Pöytäliinan painot

Kun täydellisen kaunis kattaus on paikallaan ja sileä pöytäliina peittää pöytää, kokonaisuuden voi vielä varmistaa muutamalla pöytäliinan painolla. Pöytäliinan painot tulevat avuksi varsinkin kesäisin, kun tuuli yrittää tarttua pöytäliinaan ja nostaa loputkin kattauksesta mukanaan. Sisälläkin painoista on iloa, kun haluat pitää kevyemmän pöytäliinan tukevammin paikoillaan. Pöytäliinan painot ovat ehdoton varuste kattauksessa kuin kattauksessa!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PÖYTÄLIINAN PAINOT PITÄVÄT PÖYTÄLIINASI PAIKALLAAN

  Pienet yksityiskohdat ovat omiaan viimeistelemään kattauksesi. Sievillä ja tarkoin valituilla esineillä voit tehdä vaikutuksen illallisvieraisiin. Pöytäliinan painot ovat hyvä esimerkki pienestä lisätarvikkeesta, jota on helppo unohtaa tarvitsevansa vaikka se on itse asiassa kätevä varuste kattauksessa.

  Kun olet vihdoinkin saanut aikaan täydellisen ja juhlavan kattauksen on tietysti mukavaa, että voi olla varma siitä, että kaikki pysyy omalla paikallaan koko illallisen ajan ja pöytäliinan painot tulevat tässä avuksi. Juhlallisempaan kattaukseen käytämme mielellämme pöytäliinaa, joka useimmiten on kauniisti katetun pöydän ehdoton varuste. Pöytäliina suojaa pöytää ja kohentaa kattausta, jossa se toimii täydellisenä alustana ja taustana. Pöytäliina saa kattauksen kuin kattauksen tuntumaan kutsuvalta ja luo juhlavan tunnelman. Tosin monesti saattaa käydä niin, että varsinkin kevyemmästä materiaalista valmistettu pöytäliina menee helposti kurttuun tai menee vinoon, kun astioita siirrellään sinne tänne ympäri pöytää. Ripustamalla painoja tasaisesti pöytäliinan reunaan voit estää sen tapahtumasta. Pöytäliinan painoja voit käyttää myös kaitaliinaan mikäli se sattuu olemaan pöytää pitempi ja toivot sen pysyvän tiukasti paikoillaan pöydän keskellä.

  Tyypillisesti pöytäliinapainoja on tarkoitettu ulkokäyttöön eritoten tuulisina päivinä, mutta ne toimivat aivan yhtä hyvin sisälläkin, kun haluat varmistaa, että pöytäliina pysyy pöydällä. Positiivista pöytäliinan painojen kanssa on se, että ne ovat niin viehättävät, että niistä tulee kattauksen soma yksityiskohta niin ulkona kuin sisälläkin.

  MIKÄ ON PÖYTÄLIINAN PAINO?

  Pöytäliinan paino on yksinkertaisesti pieni nipistimeen kiinnitetty paino, jonka voit ripustaa tasaisin välein pöytäliinan reunaan. Painojen avulla pöytäliina pysyy tasaisena kauniisti paikallaan.

  Pöytäliinan painoja löytyy usean muotoisena ja monessa eri värissä, joten päällimmäinen valintakriteeri on yksinkertaisesti oma makusi. Painoja on niin monta eri tyyliä, että jokaiselle löytyy jotain sopivaa. Modernin kodin kauniiseen, pellavaiseen pöytäliinaan voivat sopia boheemiset, juuttipäällysteiset painot. Kivestä tehdyt pöytäliinan painot saattavat taas tuoda teollisen ilmeen moderniin sisustukseen. On myös mahdollista yhdistää eri painot erilaisiin tekstiileihin niin, että saat aikaan juuri kotiisi sopivan tunnelman. Jos olet luova luonne voit vaikkapa ripustaa samasta materiaalista valmistettuja, mutta erivärisiä painoja samaan pöytäliinaan ja saada aikaan jännittävän kattauksen.

  PÖYTÄLIINAN PAINOT AUTTAVAT TUULESSA

  Tavallisesti pöytäliinan painot otetaan avuksi kun pöytää katetaan ulkona. Kesän upeisiin kattauksiin pöytäliinan painot ovat välttämätön apu. Aterian nauttiminen puutarhassa on kertakaikkisen ihanaa myös kevyessä tuulessa. Tosin olisi suotavaa, ettei raikas tuulenpuuska veisi mennessään pöytäliinan lisäksi ruoat, juomat, lasit ja muita astioita. Upeasta kattauksesta tulisi hetkessä sotkuinen kaaos. Kun olet ripustanut pöytäliinaan kauniit ja käytännölliset painot voit sen jälkeen nauttia ulkoilma-ateriastasi rauhassa, ilman huolta siitä, että tuulenvire puhaltaisi pöytäliinan reunan lautaseesi. Ruokasi on turvassa eikä pöytäliinakaan tahriinnu. Kyseessä on siis täydellinen varuste puutarhan tai parvekkeen kalusteille. Pöytäliinapainot sopivat täydellisesti niin suuriin kuin pieniinkin pöytäliinoihin, jotka pysyvät tiukasti paikallaan koostaan huolimatta.

  TÄYDELLINEN TULIAINEN ILLAN EMÄNNÄLLE JA/TAI ISÄNNÄLLE

  Tarpeellisuudestaan ja käytännöllisyydestään huolimatta pöytäliinan painot puuttuvat useasta kodista ja saattavat siksi olla täydellinen tuliainen, kun sinut on kutsuttu kylään. Tapana on tietysti lahjoittaa isäntäperheelle raikas kukkakimppu tai pullo laadukasta viiniä, mutta kun kutsu on käynyt samaan taloon jo useampaan kertaa saattaa tuntua aiheelliselta yllättää jollain erikoisella. Yksi vaihtoehto voi olla pienen kattauspaketin kokoaminen, johon voi kuulua muun muassa myös muutama kaunis ja käytännöllinen pöytäliinan paino.

  TEE SUURENMOISIA KATTAUKSIA JA OTA AVUKSI PÖYTÄLIINAN PAINOJA

  Upealla kattauksella ylennät illallisen juhlaksi mutta se voi myöskin tehdä arkiateriastakin paljon mukavamman. Valitse sopivat tekstiilit huolella ja muista ottaa mukaan kaikki tarvittavat yksityiskohdat, niiden joukossa tietysti myös pöytäliinan painot. Niiden avulla voit luoda omaperäisen ja kutsuvan kattauksen, joka saa vieraasi viipymään ja viihtymään pöydän ääressä pitkään! Tulet taatusti nauttimaan herkullisesta illallisesta tai makeasta kahvittelusta kaikessa rauhassa tietäen, että pöytäliinan painot hoitavat tehtävänsä kuten pitää.