Vuodevaatteet

Petaa sänkysi tyylillä! Kauniisti pedattu sänky luo makuuhuoneeseen harmonisen ja viimeistellyn kokonaisuuden. Sitä paitsi vuodevaatteilla voit vaihdella tyylejä loputtomiin. Mikä sopii parhaiten omaan tyyliisi: trendikkäät kuosit vaiko klassisen hillityt värit? Puhumattakaan saatavilla olevista ihanan miellyttävistä materiaalivaihtoehdoista. Täältä löydät valikoimamme mukavat ja tyylikkäät pussilakanasetit sekä käytännölliset ja hyvännäköiset päiväpeitot makuhuoneesi somistamiseen.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Vuodevaatteet – silmää miellyttävää toimivuutta

  Monesta eri tavasta uudistaa kotia yksi voi olla panostaminen uusiin ihastuttaviin vuodevaatteisiin. Vuodevaatevalikoimamme raikkaat materiaalit, upeat värit ja hyvännäköinen design voivat kohentaa makuuhuoneesi ulkonäköä ja viihtyisyyttä merkittävästi. Oletko tähän asti turvautunut vaaleisiin sävyihin? Kokeile vaihteeksi sinisiä, mustia tai vaikkapa kukkakuvioisia vuodevaatteita. On muutoksen aika!

  Panosta laatuun

  Vuodevaatteita löytyy monessa materiaalissa ja hintaluokassa. Meidän neuvomme on panostaa laatuun. Määrä ei korvaa laatua ja muutama korkealuokkainen vuodevaatekerta on parempi kuin kasa keskinkertaisia lakanasettejä, jotka joutuvat liinavaatekaapin täytteeksi. Jos sinun täytyy valita yhden ensiluokkaisen tai kahden keskinkertaisen pussilakanasetin välillä, satsaa mieluummin ensimmäiseen. Onneksi hyvää laatua löytyy myös kohtuulliseen hintaan, eikä lompakkoa tarvitsee tyhjentää ihan kokonaan kun haluat panostaa kunnon vuodevaatteisiin.

  Yhdistä muihin tekstiileihin

  Jos pidät siitä, että makuuhuoneen tekstiilit sointuvat keskenään se on helppo järjestää, sillä valikoimastamme löydät yhteensopivat sävyt ja tyylit ja onnistut varmasti luomaan sisustusteemaasi sopivat yhdistelmät. Tosin jos et ole niin tarkka siitä, että kaiken on soinnuttava keskenään, valinnasta tulee vieläkin helpompaa. Tunnelman elävöittämiseksi voit hyvin yhdistää tummanvihreää mustaan, ruosteenruskeaan tai muun sävyiseen vihreään. Tarjonnastamme löydät niin matot, verhot, päiväpeitteet, pussilakanasetit kuin muutkin kodintekstiilit, joista voit poimia juuri sinulle sopivat yhdistelmät kaikkiin kodin tiloihin. Käy tutustumassa valikoimaamme ja löydä suosikkisi!

  Hotellitunnelmaa sopivilla vuodevaatteilla

  Voit luoda hotellihuoneen raikkaan tunnelman omaan makuuhuoneeseesi panostamalla valkosävyisiin vuodevaatteisiin. Materiaalina voi olla niin valkoinen raidallinen satiini kuin off white-sävyinen kivipesty puuvilla. Ylellisyyttä lisäät valkoisella päiväpeitteellä ja valkosävyisillä koristetyynyillä. Tietysti voit luoda hotellifiiliksen muillakin väreillä – tutustu valikoimaamme niin saat lisää ideoita!

  Siistit trendit ja huippuluokan mukavuutta

  Vuodevaatteilla saat mukavuutta ja muodikkuutta yhdessä paketissa. Miellyttävät ja hyvännäköiset, trendikkäät vuodevaatteet kohentavat makuuhuoneen ulkonäköä hetkessä ja yksinkertaisesti. Pelkästään niitä vaihtamalla luot makuuhuoneeseen uudistuneen ja raikkaan ilmapiirin. Ja jos olet kyllästynyt yksivärisiin vuodevaateisiin panosta kuviollisiin! Mikäli kaipaat rauhallista harmoniaa valikoimastamme löydät myös runsaan tarjonnan hillityn värisiä vuodevaatteita. Mitä ikinä päätätkin vuodevaatteita uusimalla päivität makkarisi hetkessä!

  Mikä on paras materiaali?

  Vuodevaatteita valitessa materiaali on tärkeä kriteeri. Maku on tietysti tärkeä tekijä. Siinä missä toiset suosivat äärimmäisen pehmeitä pussilakanoita, toiset toivovat tukevampia materiaaleja. Sitä ei käy kuitenkaan kiistämän, että vuodevaatteita valitessa mukavuus on ulkonäköä tärkeämpää. Toisin sanoen valitse vuodevaatteesi materiaali sen mukaan, joka saa sinut nauttimaan yöunestasi parhaiten. Jos taas vuodekumppanillasi on toiset mieltymykset kuin sinulla, niin ei muuta kuin valitsemaan kullekin omat vuodevaatteet.

  Makuuhuoneen lokoisa ilmapiiri

  Viihtyisän tunnelman luominen makkariin on tärkeää. Makuuhuone ei ole ainoastaan paikka, jonne mennään nukkumaan, vaan tila, jossa voi myöskin vain rentoutua. Sängylle voi asettua keskellä iltapäivää lukemaan kirjaa tai levähtämään hetkeksi ja siksi onkin toivottavaa, että makuuhuoneen ilmapiiri on miellyttävä ja levollinen. Paljon ei siihen tarvitakaan. Valitsemalla sopivat tekstiilit, kauniit väriyhdistelmät ja korkealuokkaiset materiaalit homma on selvä!