Suuret kehykset – suurta ihastusta herättävä tekijä!

Jos etsinnässä on todellinen statement piece kotiisi, voimme suositella hankkimaan jollekin kodin seinistä todella suuren taulun. Lopputulos voi olla ainutlaatuinen – jatka lukemista!

Keskinkertainen ei ole aina paras vaihtoehto. Joskus on nimittäin paikallaan valita lähestymistavaksi "go big and bananas" kodin sisustukseen ja seinille halutaan valita erottuvia elementtejä. Lopputulos voi olla sekä tyylikäs että täysin spektaakkelimainen! Todella suuri taulu on erinomainen esimerkki tällaisesta sisustamisesta. Jos alla esiteltyä taulua kutsutaan vain tehokkaaksi sisustuskeinoksi, termi on aivan liian vaatimaton – kyseessä on nimittäin SUURTA IHASTUSTA HERÄTTÄVÄ tekijä suurenmoisella ja runsaalla tyylillä.

Valkoinen suuri valokuvakehys mustavalkoisella valokuvalla vaaleassa olohuoneessaKuvan kehys: Blocky Pleksilasi Valkoinen 100x140 cm

Ja jos luulet asuvasi liian pienessä kodissa – mieti uudestaan! Jopa kaikkein pienimmän yksiön sisustukseen voi nimittäin mahduttaa erottuvan yksityiskohdan, kuten valtavan taulun. Seinät ovat vain seiniä, eikä mikään niitä koristava ole tielläsi riippumatta siitä, kuinka pienessä kodissa asutkin. Suuri valokuvakehys jos mikä luo entistä suuremman vaikutuksen juuri pienemmässä kodissa.

Valikoimamme todella suuret kehykset

Meiltä löytyy lukuisia kehyksiä suuremmassa koossa, kuten neliönmuotoinen 100x100 cm kehys, tai valikoimamme kaikkein suurin, 100x140 cm kokoinen kehys. Tämän kategorian kaikki kehykset on varustettu pleksilasilla, joka minimoi kehysten painon tehden niistä helpommin käsiteltäviä, minkä lisäksi ne ovat kestävämpiä kuin tavallisella lasilla varustetut kehykset.

Luo jotakin uniikkia

Persoonallista sisustusta haluttaessa on suurenmoinen tilaisuus saada aikaan uniikki lopputulos. Ehkäpä mielessäsi on tietty valokuva – vaikkapa kuva elämän tähtihetkestä tai otos erityisen kauniilla kuva-aiheella. Tässä tapauksessa voimme myös tarjota suurennosta valokuvastasi. Teemme suurennoksia aina 140x100 cm kokoon asti.