Koristetyynyt

Onko mukavampaa kuin pöyhiä kunnolla sohvan tyynyt ja uppoutua niihin hyvä leffan parissa? Tyynyt tekevät kodin ilmeelle ihmeitä luomalla niin mukavuutta kuin kodikkuutta. BGA.FIllä on suuri valikoima trendikkäitä koristetyynyjä useassa koossa, värissä ja tyylissä. Meiltä löytyy koristetyyny jokaiseen kotiin – sisustuksesta riippumatta!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  KAUNIITA KORISTETYYNYJÄ KOTIISI

  Kodin koristelu ja sisustus kauniilla koristetyynyillä tuo ylellisen tunnelman. Kun kaikki tavarat kotona ovat paikoillaan, sänky pedattuna ja torkkupeite hienosti viikattuna sohvalla, on erityistä luksusta ottaa esiin koristetyynyt ja asetella ne kotiin kauniisti.

  Koristetyynyvalikoimastamme löydät erilaisia tyynyjä, joissa on täytteet, joten sinun ei siis tarvitse täydentää niitä sisätyynyllä. Kun saat koristetyynysi kotiin, se on samantien valmis asettumaan paikalleen kotonasi. Koristetyynyjä on eri värisiä, muotoisia ja erilaisista materiaaleista valmistettuja, joten voit helposti löytää kotiisi sopivat vaihtoehdot.

  Voit muuttaa koko huoneen koristetyynyllä. Vaikka se ei ole yksityiskohta, joka veisi kovin paljon tilaa, vaikuttaa koristetyyny todella paljon kokonaisuuteen. Valitset ehkä kuviollisen koristetyynyn, ja siitä tulee heti kodin katseenvangitsija, tai sitten tyylikkäämmän koristetyynyn, joka on erityisen mukava sohvalla. Beigen koristetyynyn voi tyylikkäästi yhdistää voimakkaamman värisen koristetyynyn kanssa, joten saat parhaat puolet molemmista tyyleistä! Koristetyynyt ovat siitä hauskoja, että niitä ei oikeastaan voi olla liikaa, ja niitä on niin helppo siirtää ja vaihdella keskenään. Koristetyynyissä on usein valittavaksi erilaisia materiaaleja. Riippuen siitä, minkälaisen tunnelman haluat kotiisi, voit päättää panostaa yhteen materiaaliin tai voit yhdistellä useita erilaisia.

  PUUVILLAISET KORISTETYYNYT

  Puuvillasta valmistetut koristetyynyt ovat usein suosittu vaihtoehto. Puuvillasta valmistetut koristetyynyt voivat vaihdella hyvinkin paljon ulkonäöltään riippuen siitä, kuinka tyynynpäällinen on valmistettu. Puuvillakoristetyynyissä voi olla erivärisiä kuvioita, niissä voi olla tuftattu kohokuvio, niiden valmistuksessa on saatettu käyttää puuvillaa, joka on rustiikkisempi tai materiaalia, joka on pehmeämpi. Hauskaa on, että erot voivat olla erittäin suuria. Puuvilla on hyvä ja kestävä materiaali, ja koristetyynyjä löytyy varmasti kaikenlaisiin tyyleihin ja makuihin. Puuvillastakin voidaan saada samettia muistuttava pinta tyynyyn.

  POLYESTERIKORISTETYYNYT

  Polyesteri on tavallinen materiaali koristetyynyissä. Se on kestävä materiaali, joka voidaan pestä useita kertoja ilman, että se menettää muotoaan tai väriään, mikä on hyvä tyynylle. Kuten puuvillastakin, polyesteristä on olemassa monia eri laatuja. Suosittu valinta on polyesterisametti, joka on pehmeä ja elegantti materiaali. Koristetyynyjen täyte on usein valmistettu polyesteristä. Voit valita myös ympäristöystävällisen koristetyynyn, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä.

  PELLAVAKORISTETYYNYT

  Pellava on erittäin suosittu materiaali. Pellavassa on rento look, ja pellavamateriaalin värit ovat usein luonnonläheisiä, millä saadaan vapaa ja rustiikkinen tuntuma. Jos haluat koristetyynyn, joka on tyylikäs, mutta jossa on enemmän elävyyttä kuin tavallisessa yksivärisessä tyynyssä, kannattaa valita pellavamateriaalista valmistettu tyyny. Pellava on myös kulutusta kestävä ja ympäristöystävällinen valinta, mikä on aina fiksua!

