Päiväpeitot

Hyvännäköinen päiväpeitto parisänkyyn tai yhden hengen sänkyyn on yksinkertainen ja nopea tapa luoda makuuhuoneeseen harmoninen tunnelma ja ylellinen hotellifiilis. Päiväpeitto on sitä paitsi käytännöllinen tapa suojata peittosi ja tyynysi päiväsaikaan. Valikoimastamme löydät ihania eripaksuisia päiväpeittoja monessa materiaalissa ja värissä.

Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Lokoisa ja miellyttävä päiväpeite

  Makuuhuoneesta on helppoa tehdä entistä upeamman kauniin päiväpeitteen avulla. Halutessasi voit vaihdella päiväpeitettä aina vuodenaikojen mukaan niin, että se sopii yhteen säähän ja tunnelmaan. Sillä tavoin voit shoppailla useamman päiväpeitteen mikä on tietysti aina hauskaa.

  Kaunis päiväpeite on käytännöllinen ja hauska sisustuselementti

  Kivat kodintekstiilit, joissa yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja käytännöllisyys ovat selviä suosikkeja sisustuksessa. Mikä sen parempaa kuin monikäyttöinen sisustustekstiili? Päiväpeite tarjoaa kaiken toivomasi, joten panosta kauniiseen päiväpeitteeseen makuuhuoneesi uudistamiseksi.

  Nopea tapa raikastaa makuuhuonetta

  Oikeanlaisella päiväpeitteellä siistit makuuhuoneesi hetkessä. Halutessasi voit sovittaa koko huoneen sisustuksen päiväpeitteen värin mukaan. Sisustuksen värimaailman valinta kodintekstiilien perusteella ei ole hullumpi ajatus huoneen tunnelman luomiseksi. Huoneen perussävy on myös erinomainen lähtökohta päiväpeitteen värivalinnalle ja valitsemalla aksenttivärisen päiväpeitteen voit luoda huoneeseen hillityn ja trendikkään ilmeen.

  Paljon upeita värejä!

  Onneksi päiväpeitteitä löytyy jokaiseen makuun, tyyliin ja kotiin. Kun päätät minkävärisen päiväpeitteen hankkia, kannattaa ottaa huomioon makuuhuoneen muun sisustuksen värisävyjä. Tärkeitä valintaperusteita ovat myös laatu ja materiaali. Mikäli makuuhuoneessasi on tyylikkäät samettiverhot, raskaampi päiväpeite täydentää kokonaisuutta upeasti. Jos taas olet sisustanut ilmavin ja kevein tekstiilein voit viimeistellä huoneen ilmettä pehmeän kevyellä päiväpeitolla.

  Ylellistä ja eleganttia

  Päiväpeite tekee huoneesta ylellisen ja tyylikkään ja on nopea ja yksinkertainen tapa kohentaa huoneen ilmettä. Päiväpeite on myös erinomainen sisustusratkaisu sinulle, joka asut pienessä kaupunkiasunnossa, jossa ei ole tilaa monelle huonekalulle. Peittämällä sänkysi trendikkäällä päiväpeitteellä siitä voi tulla myös sohva. Päiväpeitteellä teet sängystäsi modernin loikoilutilan rentoon seurusteluun.

  Päiväpeitteen koko

  Mikäli löytämäsi päiväpeite ei ihan riitä koko sängyn peittämiseen voit aina ostaa kaksi ja sijoittaa ne rennosti limittäin sängylle. Rento ja huolimaton tyyli on trendikäs ja ajankohtainen ja tekee makuuhuoneestasi ihanan lokoisan. Kun haluat käyttää vain yhtä päiväpeitettä, valitse sängyn mukaan sopiva koko. Muista myös ottaa huomioon, mikäli haluat, että päiväpeite ulottuu lattiaan asti tai että mahdollisen koristelakanan reunat jäävät sen alta näkyviin. Jos sinulla on jalaton sänky voit valita päiväpeiton, joka peittää koko patjan ja luo huoneeseen siistin, trendikkään ja rennon tunnelman.

  Hotellifiilis hetkessä

  Mitä sen ylellisempää kuin hotellitunnelman luominen makuuhuoneeseen? Hotellihuoneen raikas, puhdas ja valkoisen kirpeä tyyli on helposti saavutettavissa oikealla vuodevaate- ja päiväpeitevalinnalla. Valitse pehmeä päiväpeite juuri oikeanlaisen pohjoismaisen tyylikkään, ylellisen ja puhtaan tunnelman tavoittamiseksi.

  Erilaiset päiväpeitteet erilaisiin tyyleihin

  Eikö minimalistinen, valkosävyinen ja raikas tyyli ole makuusi? Suositko räväkämpää ja yksilöllisempää ilmettä? Panosta vaikkapa tummaan väriin, joka luo makuuhuoneeseesi omanlaisen tunnelman.

  Suojaa peitot ja tyynyt

  Päiväpeitteellä luot harmonisen vaikutelman ja saat makuuhuoneen näyttämään siistiltä ja viimeistellyltä. Päiväpeite antaa myös suojan vuodevaatteillesi päivän aikana. Samalla siis kun makuuhuoneesi saa kauniin ja huolitellun ilmeen, vuodevaatteesi säilyvät puhtaampina yötä varten.