Olohuoneen sisustaminen – inspiraatiota sisustustyyliin!

Olohuone on useimmiten kodin suurin huone, jossa vietetään yleensä eniten aikaa. Tästä syystä olohuoneen viihtyisäksi tekeminen on tärkeää, ja voi olla mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea tämä voi tarkoittaa eri henkilöille ja perheille. Tästä löydät hieman inspiraatiota eri tyylisiin tyylikkäisiin olohuoneen sisustuksiin!

Tyylikäs ja minimalistinen, moderni ja maksimaalinen, värikäs ja eloisa tai luonnonläheinen ja harmoninen – millainen sisustustyyli on sinulle mieluisin? Tässä tarjoamme olohuoneen sisustamiseen hieman ihanaa inspiraatiota kuvien muodossa muutamilta tyylitietoisilta asiakkailtamme!

Vaaleaa ja raikasta

Olohuoneen sisustaminen vaaleilla sävyillä on klassisen ajatonta. Vaalea sisustus tuntuu raikkaalta, elegantilta ja ilmavalta, ja se luo tilan tuntua siten, että huone voi tuntua suuremmalta. Vaalean ei tarvitse välttämättä tarkoittaa valkoista, vaan vaaleaan sisustukseen voi kuulua myös beigeä, harmaata ja muita vaaleita värisävyjä.

Olohuoneen sisustus - vaalea ja raikas

Luonnonläheistä ja harmonista

Luonnossa liikkuminen tekee meistä harmonisia ja rauhallisia, minkä vuoksi monet ovat panostaneet sisustustyyliin, joka tuo kotiin tätä tunnelmaa. Maanläheisten ja luonnollisten sävyjen ja materiaalien avulla on täysin mahdollista luoda olohuoneesta oma rauhallinen keidas.

Olohuoneen sisustus - luonnonläheinen ja harmoninen

Vaimeaa ja viihtyisää

Tummaan sisustukseen panostaminen on rohkeaa, mutta lopputulos voi olla uskomattoman onnistunut ja hotellimaisen ylellinen, jos se tehdään oikein. Yleinen virhe on valita sisustukseen liian tummia ja värittömiä elementtejä – tärkeää on löytää tasapaino. Jos esimerkiksi valitset todella tumman värin seiniin, sinun ei kannata välttämättä valita tummia sävyjä suurempiin huonekaluihin – ja päinvastoin. Jos olet kiinnostunut tummasta sisustuksesta, löydät lisää vinkkejä tästä Magazine-artikkelista.

Olohuoneen sisustus - tumma ja vaimea

Värikästä ja eloisaa

Värikäs sisustus voi luoda olohuoneeseen eloisan ja leikkisän ilmapiirin. Värikäs sisustus piristää harmaata marraskuuta ja maaliskuisia päiviä ja lopputulos voi olla todella viihtyisä.

Olohuoneen sisustus - värikäs ja eloisa

Tyylikästä ja minimalistista

Less i more. Monet pitävät minimalistisesta sisustustyylistä, sillä se voi luoda huoneeseen keveän rauhallisen tunnelman. Lopputuloksena huoneen ilmeestä tulee pelkistetty, yksinkertainen ja ehkä tärkeimpänä: tyylikäs. Myös tämä on ajaton trendi, joka tuntuu aina sopivalta valinnalta.

Olohuoneen sisustus - minimalistinen ja valoisa

Modernia ja maksimaalista

Maksimaalisen vaikutelman luominen voi olla vaikeaa tekemättä olohuoneesta yliampuvan räikeää, mutta jos siinä onnistutaan, lopputulos voi olla taianomainen! Maksimaalisessa sisustuksessa on kuitenkin tärkeää miettiä väri-, huonekalu- ja koristevalinnat huolellisesti, jotta huoneeseen ei synny kaaosmaista tunnelmaa. Yhtenä esimerkkinä tästä on sisustuksen yksityiskohtien ryhmitteleminen ja asetelmien luominen sen sijaan, että eri sisustuselementtejä leviteltäisiin sinne tänne. 

Olohuoneen sisustus - maksimaalinen tyyli

Olohuoneen sisustaminen valikoimamme tuotteilla

Haluatko loihtia olohuoneeseesi uuden sisustuksen? TÄÄLTÄ löydät valtavasta valikoimastamme kehykset – ja TÄÄLTÄ löydät valikoimamme tyylikkäät julisteet kehyksiin asetettaviksi! Meiltä löytyy myös laaja valikoima tyylikkäitä peilejä täältä.