  ERI MATERIAALIEN SEKOITUKSET

  Luonnollisesti on paljon erilaisia materiaaleja, ja enemmän kuin yllä mainitut. Eri materiaaleilla on hauska leikitellä ja varioida. On myös tavallista, että tyyny on varmistettu useamman eri materiaalin sekoituksesta. Se on hyödyllistä, koska silloin jokaisesta materiaalista saadaan parhaat puolet esiin yhdessä ja samassa koristetyynyssä.

  KORISTETYYNYILLÄ MUKAVUUTTA

  Kuten nimestä voi päätellä, koristetyynyt on tarkoitettu koristeiksi, mutta niiden ei siitä huolimatta tarvitse olla epämukavia tai epäkäytännöllisiä. Koristetyynyissä on tärkeää, että ne tuovat kotiin estetiikkaa. Riippuen siitä, mistä tyylistä itse pidät, koristetyyny voi olla eleganttia samettia tai rustiikkista pellavakangasta, joka tuo enemmän maanläheistä tunnelmaa. Voit valita monista eri tyynyistä. On myös tärkeää, että ne antavat mukavuutta. Koristetyynyyn pitäisi olla aivan yhtä mukava nojata kuin miten kaunis se on katsella! Kun valitset koristetyynyä, voit tarkistaa, millä materiaalilla se on täytetty, niin saat käsityksen siitä, miten kiinteä se on. Erilaiset täytteet koristetyynyissä antavat erilaisen kiinteyden ja niin ollen myös erilaisen tuen. Valitse se täyte, joka antaa sellaisen tuen, jonka haluat. Polyesteritäyte on esimerkki pehmeästä täytteestä, kun taas höyhenet ovat täytetyyppi, joka antaa hyvän tuen ja tuntuu kuohkealta.

  Koristetyynyjä tarvitaan jokaisessa kodissa, ja ne sopivat moniin kodin huoneisiin. Sohva on usein itsestään selvä paikka koristetyynyille, mikä ei olekaan mikään ihme, koska tyynyt ovat kuin piste i:n päällä sohvalla ja ne parantavat sohvan ulkonäköä huomattavasti. Myös pedatun sängyn päällä koristetyynyt ovat oivallisia. Mutta koristetyyny on todella tarpeellinen myös muilla tavoin. Lukutuolissa, mukavassa lepotuolissa, eteisen penkillä, puutarhakalusteissa ja kenties keittiön tuolien mukavuuden lisäämiseksi? Koristetyynyt tuovat tyyliä sinne, minne ne laitetaankin, ja ne ovat todella kaunis koriste. Myös lastenhuoneessa koristetyynyt ovat itsestään selvästi tärkeitä. Isommasta lapsesta voi olla todella hauskaa valita erilaisia ja erivärisiä koristetyynyjä, joilla pääsee koristelemaan sänkynsä. Lapset arvostavat koristetyynyjä aivan kuten aikuisetkin.

  YHDISTELE ERILAISIA KORISTETYYNYJÄ

  Koristetyynyissä voidaan käyttää erilaisia yhteensopivia värejä ja muotoja. Voit vahvistaa kotisi tyyliä tai muuttaa sen kokonaan vaihtamalla koristetyynyt. On mukavaa, että niin yksinkertainen asia voi tehdä niin vahvan vaikutuksen kodin ilmeeseen riippuen siitä, millaisia koristetyynyjä valitset. Se on edullinen tapa tehdä kodista kaunis tyylikkäästi. On helppo yhdistellä monia erilaisia koristetyynyjen muotoja ja kokoja. Suuri koristetyyny näyttää todella hyvältä yhdessä pyöreän koristetyynyn kanssa tai pienemmän tyynyn kanssa. Tavallisen koristetyynyn koko on usein 45x45 cm tai 50x50 cm. Nämä tavalliset koot ovat klassisia koristetyynyjä, jotka sopivat kaikkialle, mutta on erityisen hauskaa yhdistellä koristetyynyjä, jotka ovat harvinaisemman kokoisia. Koristetyynyt ovat siitä hauskoja, että niitä ei oikeastaan voi olla liikaa, ja niitä on niin helppo siirtää ja vaihdella keskenään.