Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-25% alennus paspartuureista »

Kehys - 100x100 cm

Löytyykö sinulta jättisuuri neliönmuotoinen kuva-aihe, johon etsit yhteensopivaa kehystä? Siinä tapauksessa olet löytänyt oikeaan paikkaan – valokuvakehysten valikoimastamme löytyy nimittäin erittäin hyvä valikoima tämän kokoisia kehyksiä. Olipa kyseessä sitten musta kehys kapealla listalla, valkoinen kehys leveällä listalla tai jotain aivan muuta, tulet löytämään täältä upeita vaihtoehtoja.

Tutustu koon 100x100 cm taulunkehysten valikoimaamme alla löytääksesi omat suosikkisi - etkä tule pettymään.

8 Tuotetta
 

Kehykset & taulukehykset koossa 100 * 100 cm

Suuri valokuvakehys sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Kehys sopii upeiden valokuvakollaasien luomiseen sekä suurten valokuvien ja taideteosten kehystämiseen. Tämän kategorian kehykset ovat jopa 100x100 cm kokoisia, ja niihin mahtuu useita pienempiä valokuvia. Suuri kehys sopii myös täydellisesti suurelle ja upealle perhe- tai kaveriporukan kuvakollaasille. Valokuvakollaasi on mukava ripustaa kaikkien nähtäville. Se on myös mukava antaa syntymäpäivälahjaksi.

Neliöiltään suuret kehykset ovat oivallinen idea sisustuksesta kiinnostuneille, niitä voidaan käyttää yksin, tai kehystää pienempiä kehyksiä suuren kehyksen sisään, jolloin niistä syntyy mukavannäköinen valokuvaseinä. Suureen kehykseen kuvan kanssa voi myös yhdistää hienon passepartout kehyskartongin, joka luo hienoa lisävaikutelmaa. Passepartout kehyskartonkien käytöstä on tullut erittäin suosittua, löydät niitä myös meidän valikoimastamme. Aukkopahvia voidaan käyttää sekä yksittäiseen valokuvaan että valokuvakollaasiin. Meiltä löydät useita eri mallisia, joista valita.

Haluamme pitää hyvää huolta asiakkaistamme, jotta jokainen löytää haluamansa kehyksen, siksi olemme poimineet tähän kategoriaan useita eri mallisia 100x100 cm kokoisia kehyksiä. Suuri kehys kerää ihmisten huomion, joten meille on tärkeää, että olet kaikin puolin tyytyväinen ostamaasi kehykseen. Toivomme sinun löytävän meiltä kotiisi sopivat kehykset. Vieritä sivua ylöspäin selataksesi valikoimaamme!