Keittiötekstiilit

Kauniilla keittiön tekstiileillä voit uudistaa keittiösi ja elävöittää niin arkiaterian kuin juhlavammankin illallisen hyvin yksinkertaisin keinoin. Pöytäliinalla, tabletilla, kaitaliinalla ja lautasliinalla voit luoda yksinkertaisia ja silti luovia ja kutsuvia kattauksia. Keittiön tekstiilit sitä paitsi vaimentavat melua niin keittiössä kuin ruokapöydällä. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme tyylikkäitä keittiötekstiilejä!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Keittiöntekstiilit – tärkeät tunnelmanluojat

  Kauniiden keittiöntekstiilien edut ovat monet. Ulkonäkö on vain yksi syy siihen, että uusien keittiöntekstiilien ostaminen on hauskaa. Sitä paitsi keittiöntekstiileillä on myös hyödyllinen käyttötarkoitus ja ne tekevät keittiöstä mukavan, kotoisan ja viihtyisän. Pelkästään pöytäliinalla luot ihan erilaisen tunnelman kuin jos pöytäliinaa ei olisi lainkaan.

  Edullinen tapa uudistaa kotia

  Pienet sisustusyksityiskohdat ovat hauska tapa piristää kotia ja kaikennäköiset ja -muotoiset keittiöntekstiilit ovat tästä hyvä esimerkki. Kodin piristäminen tekee ihmeitä sielulle ja keittiöntekstiilit luovat kotoisan ja raikkaan tunnelman. Oman tyylin löytäminen on tärkeää ja toisinaan samaa tyyliä haluaa käyttää läpi koko keittiön, vaikkakin tiettyjä yksityiskohtia kannattaa valita toisin perustein. Saatat ehkä pitää vahvoista ja räikeistä väreistä, mutta luonnonvalkoiset lautasliinat saattavat tehdä kattauksesta poikkeuksellisen tyylikkään. Jos taas olet valkoisen ystävä, trendikkään väriset pöytäliinat ja pyyhkeet toimivat upeina katseenvangitsijoina. Panosta hauskoihin keittiöntekstiileihin, jotka määräävät tyylin ja korostavat kotisi muita värejä kiinnittämällä juuri sopivasti huomiota.

  Värien paljous

  Kodintekstiiliemme suuri värivalikoima mahdollistaa sopivan tyylin ja väriteeman löytämisen kotiisi. Pidätkö vihreästä vai haluatko kokeilla vaaleanpunaista ja leijonankeltaista? Myös valkoista ja luonnonvalkoista voi yhdistää kauniisti. Tuotteemme ovat helppo sovitella keskenään ja mikäli etsit klassista tyyliä, raikasta saaristolaishenkeä mökille tai modernia ilmettä ensimmäiseen asuntoosi, keittiöntekstiiliemme joukosta löydät varmasti tarvitsemaasi. Pelkistettyä tunnelmaa vai paljon kaikkea? Muista valittaessa, että oma, persoonallinen tyyli on lopussa aina paras ratkaisu. Jos yrität seurata uskollisesti sisustuslehtien neuvoja koti ei välttämättä enää tunnu omalta. Inspiraatiota voit löytää niin sisustuslehdistä kuin Instagramista ja muiden sisustajien ratkaisuista on hauskaa keksiä omia versioita. Sittenhän ei muuta kuin toteuttamaan omat uudet ideat ja kuvaamaan ihanat tulokset Instaan!

  Kuvioita ja pintoja jokaiseen makuun

  Jos yksiväriset tekstiilit eivät ole mieleen ja haluat vähän enemmän vipinää keittiön, kylpyhuoneen tai muiden tilojen tekstiileihin voit leikkiä kuoseilla ja pinnoilla. Kuviolliset keittiötekstiilimme on helppo yhdistää muuhun kodin sisustukseen ja valikoimamme muihin tuotteisiin. Tällä tavalla sisustamisesta tulee todella yksinkertaista riippumatta siitä haluatko löytää jotain, joka sointuu kotiisi tai muihin valikoimamme tuotteisiin.

  Tyylikästä ja persoonallista

  Keittiön sisustaminen on kodin hauskimpia puuhia. Paitsi kodintekstiilejä, vähintään yhtä hauskaa on valita kodinkoneet, huonekalut ja ihanat keittiötarvikkeet. Keittiöön löytyy lukemattomia sisustuselementtejä, joihin voit yhdistää meiltä löytyvät juuri sopivat keittiöntekstiilit.

  Käytännöllistä ja kaunista

  Keittiön ja kylpyhuoneen tekstiilit ovat osa sisustusta, jonka täytyy todellakin täyttää sekä toimivuuden, että ulkonäön kriteerejä. Kaikki haluavat koristaa keittiönsä ja kylpyhuoneensa hienoilla tekstiileillä, mutta kaunis ulkonäkö yksin ei riitä. Keittiöntekstiilien pitää myös olla tarkoituksenmukaiset ja laadukkaat. Meidän valikoimamme keittiöntekstiilit täyttävät sekä ulkonäkö-, että laatuvaatimuksesi. Riippumatta valitsemastasi tyylistä, väri- ja kuosimieltymyksistäsi tekstiilejä on aina hauskaa yhdistellä vähän sekaisinkin. Pelkästään keittiöpyyhkeiden ja pöytätablettien vaihtaminen voi uudistaa ja virkistää keittiösi kädenkäänteessä. Testaa pienillä yksityiskohdilla ennen kun panostat suurempiin ja kalliimpiin muutoksiin.