Helmalakanat

Helmalakanalla uudistat sänkysi ja teet petauksesta todella hienostuneen. Helmalakana on yksinkertainen keino antaa makuuhuoneellesi eksklusiivisen ja huolitellun ilmeen. Lisäksi koristelakanalla voit kätkeä rumia sängynjalkoja tai sängyn alla olevia säilytyslaatikoita. Makuuhuoneesta saa näin paljon siistimmän vaikutelman. Kummasta pidät enemmän: romanttisista röyhelöistä vaiko suorista linjoista? Täältä löydät valikoimamme helmalakanoita!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  HELMALAKANA – UPEA JA KORISTEELLINEN MAKUUHUONEEN TEKSTIILI

  Kaunis helmalakana on yksinkertainen tapa päivittää makuuhuonetta! Sänkyhän on makuuhuoneen tärkein osa ja sen koristaminen helmalakanalla tekee siitä erityisen hienon. Helmalakana antaa huoneelle huolitellun ilmeen ja saa sen muistuttamaan ylellistä hotellihuonetta. Helmalakanalla kätket rumat sängynjalat ja sängyn alla säilytettäviä tavaroita. Sileällä ja suoralla helmalakanalla on ylellinen ja tyylikäs ilme, joka sopii kotiin kuin kotiin. Helmalakanan värit ovat yleensä neutraaleja ja helppo yhdistää makuuhuoneesi sisustukseen. Jos haluat luoda harmonisen kokonaisuuden voit valita sängynpäätysi värisen helmalakanan. Petaa sänkysi upean pehmeillä pussilakanoilla, kauniilla tyynyillä, päiväpeitteellä ja tyylikkäällä helmalakanalla ja luo upean yksilöllinen petaus.

  HELMALAKANA NIIN SINUN KUIN YMPÄRISTÖN HYVÄKSI

  Valikoimastamme löydät joutsenmerkittyjä ja STANDARD 100 by OEKO-TEX®-sertifioituja, testattuja ja haitta-aineista vapaita helmalakanoita. Helmalakanamme ovat toisin sanoen sekä ympäristöystävällisiä, että turvallisia terveydellesi. Lisäksi helmalakana säilyttää sänkysi raikkaana pitkään. Useimpia helmalakanoitamme voi pestä, mutta tavallisesti hyvä tuuletus riittää ja mahdollisia tahroja voi poistaa tahranpoistoaineella. Tiettyjä tekstiilejä on syytä olla pesemättä liian usein, jolloin niiden käyttöikäkin pitenee.

  Valikoimastamme löydät myös puuvillaisia helmalakanoita. Puuvilla on kulutusta kestävä, hengittävä luonnonmateriaali, joka imee kosteutta ja on siksi hyvä valinta. Lisäksi se tuntuu hyvältä ihoa vasten ja kulutuskestävyytensäkin ansiosta se on sopiva valinta sängyn tekstiiliksi.

  MITA KANNATTAA OTTAA HUOMIOON, KUN OSTAT HELMALAKANAN

  Ennen kun ostat helmalakanan kannattaa ottaa huomioon muutama seikka: materiaali-, väri- ja mallivalinta ovat tietysti ensisijalla. Useimmiten helmalakanat on valmistettu ilmavista materiaaleista kuten pellavasta tai puuvillasta. Valikoimassamme on lisäksi useita eri värivaihtoehtoja. Hiekanvärinen helmalakana on trendikäs valinta, joka luo luonnonläheisen tunnelman siinä, missä täysvalkoinen helmalakana on raikas ja ajaton valinta. Kokojakin on useita. Tavallisin ja suosituin koko on 180 cm, mutta helmalakanoita löytyy myöskin 140 cm ja 105 cm kokoisina. Tärkeintä on valita sängynkokoinen helmalakana, joka sopii täydellisesti juuri sänkyysi ja pysyy siten paikallaan. Muista myös tarkistaa helman korkeutta. Niin kutsuttuun Continental sänkyyn tarvitaan usein korkeampi helma, mikäli haluat sen peittävän sängyn kokonaan. Runkopatjaan riittää matalampi helma. Tavallisin helmakorkeus on 45 cm, joka sopii useimpiin sänkyihin, mutta ennen tilaamista tarkista sänkysi mitat! Klikkaamalla sinua kiinnostavaa tuotetta saat esille sen tarkat mitat.

  HELMALAKANAT SOPIVAT KAIKKIIN MAKUUHUONEISIIN

  Helmalakana on kaunis vuodevaate, joka sopii niin aikuisten kuin lasten makuuhuoneeseen ja soveltuu useaan eri sisustustyyliin. Mikäli haluat piilottaa sängyn alla olevia tavaroita tai päivittää makuuhuoneen tyyliä, helmalakana on erinomainen ja tyylikäs valinta. Kun haluat luoda viehättävän petauksen sinun pitää aloittaa alimmaisesta kerroksesta ja helmalakana onkin ensimmäinen askel kohti täydellistä petausta.

  Kauniilla helmalakanalla on tärkeä rooli petauksen ilmeeseen ja sen valinta on ratkaiseva sängyn kokonaisvaikutelmaan. Suora helmalakana on moderni vaihtoehto, joka antaa sängyllesi ylellisen, raikkaan ja yksilöllisen ulkonäön. Sovittamalla helmalakana erilaisiin vuodevaatteisiin voit luoda makuuhuoneeseen erilaisia tunnelmia ja vaihtoehtoja onkin monta. Aikuisten makuuhuoneeseen voi vaikka valita tyylikkään neutraalin värin, kuten hiekan tai valkoisen sävyisen helmalakanan. Yhdistämällä rustiikkihenkisiin pellavaisiin vuodevaatteisiin voit saada aikaan seesteisen ja maanläheisen tunnelman. Lastenhuoneeseen voi vaikka valita eloisan ja värikkään sävyn, jonka yhdistät huoneen muihin väreihin ja kuviollisiin vuodevaatteisiin leikkisän ilmeen luomiseksi. Mitä ikinä etsitkään olet tervetullut tutustumaan valikoimaamme!