Kaitaliinat

Koristeellinen kaitaliina on pitkulainen, kapea pöytäliina, jota voit käyttää joko suoraan pöydällä tai tavallisen pöytäliinan päällä. Se on erinomainen ja yksinkertainen tapa elävöittää illan kattausta. Täältä löydät niin tyylikkäät yksiväriset, kuin meleeratut, eri materiaalista valmistetut kaitaliinat. Ehkä olet etsimässä kaunista hapsullista kaitaliinaa? Valikoimastamme kauniita kaitaliinoja löydät sellaisiakin!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Luovia kattauksia kaitaliinalla

  Toisin kuin pöytäliina, kaitaliina peittää ainoastaan osan pöydän pinnasta ja sen avulla voit luoda jännittäviä sommitteluja kattaukseen joko pöytäliinan kanssa taikka ilman. Inspiraatiota voit hakea niin sisustuslehdistä kuin Instagramistakin, mutta useimmilla meistä on kyllä ihan riittävästi kykyä ja mielikuvitusta luoda omanlainen ja yksilöllinen kattaus, jossa vain luovuus on rajana.

  Klassista vaiko modernia?

  Kaitaliinalla on helppo määrätä kattauksen tyyli. Voit näppärästi antaa kattaukselle modernin tai klassisen ilmeen ja sijoittamalla kaitaliinasi eri tavoin luot jännittäviä ratkaisuja. Mikäli yleensä valitset klassisen tyylin, mikset kokeilisi modernimpaa kattausta välillä? Valitse trendikäs kaitaliina ja yhdistele sopiviin lautasliinoihin, astioihin ja kukkasommitelmiin, joilla luot modernin tunnelman kädenkäänteessä.

  Käytännöllistä ja muodikasta!

  Kaitaliinat ovat tietysti käytännöllisiä elementtejä kattauksessa, mutta voivat myöskin toimia ihan vain muodikkaana yksityiskohtana. Toisinaan yksi oikein valittu kaitaliina voi tehdä koko huoneesta trendikkään. Kukapa ei haluaisi luoda viihtyisän kodin yhdistämällä juuri sopivasti toimivuutta ja kauneutta? Kaitaliinassa molemmat tekijät yhdistyvät vaikkakin valitsisit sen vain toisen perusteella. Jos pidät kaitaliinoista kerää aimo varasto erityylisiä vaihtoehtoja, joilla luoda vaihtelevuutta kattauksiin.

  Kerros kerrokselta

  Suuri pöytäliina ja kauniit kaitaliinat ovat mainio lähtökohta upealle kattaukselle. Käytä mielikuvitusta ja yhdistele vapaasti, kunnes tuloksena on dynaaminen ja jännittävä kattaus, jonka äärellä on hauskaa syödä niin seurassa kuin yksinkin. Ja kun mielikuvituksellisesta kattamisesta tulee tapa, siitä tulee ajan myötä aina helpompaa. Kokeile yhdistää erilaisia kaitaliinoja ja pöytäliinoja niin löydät oman tyylisi!

  Kattauksen täydellinen lähtökohta

  Kaitaliina on upean kattauksen oiva lähtökohta. Anna kaitaliinan määrätä kattauksen ilmettä ihanan kokonaisvaikutelman saavuttamiseksi. Valitsemalla rustiikin kaitaliinan voit jatkaa samaan tyyliin koko kattauksen läpi ja valita teemaan sopivat kukat, astiat, lasit ja muut tarvittavat. Ja kuvittele miten upean tunnelman rustiikin ja romanttisen tyylin sekoitus voi saada aikaan! Tyylipuhdasta tai luovaa, anna mielikuvituksesi lentää vapaasti.

  Eri materiaaleilla erilaiset tunnelmat

  Ei ole mikään uutinen, että eri materiaalit antavat kattaukselle erilaiset ilmeet ja tuntumat. Juuttikankaisella kaitaliinalla luot rosoisemman ilmeen siinä missä puuvilla saattaa antaa kattaukselle ilmavamman ja kevyemmän fiiliksen. Yksi vaihtoehto on myöskin käyttää menyy kattauksen lähtökohtana ja rakentaa kattaus tarjottavien ruokien perusteella.

  Nopeaa eleganssia!

  Kaitaliinalla voit nopeasti piristää kattauksen kuin kattauksen ja tehdä siitä tyylikkään. Ei muuta kuin kaitaliina pöytään ja ateria tuntuu heti ylellisemmältä!

  Trendikästä pohjoismaista muotoilua

  Täällä Pohjolassa meitä on hemmoteltu pilalle mitä tulee kauniiseen ja edulliseen sisustukseen. Näillä leveysasteilla tyylikäs ja perinteisen skandinaavinen tyyli tulee automaattisesti kaupan päälle, ja kun nopea kodin piristys on tarpeen siihen ei tarvitse tuhlata omaisuuksia. Sama pätee, kun olet etsimässä piristystä kattaukseen. Meiltä voit valita monesta erilaisesta ja upeasta kaitaliinamallista ja löytää juuri sinulle sopivat, ja jos valinta on vaikeaa, valitse monta!