Pussilakanat

Se lyömätön tunne, kun ryömit juuri puhtaaksi pedattuun sänkyyn on kaikille tuttu. Valikoimamme pussilakanat ja vuodevaatteet ihanissa materiaaleissa luovat paitsi ihanan sängyn, johon ryömiä, myös mahdollisuuden pedata tyylillä. Klassinen ja pelkistetty vaiko trendikäs ja kuviollinen? Täältä löydät valikoimamme ihastuttavat pussilakanasetit monessa eri materiaalissa, kuviossa ja värissä.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Pussilakanasetit – piristä makkaria kauniilla väreillä ja kuoseilla

  Juuri itselleen sopivan oikean värin ja kuosin löytäminen kun on hankkimassa uudet pussilakanat on piristävän ilahduttavaa. Ja vaikka ne eivät ihan sopisikaan makkarin muun sisustukseen, mitä siitä? Voihan sängyn päälle aina heittää päiväpeitteen! Toisin sanoen pussilakanaostoksilla voi revitellä vapaasti!

  Laatu takaa hyvät unet

  Materiaalia valitessa oma maku on tietysti määräävä tekijä, ja siinä missä toinen suosii mahdollisimman pehmeät lakanat, toinen kaipaa hiukan viimeistelemättömämpää tuntua. Mitä tulee pussilakanasetteihin suosituimmat materiaalit ovat sileä satiini ja rennompi puuvilla. On myös tavallista, että eri vuodenaikoihin hankitaan eri pussilakanat, jolloin kesäksi valitaan ohuita puuvillalakanoita ja talven kylmiin kausiin suositaan paksumpaa kangasta. Mitä tahansa itse päätät käyttää hyvin varustetusta liinavaatekaapista on helppo löytää sopivat pussilakanat jokaiseen vuodenaikaan.

  Arjen ylellisyyttä ihanilla pussilakanoilla

  Ei epäilystäkään siitä, että uusien lakanoiden ostaminen on hauskaa puuhaa. Uutuuksia löytyy vuoden ympäri kaudesta riippumatta ja hankintoja voi tehdä kun sille tuulelle sattuu. Uuden uutukainen petaus on todellista arjen ylellisyyttä! Valitsitpa kukkakuvioiset värikkäät pussilakanat tai kirkkaan valkoiset, kuinka lyömättömän ihanaa onkaan käpertyä uusien, puhtaan raikkaiden lakanoiden väliin!

  Panosta lempiväreihisi

  Oikean värin löytäminen ei ole erityisen hankalaa kun vaihtoehtoja on joka lähtöön. Meiltä löydät kaikkea pelkistetyn valkoisesta tai raikkaan harmaasta, kukalliseen vaaleanpunaiseen. Ei muuta kuin selaamaan valikoimaamme ja löydät varmasti omat suosikit. Jos makuuhuoneesi kaipaa modernimpaa ilmettä, pestyä puuvillaa olevat trendikkäät pussilakanasetit odottavat sinua. Klassisempaan tyyliin sopivat upeat satiinilakanamme, kun taas kukkakuviot täyttävät jokaisen romantikon toiveet.

  Hoida pussilakanasi oikein

  Ihan kuten vaatteet pussilakanatkin täytyy hoitaa oikein. Raikkauden takaamiseksi ne on pestävä oikeassa lämpötilassa ja lisäksi on muistettava erotella eriväriset lakanat toisistaan, niin että ne eivät värjäydy pesussa. Huolehdi myös oikeasta kuivatuksesta ja säilytyksestä. Mitä paremmin huolehdit pussilakanoistasi, sitä paremmin suojaat niiden laatua ja värejä. Kunkin setin hoito-ohjeet löytyvät aina jokaisen pussilakanan yhteydessä ja neuvomme sinua tutustumaan niihin huolella ennen käyttöä.

  Klassinen tyyli kestää ajan saatossa

  Yleensä klassikkoihin ei kyllästy. Siksihän niistä onkin tullut klassikoita. Kun valitset klassiset pussilakanat teet kestävän investoinnin, joskin pieni hullutus voi välillä olla paikallaan, kun kyse ei ole suuremmasta asiasta kuin pussilakanoista. Ei siis ole olemassa oikeaa ja väärää vaan pussilakanoiden valinnassa voit hyvin antaa tunteen viedä!

  Mikä on sopiva laatu?

  Värin ja kuosin lisäksi myös materiaalivalinnalla on merkitystä kun sisustat makuuhuonetta. Täyteläisen tunnelman saat panostamalla tummiin väreihin ja paksuihin materiaaleihin. Vaaleasävyiset pussilakanat kepeässä puuvillassa luovat taas ilmavan ja valoisan ympäristön. Yksinkertaisinta on antaa sisustuksen eri elementtien sointua yhteen ja luoda tasapainoinen kokonaisuus.

  Sekoita ja yhdistele

  Valikoimastamme voit löytää samanmallisia pussilakanoita eri sävyissä, jolloin voit hankkia erivärisiä pareja ja luoda erilaisia yhdistelmiä pussilakanoita ja tyynyliinoja. Kokeile huviksesi jos löydät mieleisesi malliston ja hanki samalla kunnon varasto!