Tabletit

Pöytätabletilla suojaat pöydän pinnan samalla kuin luot näppärästi kauniin kattauksen. Voi käyttää pöytätablettia pöytäliinan sijasta mutta myös pöytäliinan päällä, jos haluat kekseliäämmän kattauksen. Pöytätabletti, jota kutsutaan myös tabletiksi tai kattaustabletiksi, suojaa pöydän pintaa naarmuilta ja tahroilta samalla kuin se vaimentaa ruokavälineiden aiheuttamaa tarpeetonta melua. Meiltä löytyy tabletteja monessa eri materiaalissa kuten puuvilla, polyesteri, juutti ja pellava. Voit valita suorakaiteisista tai pyöreistä vaihtoehdoista. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme pöytätabletteja!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Tableteilla pehmeä ja kotoisa ilmapiiri

  Tabletilla luot kattaukseen pehmeän ja kotoisan fiiliksen, joka tekee arjen aterioista hiukan ylellisempiä. Valikoimastamme voit helposti löytää kotiisi sopivat tabletit monen eri värin joukosta, aina hempeän vaaleanpunaisesta tyylikkääseen mustaan. Materiaaleista esimerkiksi juutti voi antaa kattaukselle rustiikin ilmeen. Tabletteja voit lisäksi yhdistää muihin kattaustekstiileihin. Ei muuta kuin valitsemaan suosikkisi, sillä meiltä löytyy jokaiselle jotain!

  Pöytäliinalla vai ilman?

  Onko sinulla jokin tietty suosikkityyli, jonka parissa viihdyt parhaiten? Yhdisteletkö erilaisia kattaustekstiilejä keskenään vai suositko pelkistetympää ilmettä ilman turhia krumeluureja? Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään voit ottaa tabletit esille ainoastaan aterioiden ajaksi pöydän suojaksi, ja ruoan jälkeen asettaa ne takaisin laatikkoon tai kaappiin. Jos kuitenkin rakastat runsautta mikäpä estäisi sinua yhdistelemästä pöytäliinoja, kaitaliinoja ja tabletteja yhteen ja samaan kattaukseen? Oma koti, oma päätös!

  Tabletit arkeen ja juhlaan!

  Kuten muitakin keittiöntekstiilejä tablettejakin löytyy erityylisiä sopimaan niin arkeen kuin juhlaan. Valitse tilaisuuden ja aterian mukaan ja anna palaa. Eikä kukaan muu kuin sinä voi päättää mikä on juhlatabletti ja mikä arkitabletti, ja miten päin ja koska niitä käytetään. Jos ne piristävät kokonaisuutta ne sopivat juuri siellä ja silloin! Pidä kunnon varasto erilaisia vaihtoehtoja, niin sinulla on mistä valita aina mielen mukaan.

  Lisää muodikkuutta kattaukseen

  Viimeisintä huutoa olevat tabletit lisäävät kattauksen muodikkuutta hujauksessa. Voit panostaa esimerkiksi batiikkiin tai muuhun uuteen lookiin, joka tekee kattauksesta trendikkään ja ajankohtaisen. Mitä tulee muotoihin, väreihin ja materiaaleihin meillä on laaja valikoima tabletteja, josta varmasti löydät jotain sopivaa. Muodikas kattaus tekee illallisesta entistä iloisemman!

  Tabletin jännittävät muodot

  Tabletin ei tarvitse välttämättä olla pyöreä tai suorakulmainen. Meiltä löytyy monta erilaista muotoa, joista valita. Niin sisustuksessa kuin kattauksessa ei tarvitse juuttua aina yhteen ja samaan kuvioon. On paljon hauskempaa ajatella ennakkoluulottomasti ja panostaa johonkin epätavallisempaan. Uusi kattaus on yksinkertainen tapa piristää arkea, joka muuten tuppaa usein olemaan harmaa ja asiallinen.

  Mikä on lempivärisi?

  Oli kyse niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin pöytätabletin väristä, tai niin suuresta kuin kodin seinien sävystä, väri on usein ratkaiseva tekijä sisustuksen valinnoissa. Käy tutustumassa tablettivalikoimaamme ja tarkista, onko lempiväriäsi saatavilla. Jos et löydä ihan täsmälleen juuri oikeaa väriä, niin voit olla varma, että löydät jotain hyvin samankaltaista.

  Luo yksilöllinen kattaus

  Illallisvieraat innostuvat yksilöllisistä kattauksista, jotka tuovat esille kutsujan persoonallisuutta. Odottamattomat yksityiskohdat ihastuttavat ja tabletit saattavat olla yksi vaihtoehto oikean tunnelman luomiseen. Tablettien puolesta puhuu myös niiden edullisuus. Niinkin pieni panostus voi tehdä ihmeitä aterian tunnelmalle.

  Tabletit suojaavat lialta ja naarmuilta

  Jos sinulla ei ole tapana käyttää pöytäliinaa, tableteilla voit suojata pöytääsi lialta ja naarmuilta. Mikäli sinulla on pöytä, johon olet erityisen kiintynyt saattaa olla järkevää käyttää pöytäliinaa varsinkin suurimpien aterioiden yhteydessä. Arjen perheaterioilla tabletit voivat kuitenkin olla käytännöllinen ja nopea ratkaisu. Ne ovat helppoa ottaa esille ja ne on helppo pyyhkiä tai ravistaa puhtaaksi aterian jälkeen. Eikä se haittaa, että pesun jälkeen kangastabletteja on todella nopeaa silittää takaisin käyttöön.