Putkityynyt

Putkityyny, jota myös niskatyynyksi kutsutaan, on pitkulainen ja kapea tyyny, joka toimii myös ainutlaatuisena sohvan tai sängyn koristeena. Meidän valikoimastamme löytyy putkityynyjä useassa eri värissä. Tätä putken muotoista tyynyä voi käyttää koristetyynynä, mutta toimii myös ihanan pehmeänä ja mukavana niskatyynynä. Tervetuloa maailmaamme trendikkäitä pohjoismaisia putkityynyjä – BGA.FI!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PUTKITYYNY – MONIPUOLINEN TYYNY

  Onko sinulla hyvin syvä sohva kotona, joka on esteettisesti erittäin houkutteleva, mutta saat siinä toisinaan selkäsi kipeäksi? Oletko yrittänyt tehdä siitä mukavamman neliskanttisilla tyynyillä, mutta et ole huomannut juurikaan eroa? Silloin putkityyny voi olla ratkaisu. Sylinterin muotoisen tyynyn voi asetella sohvan selkänojaa vasten, jolloin selkä saa lisätukea ja tyynyä vasten on todella mukava nojata. Putkityynyä voi myös käyttää sängyllä levätessä polvitaipeessa tai antamaan lisätukea alaselälle, ja se on täydellinen, kun luet kirjaa sängyllä lepäillen tai kun luette lapsen läksyjä. Luonnollisesti pitkulainen pyöreä tyyny on myös erittäin mukava päänalunen, kun haluat rentoutua hetkeksi. Puhumattakaan siitä, kuinka hyvin sylinterinmuotoinen tyyny sopii kotiin kontrastiksi muille tyynyille.

  MIKÄ ON PUTKITYYNY?

  Jos et ole koskaan kuullut puhuttavan putkityynystä, toiselta nimeltään sylinterityyny, ihmettelet kenties, mikä se on. Putkityyny on pitkänomainen sylinterin muotoinen tyyny, joka on usein valmistettu puuvillasta tai polyesteristä. Putkityynyt on usein täytetty jonkintyyppisellä vaahtomuovilla, joka on joko kiinteämpää tai pehmeämpää. Jos etsit kiinteää putkityynyä, tyyny polyesteritäytteellä on todennäköisesti hyvä vaihtoehto.

  PUTKITYYNYJÄ VOI KÄYTTÄÄ TUKENA

  Putkityyny on erittäin monipuolinen tyyny. Joskus putkityynyä kutsutaan myös tukityynyksi, koska se soveltuu niin hyvin tueksi. Sylinterimuoto voi usein keventää ja antaa tukea kehon eri osille. Kuten jalkojen, niskan tai selän alla. Putkityyny soveltuu erittäin hyvin lannerangan tueksi, ja sen ansiosta sinun ei tarvitse kuormittaa alaselkää liikaa, ja se on täydellinen selkätyynyksi. Putkityyny soveltuu kätevän muotonsa ansiosta moniin eri käyttötarkoituksiin. Jotkut myös nukkuvat yöt putkityyny polviensa alla.

  Usein tulee eteen tilanteita, joissa on mukavaa, kun putkityyny on saatavilla, ja se on todella hyödyllinen silloin, kun sinulla on kipuja. Raskaana olevia putkityyny voi helpottaa tekemällä olon mukavammaksi, haluatpa sitten levätä hetken sängyllä tai sohvalla. Myös imettäville putkityyny voi olla todella miellyttävä, sillä se antaa tukea molemmille. Niille, jotka rakastavat joogaa, putkityyny voi olla avuksi venytyksissä tai tukena tietyissä asennoissa.

  Jos teet käsitöitä, putkityyny on silloinkin erittäin hyödyllinen. Se voi olla hieno erittäin hyvä tuki, jos virkkaat tai neulot paljon, koska ylävartalo voi ajan kuluessa vähän kipeytyä käsitöitä tehdessä. Voit asetella tyynyn sillä tavalla, että vartalosi saa siitä parhaan tuen. Niin, olette ehkä jo huomanneet, että putkityyny on periaatteessa välttämätön kodin varuste, koska se on niin käytännöllinen!

  Kuten aiemmin mainittu, sylinterityyny on erittäin mukava syvässä sohvassa, mutta se on pelastus myös kovalla sohvalla. Tai sohvalla, jossa on matala selkänoja. Kovalla sohvalla putkityyny antaa pehmeää tukea, jota voi olla hyvä vielä lisätä muilla tekstiileillä, esimerkiksi selän takana tai käsinojalla. Putkityynyn laittaminen käsinojan viereen voi olla hyvä idea, jos käsinoja on kovin kapea eikä erityisen mukava, koska silloin voit antaa käsivarren levätä miellyttävän sylinterityynyn päällä. Jos sohvassa on matala selkänoja ja se sijaitsee seinää vasten, voit laittaa putkityynyn sohvan selkänojan päälle. On ihanaa voida nojautua taaksepäin kiinteää, mutta pehmeää putkityynyä vasten. Putkityyny on myös mukava nojatuolissa. Mutta putkityynyä ei tarvitse käyttää pelkästään vartalon tukena tai paikkaamassa sohvan puutteita. On myös aivan ihanaa ja miellyttävää vain antaa pään levätä sen varassa, kun sinusta siltä tuntuu.

  ERITTÄIN KAUNIS KORISTE

  Putkityynyä ei tarvitse käyttää pelkästään käyttöesineenä. Jos haluat saada putkityynyn siksi, että sen muoto viehättää sinua, voit ilman muuta sisustaa sen avulla. Putkityynyn sylinterimuoto eroaa perinteisistä koristetyynyistä ja luo hienoa kontrastia. Sekä sohvan että pedatun sängyn voi koristella sylinterityynyllä. Se on melkein sisustuksen hauskin hetki – kun suuret huonekalut on valittu ja on aika asetella koristeet paikoilleen. Kun saa valita putkityynyt ja asetella ne esille huolella, ja valita, mihin värisävyihin haluat panostaa ja mitkä tyynyt tulevat sohvalle toistensa viereen. Sohva tai sänky täynnä kauniita erimuotoisia koristetyynyjä, kuten pyöreitä tyynyjä ja putkityynyjä, on todellakin kodin katseenvangitsija ja tulee niin paljon kutsuvamman näköiseksi.

  Kodin koristeet ovat todellakin se kohta, missä pääset lisäämään persoonallista tuntua kodin sisustukseen. Putkityynyillä saat helposti erilaisia värejä ja muotoja sisustukseen. Erilaisten pintojen ja huonekalujen sisustaminen sylinterinmuotoisilla tyynyillä kohentaa koko kodin ilmettä, tekee siitä persoonallisemman ja kauniimman. Putkityyny on välttämätön kotona, ja se on tehty olemaan pehmeä, mutta kestävä ja säilyttämään muotonsa ajan kuluessa.