Peitot & Tyynyt

Mukavat peitot ja miellyttävät tyynyt takaavat hyvän yön unet. Täältä löydät niin peitot yhden hengen- ja tuplasänkyyn, kuin tyynyt pehmeällä ja ilmavalla pallokuitu- tai ylellisellä untuvatäytteellä. Oikeankokoiset tyynyliinat ja pussilakanat löydät pussilakanaseteistämme. Tervetuloa – ja hyvää yötä!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Peitot ja tyynyt – pöyheää ja pehmeää

  Hyvän yön unet ovat hyvän olon edellytys. Laadukas sänky patjoineen eivät yksin riitä hyvin nukuttuun yöhön. Myös peittojen ja tyynyjen laatu on tärkeä tekijä. Pehmeät ja pöyheät peitot ja tyynyt kutsuvat käpertymään sänkyyn ja hyvin nukutun yön jälkeen voit kohdata uuden päivän virkeänä ja levänneenä.

  Sopivan kokoinen peitto

  Peiton koon voit valita vapaasti tarjolla olevista. Yhden hengen sänkyyn tietysti sopivin on siihen tarkoitettu yhden hengen peitto. Mitä tulee parisänkyyn, kyse on lähinnä mieltymyksistä. Toiset haluavat nukkua kukin oman peiton alla, kun taas toiset suosivat yhteisen suuren tuplapeiton. Valitse vapaasti tarpeesi ja mieltymyksesi mukaan.

  Tyyny – pehmeä vai kiinteä?

  Tyynyvaihtoehtoja on todella monta ja riippumatta siitä pidätkö pehmeästä vai kiinteästä tyynystä meillä on hyvä valikoima. Monet vaihtelevat pehmeän ja kiinteän tyynyn välillä. Mikäli kärsit niskasäryistä voi olla aiheellista valita hiukan kiinteämpi tyyny, kun taas pehmeän pöyheä tyyny voi olla mukava vaihtoehto muuten.

  Panosta laatuun

  Mitä tulee peittoihin ja tyynyihin kannattaa panostaa laatuun. Kun nukut hyvin ja heräät levänneenä elämä tuntuu mukavammalta ja helpommalta ja siksi suosittelemmekin, että valitset tyynysi ja peittosi huolella.

  Sopiva materiaali

  Kun täytyy valita untuvan, puuvillan tai synteettisen materiaalin välillä päätös ei ole välttämättä helppo. Onneksi tarjonta on suuri ja jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto mieltymyksistä riippumatta. Parasta on se, että varastoon voi hankkia eri peittoja niin, että talveksi on esimerkiksi polyesteripeitto, kun taas kesäksi puuvillapeitto. On aika tavallista hankkia eri peitot eri vuodenaikoihin. Tärkeintä on valita sopivat materiaalit niin, että kesällä ei tarvitse hikoilla eikä talvella palella.