Lakanat

Kuinka ihanan ylellistä onkaan ryömiä uusien, juuri pestyjen lakanoiden väliin! Kauniilla lakanoilla virkistät näppärästi makuuhuoneesi. Mistä pidät enemmän: värikkäistä lakanoista vaiko mahdollisesti vähän hillitymmästä vaihtoehdosta, jonka voit yhdistää useampaan pussilakansettiin? Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme, josta voit löytää mieleisesi lakanat ja luoda ihanan mukava petaus!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  RAIKKAAT IHANAT LAKANAT

  Mikä sen parempaa kuin ryömiä puhtaaksi pedattuun sänkyyn ja uppoutua pehmeisiin ja raikkaisiin lakanoihin pitkän päivän päätteeksi? Hyvistä materiaaleista valmistetut lakanat ja muut vuodevaatteet ovat tärkeä osa virkistävää yöunta. Lakanoita on syytä valita huolella niin, että ne tuntuvat hyvältä iholla ja että kestävät kulutusta.

  Materiaalivalinta on tärkeää ja tarjoamme valikoiman upeita ja laadukkaita puuvillasatiinilakanoita. Satiini on ylellinen ja pehmeä materiaali, joka tuntuu todella miellyttävältä ja puuvilla on kulutusta kestävä, hengittävä ja kosteutta imevä kangas. Kyseessä on siis täydellinen sekoitus, joka takaa hyvän yön unet pehmeiden ja kestävien lakanoiden välissä.

  Mukavuus on unelle tärkeää ja siksi miellyttävältä tuntuvat vuodevaatteet ovat hyvä alku vahvistavaan lepoon. Mukavasti pedattu sänky on rentouttava ja tekee yöunista rauhalliset. Vuodevaatteiden valinta on siksi syytä tehdä huolella. Materiaalin lisäksi lakanan oikea koko vaikuttaa siihen, että se pysyy paikallaan myös levottomankin yön yli. Valikoimastamme löydät useita eri kokoisia lakanoita ja varmastikin juuri sopivia omaan sänkyysi. Hyvänlaatuiset lakanat kestävät raikkaina ja hyväkuntoisina pitkään ja luovat upean ylellisen tunnelman. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme hienoja ja edullisia lakanoita.

  VALITSE LAKANAT MAKUUHUONEEN YLEISILMEESEEN SOPIVIKSI JA PETAA KAUNIISTI

  Sänkyä voi pedata niin monella eri tavalla ja valkoinen lakana on aina hyvä perusalku. Klassisen valkoinen lakana on raikas valinta, jota voi yhdistää moneen muuhun väriin. Harmoniseen ja sävy sävyyn käyvään petaukseen voit käyttää hillityn valkoisen, hiekan, harmaan tai muita vaaleita sävyjä. Vaihtoehtoisesti voit luoda vahvan kontrastin rikkomalla yksiväristä, vaaleaa pohjaa kuviollisilla pussilakanoilla ja muilla värikkäillä tekstiileillä. Vaihtoehtoja on todella runsaasti ja voit valita klassisten kuosien ja yksiväristen tekstiilien välillä aina sen mukaan haluatko tyylikkään, pelkistetyn hotellipetauksen, leikkisän ja eloisan petauksen vaiko rustiikin ja luonnonläheisen petauksen. Valkoiset lakanat ovat joka tapauksessa aina hyvä perusta. Tärkeintä on pedata hyvin, sillä makuuhuone on paikka, jossa rentoutua ja rauhoittua ja josta päivä alkaa ja johon se päättyy. Sen takia sopiva sisustus ja petaus harmonisen päivän alkuun ja rentouttavaan päivän päätökseen ovat tärkeät. Petaamalla kutsuvilla vuodevaatteilla luot hyvät edellytykset virkistävään uneen.

  TEE FIKSU VALINTA JA VALITSE LAKANASI OIKEIN

  Valikoimastamme löydät ympäristöystävällisiä, joutsenmerkittyjä lakanoita, joita on myös STANDARD 100 by OEKO-TEX®-sertifioitu. Merkintä takaa, että tuotteet on testattu ja todettu, etteivät ne sisällä terveydelle haitallisia aineita ja kemikaaleja. Nämä lakanat ovat siis oikea valinta sekä ympäristölle, että sinulle ja voit nukkua yösi hyvin.

  VASTAPESTYT LAKANAT – TÄRKEÄÄ RAIKKAUTTA

  Puhtaiden lakanoiden väliin pujahtaminen on paitsi ihanaa, myös terveydelle tärkeää. Mutta kuinka usein lakanoita on tarkoitus vaihtaa? Hyvänä tapana kunnon sänkyhygienian ylläpitoon voi pitää lakanoiden pesun kerran viikossa tai vähintäänkin joka toinen viikko. Ihostamme yön aikana irtoavat ihosolut ja hikoilu ovat sinänsä vaarattomat, mutta pölypunkkien välttämiseksi lakanoita on hyvä vaihtaa säännöllisesti. Vietämmehän sängyssä monta tuntia vuorokaudessa, joten ei ihme, että lakanat likaantuvat. Vaihtamalla lakanoita säännöllisesti sänkysi pysyy mahdollisimman puhtaana ja raikkaana ja itse nukut yösi paremmin.

  Vuodevaatteita on hyvä pestä 60 asteen lämpötilassa, jolloin lika ja bakteerit varmasti lähtevät. Tee lakanoiden vaihdosta rutiini niin terveytesi kuin viihtyisyytesi takia. Onhan puhtaan tuoksuvaksi pedattuun pehmeään sänkyyn upeaa uppoutua pitkän päivän päätteeksi.