Kylpypyyhkeet

Kuinka ihanan ylellistä onkaan kietoutua pehmeään kylpypyyhkeeseen nopean aamusuihkun tai rentouttavan kylvyn jälkeen! Uudet kylpypyyhkeet piristävät kylpyhuonetta samalla kun itse voit nauttia raikkaasta, miltei kylpylämäisestä tunnelmasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme tyylikkäitä kylpypyyhkeitä kaikissa mahdollisissa väreissä ja usealla eri kuosilla!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Isoon kylpypyyhkeeseen on ihanaa kietoutua!

  Kuinka ihanaa onkaan kietoutua pehmeään kylpypyyhkeeseen saunan tai kylvyn jälkeen. Erityisesti jos kylpypyyhe on parasta mahdollista laatua. Täältä löydät korkealaatuiset ja upeat kylpypyyhkeet ihanissa väreissä, joten ei muuta kuin valitsemaan suosikkisi!

  Extrapehmeää ja pöyheää kaikille aisteille

  Kun kylpypyyhkeistä on kyse, muutama seikka on otettava huomioon suosikkiasi valitessa. Tietysti on tärkeää, että pyyhe tuntuu ihanalta iholla ja että se on pehmeän pöyheä, mutta myös pyyhkeen koolla on väliä, kun siihen haluaa kietoutua kunnolla. Selvää on myöskin, että sen on näytettävä hyvältä, kun se ripustetaan kylpyhuoneeseen, jossa siitä tulee sisustukseen kuuluva elementti. Me tarjoamme pehmeän ihania ja laadukkaita isoja kylpypyyhkeitä, joihin et tule pettymään.

  Kylpypyyhe sisustuksen pääosassa

  Koska iso kylpypyyhe voi toimia myös sisustuksen elementtinä on järkevää panostaa pyyhkeeseen, joka on paitsi hyvännäköinen myös laadukas ja mukava. Kylpypyyhkeidemme joukosta löydät tyylikkään valikoiman näyttäviä pintakuvioita, ylellisiä hapsuja ja trendikkäitä värejä, joiden design on kaiken lisäksi some-ystävällinen. Me uskomme nimittäin siihen, että kylpyhuoneen sisustamisesta voi tehdä juuri niin hauskaa ja kaunista kuin minkä tahansa muun huoneen sisustamisesta, ja siitä voi olla vähintään yhtä ylpeä kuin muun kodin tiloista. Jos se on sinunkin tavoitteesi, olet tullut oikeaan paikkaan! Täältä voit valita sinulle sopivimmat kylpypyyhkeet ja antaa niiden jopa määrätä kylpyhuoneesi sisustusteema!

  Ylelliset pyyhkeet kaunistavat tilan

  Ylellisillä pyyhkeillä kaunistat ja kohennat kylpyhuonetta kädenkäänteessä. Yleensäkin tyylikkäät kylpyhuoneen tekstiilit, isot kylpypyyhkeet eritoten, tekevät ihmeitä tilan ulkonäölle ja niiden avulla voit luoda todella kauniin kylpyhuoneen. Valikoimamme tuotteet yhdistävät toimivuutta, mukavuutta ja ulkonäköä. Uskallamme taata, että tulet olemaan todella tyytyväinen meiltä ostamiesi pyyhkeiden laatuun!

  Kunnon varasto kylpypyyhkeitä on järkevä ja raikas ratkaisu

  Jos sänkyvaatteiden lisäksi on jotain, jota on pestävä ja vaihdettava usein niin ne ovat kylpyhuoneen tekstiilit. Kylpy- ja käsipyyhkeitä on vaihdettava useita kertoja viikossa ja ne on pestävä korkeassa lämpötilassa. Kun pidät huolen siitä, että liinavaatekaapista löytyy monta yhteensopivaa kylpy- ja käsipyyhettä, kodin raikastaminen käy helposti ja nopeasti. Varastossa kannattaa olla useampaa erilaista pyyhesettia, jota on helppo vaihtaa tarvittaessa ja pestä aina sitä mukaa. Pääasia on, että koko perheelle löytyy tarpeeksi montaa kylpypyyhettä, joita voi vaihtaa usein.

  Isoja kylpypyyhkeitä ulkoleikkeihin ja rannalle

  Kylpypyyhevalikoimastamme löydät vaihtoehtoja niin kotiin kuin rannalle, uima-altaalle, mökille, picnicille… Meiltä löydät erikokoiset pyyhkeet niin isoille kuin pienillekin, ja ne sopivat käytettäväksi moneen tarkoitukseen. Voit vaikkapa hankkia yhteensopivan setin pienelle vauvallesi ja antaa pienokaisen makoilla isolla kylpypyyhkeellä samalla kuin käsipyyhettä voi käyttää muuhun tarvittavaan.

  Löydä oikein

  Suuresta kylpypyyhevalikoimastamme huolimatta juuri oikean vaihtoehdon löytäminen voi tuntua hankalalta. Sopivien esineiden ja tekstiilien löytäminen kylpyhuoneeseen on silti todella hauskaa, koska se raikastaa tilan ja ihanan kauniissa kylpyhuoneessa on vain niin mukavaa hoitaa päivittäisiä kauneudenhoitorutiineja. Ihan sama onko kyseessä parranajo, suihkussa käynti, meikkaaminen tai hampaiden harjaus, kauniin ja raikkaan värinen kylpyhuone tekee näistä arjen rutiineista paljon iloisemmat. Kylpypyyhkeemme on helppo yhdistellä ja sovitella keskenään, sillä meiltä löydät useita erivärisiä sarjoja, joilla on sama pinta ja kuosi. Näin voit luoda upean kokonaisuuden, joka antaa elävän vaikutelman. Jos kuitenkin pidät yksivärisestä teemasta ei tarvitse kuin valita omat lempparit. Sinistä, nougat’n ruskeaa, harmaa vaiko valkoista? Valinta on sinun!