Verhot

Verhoilla on merkittävä rooli tilojen yleisilmeessä ja kotoisan ilmapiirin luomisessa, ja tietysti myös valon suodattamisessa. Haluatko läpikuultavat ikkunaverhot, jotka siivilöivät valon hienovaraisesti, vaiko mieluummin painavat samettiverhot luomaan pehmeän ja lokoisan tunnelman? Pidätkö eloisista kuoseista vai suositko mieluummin pelkistettyjä ja yksivärisiä valmisverhoja? Meiltä löydät varmasti etsimääsi. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme kauniita verhoja!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Verhot – pikaratkaisu kodin piristämiseksi

  Huoneen tyyliä voi määrätä parilla uudella verholla ja tuskin on olemassa parempaa tapaa uudistaa ja raikastaa kotia. Monet vaihtavat verhoja usein ja syystä: verhoja vaihtamalla voi todellakin tuntea muutoksen tuulten puhaltavan kodissa. Harvat muut sisustuselementit onnistuvat muuntamaan tilan niin nopeasti ja helposti. Verhot todellakin kultaavat arjen!

  Klassista, modernia ja aistikasta

  Verhovalikoimastamme ei ole vaikeaa löytää juuri sinun kotiisi sopivat verhot. Meiltä löydät viimeisimmät väritrendit ja voit valita yksiväristen ja kuviollisten verhojen joukosta. Mikä on lempityylisi juuri nyt? Hillittyä ja valkoista? Jotain uskaliaampaa roosan tai vihreän sävyssä? Klassisen sininen tai tyylikkäät samettiverhot? Tule valitsemaan! Meiltä löydät värit, materiaalit, kuosit ja tunnelmat.

  Trendikkyyttä ja tyyliä yhdessä ja samassa

  Oikeilla verhoilla luot huoneeseen juuri haluamasi tunnelman. Tänään ei tarvitse valita trendin ja tyylin välillä, vaan voit löytää verhot, jotka täyttävät vaatimuksesi. Verhosi saattavat seurata ohimenevää trendiä tai olla pidempiaikaisen klassisen tyylin mukaisia ja yhtä kaikki olla elegantteja ja laadukkaita.

  Verhot – piste i:n päällä

  Kun kotiin halutaan luoda uusi tyyli, verhojen vaihto on klassinen ratkaisu. Välillä on yksinkertaisesti tarpeen muuttaa kodin asennetta ja tehdä siitä rehvakkaampi, tai päinvastoin. Joskus hillitty ja kepeä vaaleasävyisyys halutaan vaihtaa tummempiin väreihin ja raskaimpiin materiaaleihin, kuten sametti, joka antaa kodille aikuisemman ilmeen. Ilmavammat ja vaaleat materiaalit taas antavat kodille nuorekkaan vaikutelman. Tietysti kevyempiä ja raskaimpia materiaaleja, kuten tummia ja vaaleita sävyjäkin, voi yhdistellä keskenään ja nykyisin vaihtoehtoja löytyy joka lähtöön. Ei muuta kuin testaamaan ja sommittelemaan uusia ja jänniä sisustusratkaisuja!

  Oikean tunnelman löytäminen

  Voit aloittaa miettimällä minkälaisen tunnelman haluat luoda mihinkin huoneeseen ja valita verhot sen mukaisesti. Yksi vaihtoehto on sisustaa huoneen verhojen mukaan sen sijaan, että valitsisit verhot muun sisustuksen perusteella. Kun annat verhojen määrätä huoneen tyylin, muun huoneen sommittelusta saattaa tulla todella hauska. Jos olet heikkona pastelliväreihin voit panostaa juuri siihen väriin tai niihin väreihin, jotka tuntuvat täydellisiltä kotiisi.

  Yhdistä erilaisia materiaaleja ja luo jänniä efektejä

  Kun kyse on kodin tekstiileistä, ja verhoista eritoten, yksi ratkaisu voi olla erityyppisten materiaalien yhdistäminen. Paksumman vakosamettiverhon luomaa vaikutelmaa voi keventää kevyemmällä pellavaverholla. Samaa voi soveltaa myös tavallisiin samettiverhoihin, jotka ovat monien suosikki, ja yhdistää ne esimerkiksi kevyisiin puuvillakankaisiin.

  Odottamattomat valinnat kohentavat kokonaisuutta

  Kun haluat luoda dynaamisen sisustustyylin, on tarpeen ottaa askel mukavuusalueen ulkopuolelle. Voit esimerkiksi käyttää enemmän väriä kuin mihin olet tottunut tai räväkämpiä kuoseja ja useita eri sävyjä. Kun sommittelet pelottomasti useampaa vaihtoehtoa voit yhdistellä rohkeita verhoratkaisuja muihin sisustuselementteihin jännittävällä tavalla ja tehdä kodistasi todella omaperäisen. Mitä enemmän uskallat, sitä ylpeämmäksi voit tuntea itseäsi. Kodin on tarkoitus heijastaa sinua ja persoonallisuuttasi ennemmin kuin viimeisimpiä trendejä!

  Onko verhojen ripustus helppoa?

  Yksinkertainen vastaus kysymykseen on: kyllä! Verhojen ripustaminen on huomattavasti helpompaa kuin luulet. Se käy kädenkäänteessä ja sen lisäksi ripustamisen helpottamiseksi löytyy tarvittavat varusteet. Joten makuuhuoneeseen tai keittiöön, ei muuta kuin ripustamaan!