Kirjekuorilakana

Täältä löydät kauniit kirjekuorilakanamme! Kirjekuorilakanan kulmat on huolellisesti ommeltu sopiviksi petauspatjan kulmien yli, jolla se pysyy paikallaan läpi yön. Kirjekuorilakana on oiva ratkaisu levottomille nukkujille, jotka kääntyilevät unissaan, sillä se ei ryttäänny, vaan pysyy mukavan sileänä läpi yön. Kirjekuorilakanalla petauskin on yksinkertaisempaa ja se on myös helppo taittaa eikä vie paljon tilaa liinavaatekaapissa. BGA.FI toivottaa sinut tervetulleeksi inspiroitumaan valikoimastamme muotoonommeltuja lakanoita.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  KIRJEKUORILAKANA – TÄYDELLISESTI MUOTOON OMMELTU LAKANA

  BGA tarjoaa runsaan valikoiman erimallisia lakanoita, joista yksi on niin kutsuttu kirjekuorilakana. Kirjekuorilakana on tarkoin muotoon ommeltu lakana, joka sopii petauspatjoihin, joiden korkeus on korkeintaan 8 cm. Kirjekuorilakanan kulmat vedetään petauspatjan kulmien yli ja patjan alle joutuvat leveät reunat pitävät lakanan paikallaan riippumatta siitä, kuinka paljon sattuisit kieriskelemään sängyssä öisin. Lisäksi viikkaamalla lakanan oikein, se vie todella vähän tilaa liinavaatekaapissa tai laukussa, jos sinun tarvitsee ottaa omat vuodevaatteet mukaan matkalle. Kirjekuorilakana on oiva sijoitus hyvän yön uneen!

  KIRJEKUORILAKANAN JA MUOTOON OMMELLUN LAKANAN ERO

  Lakanamalleja on niin monta erilaista, ettei ole ihme, jos sitä menee vähän sekaisin. Kirjekuorilakanaa on esimerkiksi helppo sekoittaa muotoon ommeltuun lakanaan. Molemmathan ovat niin kutsuttuja ”fitted sheet” ja niissä on patjan kulmien yli vedettävät, muotoon ommellut kulmat siinä, missä tavalliset lakanat pedataan viikkaamalla itse kulmat patjan alle. Erona kirjekuorilakanassa on se, että kulmissa ei ole kuminauhaa, kuten muotoon ommellussa lakanassa, vaan kulmat on ommeltu tiukasti muotoon. Tämä saattaa tehdä petauksesta hiukan vaativamman, mutta kun lakana kerran on kiedottu petauspatjan yli siinä se sitten pysyy tiukasti ja suorana ja voit nukkua yösi rauhassa!

  KIRJEKUORILAKANAN MATERIAALIVALINTA

  Kirjekuorilakanan valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota materiaaliin. Vietämme sängyssä monta tuntia vuorokaudesta, joten lakanan on oltava kestävä ja sen on tunnuttava miellyttävältä iholla. Puuvilla on tavallisesti suosittu liinavaatemateriaali, sillä se on hengittävä luonnonkuitu, joka imee hyvin kosteutta ja on lisäksi kestävä. Puuvillainen kirjekuorilakana on siis aina fiksu valinta. Toinen suosittu valinta on ylellinen satiini. Satiini on erittäin pehmeä materiaali ja sen sileys on hellävarainen niin hiuksille kuin ihollekin. Klikkaa sinua kiinnostava tuote kun haluat selvittää sen valmistusmateriaalia.

  KAUNIS PETAUS KIRJEKUORILAKANALLA

  Kirjekuorilakana on täydellinen valinta, kun haluat luoda upean hotellipetauksen kotiisi. Useimmiten hotellisängyissä on täydellisen suoriksi vedetyt lakanat ja kirjekuorilakanalla saat aikaan juuri samanlaisen tuloksen. Raikkaan valkoiset kirjekuorilakanat ovat täydellinen alustus, jota voit täydentää monella eri satiinityynyliinalla ja -pussilakanalla täydellisen hotellifiiliksen luomiseksi!

  Aivan kuten muitakin liinavaatteita kirjekuorilakanoita on syytä pestä 60 asteessa, jolloin ennaltaehkäiset pölypunkkeja. Tee lakanoiden vaihdosta säännöllisesti toistuva rutiini, koska mikä sen parempaa, kuin ryömiä raikkaan puhtaaseen, pehmeään sänkyyn!

  VALITSE LAATUA

  Mitä tulee vuodevaatteisiin kannattaa valita laatua määrän sijaan. Liinavaatteiden on oltava kestävät ja niiden on säilytettävä muotonsa monen pesun jälkeen. Läpi vuosien kestävään lakanaan kannattaa sijoittaa hiukan enemmän rahaa. Eikä sinun tarvitse ostaa montaa. Useimmiten kaksi, kolme settiä riittää hyvin ja sinulla on aina puhdas setti valmiina odottamassa kun toinen on pesussa. Sinun ei tarvitse edes tinkiä ulkonäöstä. Valikoimastamme löydät upeita muotoon ommeltuja lakanoita, joiden korkea laatu ja kaunis ulkonäkö käyvät käsi kädessä. Tervetuloa löytämään itsellesi sopivat kirjekuorilakanat parempaan uneen!