KAILA

 

KAILA – tyylikästä ruotsalaista designia

Pyöreä peili vaaleaa seinää vasten / olohuoneen sisustus

KAILA on ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa tyylikkäitä ja trendikkäitä sisustuselementtejä kohtuulliseen hintaan. Sana ”KAILA” tulee lämminsävyisestä havaijin kielestä ja sen merkitys on ”tyyli””. Sana, joka kuvaa täsmällisesti ja mutkattomasti KAILA-tuotemerkkiä – joka on tuotemerkkinä tyylikäs, konstailematon ja eloisa!

Design-konsepti

KAILAn design-konseptille on suurissa määrin ominaista klassinen ruotsalainen design-suuntaus, jolle tunnusomaista on eleganssi, minimalismi ja käytännöllisyys. Lisäksi tuotemerkin tuotteissa näkyy useat trendikkäät lisät jännittävine muotoiluineen ja tyylikkäine väreineen. KAILA pyrkii tarjoamaan valikoimassaan tuotteita, joissa on ajaton trendikkyyden tuntu – sisustuselementtejä, jotka tuntuvat klassisilta klassisissa kodissa ja trendikkäiltä trendikkäissä kodeissa.

Tuotemerkin filosofia

KAILAn tuotemerkkifilosofian mukaan tyylikkään muotoilun ja laadun on oltava saatavilla, joten he haluavat tarjota kohtuullisin hinnoin sisustuselementtejä, jotka sopivat jokaiseen kotiin ja makuun. Lisäksi KAILA uskoo, että yhden ominaisuuden ei pidä koskaan sulkea pois toista – tai kolmatta ominaisuutta. Laatu, tyylikäs muotoilu ja käytännöllisyys on voitava yhdistää hyvin, ja eksklusiivisen premium-tunnun on päästävä näkyviin – ilman kohtuutonta hintaa.

Kasvava valikoima

KAILAn valikoima kasvaa jatkuvasti ja tuotemerkki julkaisee uusia tuotekategorioita nopeaan tahtiin. Tällä hetkellä valikoima koostuu trendikkäistä peileistä, eksklusiivisista valokuva-albumeista ja tyylikkäistä julisteripustimista. Lähitulevaisuudessa tulemme myös näkemään tuotemerkin valikoimassa tyylikkäitä tauluhyllyjä sekä runsain määrin erilaisia trendikkäitä ja käytännöllisiä meikkipeilejä. 

KAILAn trendikkäät peilit

Kailan pisaran muotoinen, ruusukullan värinen peili

KAILAn peilivalikoimasta löydät muun muassa heidän suosittuja peilejään ilman kehystä. Nämä peilit ovat niin ohuita, että ne lähestulkoon sulautuvat seinään elegantilla tavalla. Ajaton minimalismi sopii kaikkiin koteihin ja huoneisiin! Löydät saman ohuen, pyöreän peilin myös peililasilla, joka on sävytetty erilaisilla trendiväreillä, kuten ruusukulta, kylmänharmaa ja elegantti kullanväri. Nämä peilit sopivat sinulle, joka suosit modernia designia, joka erottuu sisustuksesta hienovaraisella ja tyylikkäällä tavalla.

Suosittujen pyöreiden peilien lisäksi KAILAn valikoimasta löytyy myös muita jännittäviä peilimuotoiluja, joihin lukeutuvat epäsymmetriset peilit, pisaran muotoiset peilit, ovaalit peilit sekä pehmeän suorakulmaiset peilit. Kaikkia näistä peilimalleista on saatavilla sekä kirkkaalla että sävytetyllä peililasilla.

Eksklusiiviset valokuva-albumit – KAILA Coffee Table Photo Album

KAILA Coffee Table Photo Album / harmaa valokuva-albumi

Fyysisen valokuva-albumin selaamisen aikaansaama levollinen tunne on ajaton, ja on todella trendikästä sisällyttää kodin sisustukseen Coffee Table Book -kirjoja. Kun nämä kaksi yhdistetään – valokuva-albumin käytännöllisyys ja Coffee Table -kirjojen tyylikkyys – lopputuloksena on Coffee Table Photo Album.

KAILAn Coffee Table Photo Album -valikoimasta löydät tekstiilipäällysteisiä valokuva-albumeja tyylikkäässä designissa ja useissa erilaisissa huolella valituissa, maanläheisissä värisävyissä. Jokaisessa albumimallissa on myös erilainen otsikko merkityksellisillä tai painoarvoa omaavilla sanoilla ja käsitteillä joko havaijin tai englannin kielellä. Albumit on muotoiltu ylelliseen laatikkomaiseen muotoon, mikä tarjoaa eksklusiivista premium-tuntua albumia avattaessa sen sisällön katselemiseksi. Albumin sisältä löydät rengaskansion ja 30 mustaa välilehteä (60 sivua), jotka voit täyttää lempimuistoillasi. Liimaat albumiin kuvat itse, minkä ansiosta saat runsaasti joustavuutta ja tilaa luovuudelle omaa uniikkia Coffee Table Photo Album -albumia kootessasi.

KAILAn julisteripustimet

Musta metalliripustin julisteille

Julisteripustimilla ripustat esille julisteesi ja kuvasi helpolla, edullisella ja trendikkäällä tavalla. Tämä sopii hyvin KAILAn tuotemerkkifilosofiaan, ja tästä syystä he ovat lanseeranneet valikoiman metallisia ripustimia monessa eri koossa ja trenditietoisissa väreissä, kuten esimerkiksi mattamusta, kulta, hopea, sateenkaarenväri ja rustiikkinen messinki.

Koosta riippuen metalliripustimet myydään joko kappaleittain, 2-pakkauksessa tai 4-pakkauksessa. Kaikille julisteripustimille yhteistä on niiden tyylikäs muotoilu sekä vankka, mutta samalla joustava pito avausmekanismissa. Tämän ansiosta voit ripustaa näillä ripustimilla niin kaikkein ohuimmat paperit kuin hieman paksummat julisteet. Kaikki julisteripustimet on myös varustettu yläosan reiällä, minkä ansiosta voit helposti kiinnittää ne seinään pienellä naulalla.

Löydä sinäkin KAILA!

Tältä sivulta löydät oikopolut kaikkiin KAILAn tuotekategorioihin: PeilitValokuva-albumit ja Julisteripustimet. Tutustu valikoimaan ja salli itsesi uppoutua hetkeksi KAILAn trendikkääseen ja eloisaan maailmaan!