Lautasliinarenkaat

Lautasliinarengas pitää lautasliinasi toivotussa muodossa ja auttaa luomaan omaperäisiä ja ainutlaatuisia kattauksia ilman monimutkaisia viikkauksia. Lautasliinarenkaat sopivat täydellisesti erikoistilaisuuksiin, vaikkakin niiden yksinkertaisuus kutsuu käyttämään niitä kohentamaan tavallisen arkikattauksenkin.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Lautasliinarenkailla piristät kattauksen kuin kattauksen!

  Oletko harkinnut lautasliinarenkaita kattauksen koristamiseksi? Lautasliinarenkaat ovat siisti, kaunis ja trendikäs välttämättömyys juhlalliseen kattaukseen. Ne eivät välttämättä juolahda ensimmäisenä mieleen, mutta ne ovat erinomainen yksityiskohta hienostuneen kattauksen täydentämiseksi. Suhtautuminen kutsuihin ja seurusteluun on nykyisin rentoa ja se heijastuu tietysti myös tarjontaan. Tulet huomaamaan, että valikoimamme lautasliinarenkaat ovat kauniit ja modernit, ja seuraavat ajan henkeä.

  Lautasliinarenkaat toimivat kaikissa tilaisuuksissa

  Jos tuntuu siltä, että lautasliinarenkaiden käyttöön ei löydy sopivaa tilaisuutta niin mietipä vielä kerran! Niitähän voi käyttää yhtä hyvin maanantai-iltana kuin syntymäpäiväaterialla, pyhänä tai suurissa juhlissa. Pienet asiat tekevät arjesta mukavamman ja piristävät elämää. Miksei improvisoida juhlallisempi kattaus keskellä viikkoa merkiksi siitä, että viikonloppu lähestyy? Muista: pienet asiat kultaavat arjen.

  Sekoita eri tyylejä keskenään

  Yksi tapa luoda trendikäs ja omaperäinen kattaus on eri tyylien yhdistäminen. Voit esimerkiksi kokeilla luonnonmateriaalissa tehtyjen lautasliinarenkaiden käyttämistä, vaikka pöydällä olisi hopeakyntteliköt, ja täydentää kokonaisuutta kristallilaseilla ja kirppikseltä löytämilläsi lautasilla. Kun annat eri tyylien sulautua toisiinsa, vaikka ne tyylillisesti eroaisivat toisistaan, kokonaisuudesta tulee dynaaminen. Tämä pätee myös muuhun sisustukseen, olipa kyse tauluseinän sommittelusta, kylpyhuoneen sisustamisesta tai makkarin viimeistelystä. Rohkeus ja villi kokeilu eivät päde ainoastaan muotimaailmassa, vaan niitä voi harjoittaa vapaasti myös sisustuksessa ja pöydän kattamisessa!

  Lautasliinojen valinta

  Lautasliinarenkaita voit käyttää kankaisten lautasliinojen kanssa kun samalla teet ympäristöteon. Kun luovut paperilautasliinoista kattauksesta tulee paitsi ympäristöystävällinen myös kauniimpi. Valikoimastamme löydät pellavaiset ja puuvillaiset lautasliinat monessa värissä ja kuosissa. Klassisen valkoisesta villeihin väreihin meiltä löydät taatusti jotain sopivaa seuraavaan kattaukseesi!