Tyynyliina

Yksi tyyny vai monta tyynyä? Se on tietysti makuasia, mutta tyynyliina on välttämätön. Sen lisäksi, että tyynyliina suojaa tyynyäsi, se on myös petauksen kaunis osa. Tyynyliina on tyynyä suojaava vuodevaate, jolla pääsi saa levätä yön läpi ja on siksi tärkeää valita sinulle sopiva materiaali. Voit myös valita eri kuosien ja värien joukosta. Kauniita unia, tyynyjen lukumäärään katsomatta!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PEHMEITÄ JA HIENOJA TYYNYLIINOJA TYYNYJESI PEITOKSI

  pellavatyynyliinaTäältä löydät valikoimamme pehmeitä ja ihania tyynyliinoja! Tyynyliinan tehtävä on paitsi tehdä tyynystäsi hyvännäköisen ja miellyttävän myös suojata sitä. Tyynyliinan voi pestä aina tarvittaessa, joten sinulla on aina raikas tyyny pään alla. Huolimatta siitä kuinka monta tyynyä sinulla on, pehmeät ja raikkaat tyynyliinat luovat varsinaista arjen ylellisyyttä. Valitsemalla kauniin tyynyliinan tyynyistäsi tulee upeita yksityiskohtia, jotka erottuvat muusta sisustuksesta ja tyynyliinalla voit uudistaa ja muuntaa makuuhuoneen ilmettä näppärästi hetkessä. Koska sänky on makuuhuoneen suurin huonekalu, on se myös väistämätön huomion keskipiste, joten sen ulkonäköön kannattaa panostaa.

  LUO VAIHTELUA TYYNYLIINOILLA

  Tyynyliinoja on monta eri väriä ja kokoa ja niillä voi luoda todella mukavan ja lokoisan sängyn. Tyynyliinoilla sinun on mahdollista päästää petausluovuutesi valloilleen! Yhdistämällä erilaisia settejä voit näppärästi muunnella petauksesi tyylin ja tunnelman. Käytä sävy sävyyn käyviä värejä tai yhdistele erilaisia värejä ja kuoseja dynaamisemman ilmeen luomiseksi. Yleensä pussilakanasettiin kuuluu yksi samanvärinen tyynyliina, mutta jos käytät useampaa tyynyä voit hankkia lisäksi vaikkapa valkoisen tyynyliinan, jolla saat petaukseen enemmän volyymia. Kauniimmaksi kokonaisuuden tekevät erikokoiset tyynyt. Kun haluat saada aikaan vahvan kontrastin voit yhdistellä erivärisiä tyynyliinoja, jos taas toivot harmonisemman ja seesteisemmän tunnelman voit käyttää saman värin eri sävyjä, jolloin petauksesta ei tule lattean näköistä.

  Yhdistelemällä erikokoisia tyynyjä, joihin käytät erivärisiä tyynyliinoja voit luoda hetkessä hotellisänkyä muistuttavan petauksen. Hotellityyliset makuuhuoneet ovat hyvin suosittuja ja yksi tapa luoda samanlaista tunnelmaa on käyttää monta, ihanilla tyynyliinoilla varustettua tyynyä, vaikka ne joutuisivatkin sivummalle yöksi. Käyttämällä erikokoisia tyynyjä lisäät petauksen dynamiikkaa ja luot hetkessä hotellihuoneen tunnelmaa.

  KUINKA USEIN TYYNYLIINAA VAIHDETAAN?

  Tavallisesti pussilakanasettiin kuuluu yksi tyynyliina ja me suosittelemme hankkimaan muutaman tyynyliinan sen lisäksi. Vuodevaatteita on hyvä vaihtaa ja pestä mieluiten joka viikko ja joka tapauksessa vähintään joka toinen viikko, joskin tyynyliinan voi vaihtaa useammin. Tyynyliinaan tarttuvat helposti käyttämämme ihon- ja hiustenhoitotuotteiden jäljet ja yön hiki, joten jo muutaman yön jälkeen se ei enää ole niin puhdas ja raikas. Siksi jo ihosi ja hengitysilmasi hyväksi tyynyliinaa on syytä vaihtaa ja pestä usein. Lisäksi puhtaan tyynyliinan tuoksu on aina lyömätön!

  VALITSE TYYNYLIINASI HUOLELLA

  Tyynyliinaa on syytä valita huolella ja suosittelemme, että valitset materiaalin, josta pidät erityisen paljon. Kun pää lepää tyynyllä monta tuntia on tärkeää, että tyynyliina tuntuu hyvältä, jotta voit nukkua levollisesti. Oma maku on valinnan tärkein tekijä ja tässä annamme muutaman vinkin, jotka saattavat auttaa sinua tyynyliinan valinnassa. Suosituimmat materiaalit ovat puuvilla, pellava ja satiini. Pellava on hengittävä materiaali, joka viilentää lämpimässä mutta lämmittää viileässä. Puuvilla imee hyvin kosteutta ja tuntuu lämpimältä. Hellävaraisen ja sileän pintansa ansiosta satiini on hyvä vaihtoehto, kun kaipaat materiaalin, joka on hyväksi sekä iholle, että hiuksille. Pellavainen tyynyliina antaa sisustukselle maanläheisen ja rustiikin ilmeen, kun taas satiinin kiiltävä loiste luo makuuhuoneeseen ylellisen ja tyylikään tunnelman. Mitä tahansa valitsetkin hyvälaatuinen tyynyliina takaa hyvän yön unet. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!