat kokoa 45x120 cm, joka sopii täydellisesti penkkeihin. BGA on ylpeä voidakseen esitellä runsaan valikoiman istuintyynyjä, josta löydät varmasti juuri tuoleihisi sopivat mukavat ja ihanat vaihtoehdot.