Patjansuojukset

Pidennä patjasi ikää suojaamalla sitä petauspatjalla. Patjan suoja pitää patjaasi puhtaana ja raikkaana samalla kun se suojaa sitä kulumiselta. Petauspatjaa on helppo pestä, mikä lisää mukavuuttasi. Tutustu valikoimaamme petauspatjoja ja patjan suojia!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PETAUSPATJA JA PATJASUOJUS PIDENTÄVÄT SÄNKYSI KÄYTTÖIKÄÄ

  Petauspatja ja patjasuojus ovat sanalla sanoen välttämättömyys! Kukapa ei halua nukkua raikkaassa ja puhtaassa sängyssä? Patjasuojuksella pidät sänkysi hyvässä kunnossa ja puhtaana pitkään samalla kun se suojaa patjaa kulumiselta, mikä on hyvä niin itsellesi kuin ympäristölle. Kun suojaat patjaasi patjansuojuksella ja petauspatjalla sänkysi käyttöikä pitenee huomattavasti. Valikoimastamme löydät lisäksi STANDARD 110 by OEKO-TEX® sertifioituja petauspatjoja, mikä takaa sen, että tuote on testatusti vapaa terveydelle vahingollisista aineista, allergiatestattu ja ympäristöystävällinen.

  Petauspatjoja ja patjasuojuksia on useassa eri koossa, joten löydät varmasti sänkyysi sopivan vaihtoehdon. Tavallisia petauspatjoja on esimerkiksi kokoluokissa 180x200 cm ja 90x200 cm sekä 105x200 cm. Lisäksi meillä on myös iso petauspatja 210x200 cm kokoisena! Tutustu valikoimaamme ja löydä oma petauspatja!

  Petauspatjan tehtävänä on tietysti paitsi suojata patjaa myös tietyissä tapauksissa säätää lämpötilaa, tehdä sängystä allergiaystävällisempää sekä suojata kosteudelta vahingon sattuessa. Viimeksi mainittu ominaisuus on erinomainen lastensänkyyn silloin kun lapsi opettelee olemaan ilman vaippaa. Monet petauspatjat myös imevät kosteutta, mikä tekee nukkumisesta mukavamman kun hikoilet nukkuessa. Patjasuojus taas suojaa itse patjaa lialta, nesteiltä, pölyltä ja pölypunkeilta. Lisäksi niin petauspatja kuin patjasuojus helpottavat sängyn puhtaana pitämisen. Vietämme niin monta tuntia sängyssä, ettei ole ihme, jos se likaantuu. Petauspatjaa ja patjasuojusta on helppo pestä, toisin kuin itse patjan päällyskangasta. Lisäksi vältyt imuroimasta sänkyä niin usein. Petauspatjojamme ja patjasuojuksiamme voi pestä 60 asteessa.

  PETAUSPATJA JA PATJASUOJUS – KUMPI ON KUMPI?

  Petauspatjaa ja patjasuojaa on helppo sekoittaa keskenään ja ehkä ihmettelet mikä niiden välinen ero oikeastaan on? Petauspatjan asetat suoraan patjan päälle ja sitten petaat sen päälle lakanan. Petauspatja toimii ylimääräisenä suojana patjallesi. Patjasuojus on usein joustavasta froteekankaasta valmistettu, muotoon ommeltu suojus, jonka vedät patjan kulmien yli ja joka päätyy petauspatjan alle. Se suojaa niin patjan päällipuolta, että sen sivuja. Kumpaakin suojaa kannattaa käyttää samaan aikaan. Toinen ei sulje toista pois. Suojaamalla patjaasi pidennät sänkysi käyttöikää ja suojaat sen laatua.

  Sekä patjasuojusta että petauspatjaa valmistetaan useassa eri koossa ja usein niiden kulmissa on kuminauha, joka helpottaa niiden pysymisen paikallaan. Petauspatja ei näy lakanan alta, kun taas patjasuojus on näkyvämpi ja sen takia se löytyy useassa eri värissä, jotta löydät sisustukseesi sopivan vaihtoehdon. Valkoinen tai musta patjasuojus ovat neutraali valinta, joka saattaa sopia makuuhuoneesi väreihin, mutta voit myös valita hiekan tai harmaan värisiä suojia, jotka ovat myös ajattomia ja neutraaleja vaihtoehtoja.

  PETAUSPATJA LISÄÄ MUKAVUUTTA

  Mikäli sänkysi tuntuu hiukan liian kovalta voit parantaa tilannetta petauspatjalla. Petauspatjoja löytyy usean eri paksuisina ja paksummat petauspatjat saavat sänkysi tuntumaan pehmeämmältä. Useimmat petauspatjoistamme ovat tikatut ja muotoon ommellut. Petauspatjalla lisäät näin sänkysi mukavuutta ja saat upean makuualustan, joka syleilee sinut ihanan pehmeään uneen.

  Petauspatjamme kulmat ovat muotoon ommellut ja niissä on kuminauhat varmistaakseen, että petauspatja pysyy paikallaan, jotta voit nukkua yösi rauhassa. Sängyn mukavuutta on syytä ottaa vakavasti sillä hyvät ja mukavat yöunet takaavat virkeän olon ja enemmän energiaa päivään.

  NIIN MAKAAT KUIN PETAAT – ALOITA ALUSTASTA

  Kutsuva ja mukava sänky on tärkeä rentoutumiseen ja takaa turvalliset ja virkistävät unet. Petaustapojakin on monta ja jokaiselle löytyy oma. Siinä missä toiset suosivat rennompaa ja esteettistä tyyliä, toiset pitävät enemmän siististä ja täsmällisestä petauksesta, joka tuo mieleen hotellisänkyjä. Kunkin mieltymyksistä huolimatta tärkeintä on aloittaa patjasuojuksesta ja petauspatjasta, joiden päälle voit sitten pedata juuri toivomasi tyylin mukaisesti. Suojaava alusta ennaltaehkäisee ikäviä tahroja tai muita vahinkoja, joiden seuraukset saattavat olla ikävän hintavat. Lisäksi järkevät vuodevaatteet tekevät sängystäsi allergiaystävällisemmän. Kun olet suojannut patjasi voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että olet tehnyt ympäristöystävällisen valinnan eikä sinun tarvitse olla huolissasi pölystä, liasta tai pölypunkeista. Nuku hyvin!