Kylpytekstiilit

Mukavilla ja kauniilla kylpyhuoneen tekstiileillä voit kohentaa kylpyhuoneesi ilmettä ja samalla nauttia virkistävästä ja ylellisestä tunnelmasta. Valikoimastamme kylpyhuoneen tekstiilejä löydät sinulle sopivat tyylikkäät kylpypyyhkeet ja pehmeät, imukykyiset froteepyyhkeet, jotka tuntuvat ihanan miellyttävältä iholla. Löydä kylpyhuoneen sävyihin ja sisustukseen sopivat tekstiilit ja luo tyylikäs kokonaisuus.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Kylpyhuoneen tekstiilit – lokoisaa, kaunista ja käytännöllistä

  Hyvännäköinen ja raikas kylpyhuone vaatii kauniit pyyhkeet. Silloin kannattaa panostaa hiukan ylellisempiin vaihtoehtoihin niin, että sekä ulkonäkö että mukavuus ovat korkeaa tasoa. Valikoimassamme on mukavia, pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia kylpyhuoneen tekstiilejä, joiden muotoilu on ihastuttavan moderni ja tyylikäs. Ei muuta kuin valitsemaan juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivat pyyhkeet ja kylpypyyhkeet!

  Valitse monesta eri väristä!

  Kylpyhuonetekstiilivalikoimastamme löydät monta eri värivaihtoehtoa. Huolimatta siitä etsitkö jotain valkoista, harmaa, vihreää tai sinistä meiltä löydät varmasti toivomaasi. Yksiväristen vaihtoehtojen lisäksi tarjoamme myös erilaisia upeita kuoseja ja pintoja. Jos pidät hapsullisista pyyhkeistä ja kylpypyyhkeistä ei hätää! Meillä on sellaisiakin. Tule ja valitse omasi!

  Pehmeää froteeta laadun takeena!

  Kun kyse on kylpyhuoneen tekstiileistä, laatu on tärkeää kriteeri. Pyyhkeiden on oltava samaan aikaan imukykyisiä, pehmeitä ja miellyttäviä. Mitä parempi laatu, sitä pehmeämpi – ja pitkäikäisempi – pyyhe. Tietysti myöskin pyyhkeiden design on tärkeää niin, että ne sopivat hyvin omaan kylpyhuoneeseen. Valikoimamme kylpy- ja käsipyyhkeet täyttävät kaikki nämä vaatimukset ja sen lisäksi meiltä löydät helposti makuusi sopivat värit ja kuosit. Kun valitset tekstiilit omaan kylpyhuoneeseesi panosta laatuun mieluummin kuin määrään.

  Sekoita ja yhdistele erilaisia kylpyhuonetekstiilejä

  Pidätkö eri värien sekoittamisesta ja yhdistelemisestä? Siinä tapauksessa meiltä voit valita eri värejä saman sarjan käsi- ja kylpypyyhkeistä. Sillä tavalla luot dynaamisen sisustuksen kylpyhuoneeseesi. Kylpyhuoneen sisustaminen kun ei aina ole niin yksinkertaista, niin tuntuu todella hauskalta keksiä keinoja piristää kodin erilaisia tiloja näinkin näppärästi. Voit valita saman sarjan kauniita kylpypyyhkeitä eri väreissä ja koordinoida sointuvia yhdistelmiä, jotka sopivat juuri sinun kylpyhuoneeseesi.

  Muodikasta vaiko klassista?

  Mihin tulisi panostaa, kun kyse on kylpyhuoneen sisustamisesta? Jos valinta häilyy trendikkään tai klassisen tyylin välillä ratkaisu voi olla näiden kahden yhdistäminen. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi kallistua klassisiin valintoihin kun kyse on laatoituksesta, lattiasta ja pysyvistä ratkaisuista, ja piristää sitten kokonaisuutta pienillä, muodikkailla yksityiskohdilla. Tässä kohtaa pyyhkeillä – niin pienillä kuin suurilla – on tärkeä ja suuri rooli! Panosta raikkaisiin ja trendikkäisiin kylpyhuoneen tekstiileihin, joita voit vaihtaa helposti kun haluat muuttaa kylpyhuoneen tyyliä. Meiltä löydät tekstiilit niin klassiseen kuin moderniin makuun.

  Paksut ja lokoisat kylpypyyhkeet

  Jos pidät isoista kylpypyyhkeistä, olet tullut oikeaan paikkaan! Kaikki kylpy- ja käsipyyhkeemme ovat pehmeitä ja paksuja, ja niihin on ihanaa kietoutua suihkun tai kylvyn jälkeen. Valtava kylpypyyhe on upea tapa muuttaa tavallinen suihkuhetki nautinnolliseksi elämykseksi.

  Siisti sisustus pienin keinoin

  Kylpyhuonetekstiilit, torkkupeitot, julisteet ja muut pienet sisustuksen yksityiskohdat ovat täydellinen tapa virkistää kotia edullisesti. Kun haluat muuttaa kylpyhuoneen tai muun tilan väriskaalaa ei ole aina välttämätöntä maalata seinät uusiksi tai vaihtaa huonekaluja. Monta kertaa riittää, että hankit pieniä, tarkoin valikoituja esineitä. Sama pätee myös kylpyhuoneen sisustamiseen, kun ottaa huomioon, että kylpyhuoneremontti on usein kallista puuhaa. Valitsemalla uudet kylpypyyhkeet, vaihtamalla kylpyhuoneen mattoa ja lisäämällä muuta pientä ja mukavaa, jolla voit virkistää tilaa uudistat kylpyhuoneen hetkessä. Ja kun lompakkoon jää vielä ylimääräistä, tulos tuntuu sitäkin onnistuneemmalta!

  Ulkonäkö ja toimivuus

  Onneksi kylpyhuoneen tekstiilejä valittaessa ei tarvitse päättää ulkonäön ja toimivuuden välillä. Me pidämme nimittäin huolen siitä, että tuotteemme täyttävät asiakkaidemme kaikki toiveet. Meillä laadulla ja ulkonäöllä on yhtä suuri merkitys ja vaikkei kyseessä ole kodin suurin investointi, on silti tärkeää valita oikein.