Toalettilaukut

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme kauniita toalettilaukkuja ja meikkipusseja. Hyvä toalettilaukku tai meikkipussi on fiksu ja monipuolinen valinta. Toalettilaukku on tarpeellinen varuste niin arjen kiireessä kuin pitkällä matkallakin. Samaan aikaan se voi toimia kauniina säilytyspaikkana kylpyhuoneessa tai jopa pienenä käsilaukkuna. Tutustu kauniisiin ja ainutlaatuisiin toalettilaukkuihimme ja meikkipusseihimme ja löydä juuri itsellesi sopiva vaihtoehto!

Väri
Värisävyt
Materiaali
Leveys
Pituus
Korkeus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Värisävyt
  • Materiaali
  • Leveys
  • Pituus
  • Korkeus
  • Hinta
  Näyttää 5 tuotteet
  Näyttää 5 tuotteet

  TOALETTILAUKKU – LEMPITUOTTEIDESI KAUNIS SÄILYTYSPAIKKA

  Toalettilaukkuun kerätään kaikki välttämätön kauneuteen ja kehonhoitoon liittyviin aamu- ja iltatoimiin. Se on toiminnallinen, kätevä ja suorastaan välttämätön varuste niin kotona kuin matkoillakin.

  Toalettilaukkuun voit säilyttää hygieniatuotteita, meikkejä ja muita kauneustuotteita. Monet säilyttävät jokapäiväiset tuotteet pienemmässä toalettilaukussa tai meikkipussissa ja se auttaa pitämään kylpyhuonetta järjestyksessä varsinkin, jos siellä ei ole kunnon kaappia tai muutenkaan paljon tilaa. Kun säilytät tavarasi meikkipussissa kylpyhuoneesi pysyy siistinä ja järjestyksessä. Kun kaikki on järjestyksessä ja paikallaan vältyt metsästämästä ripsiväriäsi tai partahöylääsi ja säästät niin aikaa kuin hermojakin.

  Suuressa toalettilaukussa voi olla monta kätevää taskua tilaa vieville tavaroille kuten sähköiselle parranajokoneelle tai hiusharjalle. Pienempään meikkipussiin voit sijoittaa vaikkapa pinsetit, kynsisakset, hiusnauhat ja meikit.

  Kauniita toalettilaukkuja löytyy niin monessa värissä ja kuosissa, ettei haittaa vaikka pitäisit ne esillä kylpyhuoneessa. Kaunis toalettilaukku voi itseasiassa toimia viehättävänä somisteena. Jos olet tyylitietoinen esteetikko voit valita toalettilaukun, jonka väri käy yhteen kylpyhuoneen muiden tekstiilien kanssa. Voit sijoittaa toalettilaukkusi hyllylle, johon olet viikannut myös muutaman kauniin pyyhkeen ja sinulla onkin yhtäkkiä upean tyylikäs kokonaisuus!

  TOALETTILAUKKU HELPOTTAA MATKALLA JA ARJESSA

  Matkoilla toalettilaukku on itsestäänselvyys. Toalettilaukku helpottaa pakkaamista ja siihen voit kerätä kaikki tarvitsemasi hygienia- ja meikkituotteet. Siitä tulee ikään kuin kannettava meikkikaappi. Kun olet hotellissa voit asettaa sen pesualtaan viereen tai hyllylle ja kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvilla, olitpa missä tahansa maailmalla. Kaikki tarvitsevat toalettilaukun ja olitpa työ- tai lomamatkalla toalettilaukkuun on helppo pakata mukaan tarvitsemiasi hygieniatuotteita. Ja mikäli hajuvesipullo tai partavaahtopurkki sattuisi menemään rikki sinun ei tarvitse pelätä, että sisältö leviää laukkuun.

  Toalettilaukun historia ulottuu 1700-luvun Ranskaan. Vartavasten tarkoitettuun rasiaan säilytettiin hajuvesiä, pastilleja ja ties mitä muita välttämättömiä kauneudenhoitotarvikkeita. Rasian ranskankielinen termi, necessaire de voyage, voidaankin kääntää kirjaimellisesti matkavälttämättömäksi ja sisälsi, nimensä mukaisesti, välttämättömät ja tarpeelliset tarvikkeet ulkonäön hoitamiseen kun oltiin matkan päällä.

  Toalettilaukusta on iloa muutenkin kuin matkoilla. Se on kätevä apuväline myös arkena. Huulikiilto, särkylääkkeet, kosteuspyyhkeet ja muut pienet tarvikkeet ja meikit on kätevää sujauttaa pieneen meikkipussiin, joka mahtuu käsilaukkuun. Meikkipussin avulla pidät käsilaukkusi järjestyksessä ja löydät tarvitsemasi helposti ja nopeasti.

  ENEMMÄN KUIN PELKKÄ TOALETTILAUKKU

  Toalettilaukun käyttäminen sellaisenaan tai ainoastaan pienenä meikkipussina on tietysti yksinkertainen ratkaisu, mutta sinun ei tarvitse rajoittua siihen. Monet toalettilaukut ovat niin viehättäviä, että ne voivat toimia myös pieninä käsilaukkuina. Muotoja ja värejä on niin monta, että voit valita juuri asuusi sopivan vaihtoehdon. Se on täydellinen ratkaisu, kun et tarvitse mukaan muuta kuin avaimet, puhelimen ja lompakon ja kun käsilaukku on tarpeettoman suuri. Toalettilaukkujen eri materiaalit sopivat eri tyyleihin ja kun upeita vaihtoehtoja on niin monta voimme luvata, että löydät varmasti juuri sinulle sopivan! Joukossa on niin samettia kuin rypytettyä puuvillaa. Valitsetko jommankumman, vaiko molemmat?

  KUINKA VALITSET TOALETTILAUKKUSI?

  Koska vaihtoehtoja on niin runsaasti voi olla hyvä käydä läpi muutama asia ennen kun päätät minkä toalettilaukun valita. Toalettilaukkumalleja on erilaisia ja kannattaa miettiä millaiseen käyttöön mikäkin laukku tulee. Mikäli tarvitset käytännöllisen toalettilaukun, johon pakata kaikki tarvittava pitkälle aurinkomatkalle voit harkita mallia, jossa on monta taskua ja jonka vuorta on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Mikäli taas toalettilaukkusi on tarkoitus olla esillä kylppärissä, ulkonäöllä on ehkä suurempi merkitys, jolloin materiaali ja väri ovat tärkeitä tekijöitä. Vaihtoehtojen joukossa on myös toalettilaukkuja, joissa on monta taskua tai johon voit asetella kaikki tarvittavat yhtenäiseen tilaan.

  On myös tärkeää tutustua toalettilaukun pesuohjeisiin. Välillä nimittäin saattaa käydä niin, että joku siihen asettamistasi purkeista alkaa vuotaa tai puuterirasia menee rikki ja kaikki leviää meikkipussiin. Siksi onkin kätevää, jos laukun sisäpuolta on helppo vain pyyhkiä tai pestä puhtaaksi. Joitakin toalettilaukkuja voi kätevästi pestä pesukoneessa alhaisessa lämpötilassa. Lue aina toalettilaukkusi pesuohjeet tarkkaan.

  Toalettilaukkujen malliston runsaus tarjoaa monta vaihtoehtoa ja erityisen kivaa on se, että toalettilaukuilla on niin monta erilaista käyttöä. Tietysti naisille ja miehille löytyy omat suosikit ja jopa lapsillekin löytyy juuri sopivat toalettilaukut. Valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva tyylikäs ja ainutlaatuinen, upean värinen toalettilaukku.