Kategoria

Kehys - 100x140 cm

(10)

Onko sinulla jokin lempiaihe, joka kaipaa todella suurta taulunkehystä? Siinä tapauksessa olet löytänyt juuri oikeaan paikkaan! 100x140 cm kokoinen taulunkehys on täydellinen valinta suurimmille kuvillesi ja niitä löytyy valikoimastamme useissa eri malleissa ja tyyleissä.

Kun valintasi on näin suuri kehys tai valokuvakehys, sen avulla kuvasi tulee nousemaan arvaamattomiin korkeuksiin. Lisäksi se tulee saamaan paljon huomiota huoneessa. Pidä siis tämä mielessäsi etsiessäsi itsellesi sopivaa taulunkehystä ja kuvaa.

Koon 100x140 cm taulunkehystä voi myös hyvin käyttää asettamalla se vaakasuuntaan, joten siihen voi yhtä hyvin ripustaa myös 140x100 cm kokoisen kuvan.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 10 tuotteet
  Näyttää 10 tuotteet

  Kehykset & taulukehykset koossa 100 * 140 cm

  Hyvän suuren kokoisen kehyksen löytäminen voi olla vaikeaa. Olemme valinneet verkkokauppaamme valikoimaan useita suuria valokuvakehyksiä helpottaaksemme asiakkaita löytämään etsimänsä kehys. Tästä kategoriasta löydät kehykset kokoa 100x140 cm. Kehykset sopivat erinomaisesti suuren valokuvan tai taideteoksen kehystämiseen. Tämän kokoinen kehys yhdistettynä kauniin passepartout kehyskartongin kanssa, antaa erittäin tyylikkään vaikutelman. Voit tilata meiltä kehyksen mittatilaustyönä. Passepartout kehyskartonki tarjoaa kuvallesi pienen näyttävän lisän, joka tekee kuvasta enemmän huomiota herättävän näköisen.

  Sopii käytettäväksi sekä vaaka- että pystysuunnassa

  Meidän 140x100 cm kokoisia kehyksiä voi käyttää sekä vaaka- että pystysuorassa asennossa, ja kehystää kuvan mallin mukaisesti. Kehyksien ripustaminen, riippuu, kuvasi aiheen mallista. Toivomme, että löydät meiltä etsimäsi, riippumatta siitä etsitkö yksinkertaisesti muotoiltua vai suurempaa kehystä. Haluamme, että kaikki asiakkaamme olisivat tyytyväisiä, siksi olemme poimineet valikoimaamme useita erimallisia ja -tyylisiä kehyksiä. Tästä kategoriasta löydät todella kauniita kehyksiä, jotka sopivat erinomaisesti suurille valokuville ja taideteoksille. Selaa valikoimaamme, ja löydä kotiisi täydellisesti sopiva kehys vaikka heti tänään!

  Miksi kuvakehys?

  Kehys tekee kuvista ammattimaisen näköisiä ja viimeistelee sisustuksen kauniisti. Kehykset tuovat myös ylellistä tunnetta sen sijaan, että seinällä olisi vain pelkkä juliste. Pelkkien kuvien asettaminen tuo kuitenkin myös jännittävää kontrastia, mutta usein lopputulos on tyylikkäämpi, jos kuvan kanssa on kehys. Etenkin kun kyseessä ovat nämä erittäin suuret kehykset, koossa 100x140 cm.

  Mitä tulee kuviin ja muihin koristeellisiin yksityiskohtiin, jotka mielellään pitäisi pystysuorassa, on silloin tarpeellista hankkia kehykset kuvien kanssa. Meillä on tietenkin myös seisovat kehykset valikoimassamme, jotka toimivat hienosti, kun haluat valokuvan tai koristekuvan tyylikkäästi esille seisovassa kehyksessä.

  Kehys tekee suuren eron pienessä ajassa

  Kuvan kehystämiseen ja kehyksen kiinnittämiseen seinälle ei mene paljon aikaa, mutta hieno kehys ja kuva voi tehdä suuren eron lähes jokaisessa huoneessa! Jos ajatuksena on kehystäminen, on esimerkiksi koko 100x140 cm erinomainen valinta tekemään suuren eron yhdellä seinällä tai koko huoneessa. Jos haluat lisäksi useampia kehyksiä seinälle, tulee siitä entistä hienompi!

  Kodin laittaminen on mieluisaa puuhaa ja suuria eroja saa aikaan myös pienillä teoilla. Lisää huoneeseen uusi kehys tai hanki ihana viherkasvi, joskus ei muuta tarvita. Sen sijaan että aloittaisit remontin kotona, voit tehdä paljon pienillä yksityiskohdilla. Monesti uuden ilmeen saa lisäämällä kotiin muutaman upean kehyksen, jotka sopivat koosta riippumatta lähes kaikkialle!