Patalaput

Patalapuilla suojaat kätesi kun käsittelet kuumia vuokia ja samalla lisäät keittiöösi kauniin yksityiskohdan. Valikoimamme patalaput, uunikintaat ja pannulaput on valmistettu lämmönkestäviksi ja ne on hyvä sijoittaa käden ulottuville. Valitse uunikinnas, joka sopii sisustustyyliisi ja ripusta se näkyvään paikkaa käden ulottuville. Halutessasi voit luoda sointuvia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia muiden keittiöntekstiilien kanssa.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PATALAPUT JA UUNIKINTAAT – KEITTIÖN TÄRKEÄT TEKSTIILIT

  Patalaput ovat tärkeitä apulaisia ruoanlaitossa. Kun vuoka täytyy ottaa ulos kuumasta uunista tai kiehuva kattila täytyy siirtää liedeltä, patalaput suojelevat sormiasi palovammoilta. Ilman patalappuja on käytännössä mahdotonta laittaa ruokia, joiden kypsyminen vaatii korkeita lämpötiloja. Näppien polttaminen tulikuumaan vuokaan, ja pahimmillaan koko vuoan pudottaminen lattialle, ei kuulosta erityisen mukavalta. Parilla hyvällä ja lämmönkestävillä patalapulla vältät polttamasta itseäsi ja voit turvallisesti siirrellä kuumat vuoat ja padat paikasta toiseen. Kunnon patalaput ja uunikintaat ovat yksinkertaisesti välttämättömiä varusteita jokaiseen keittiöön. Pidä siis aina patalappu käden ulottuvilla! Hyvällä patalapulla voit myös suojella keittiön pintoja. Paksumman patalapun voit nimittäin myös asettaa kattilan alle vaikkapa pöydälle.

  FIKSU JA KAUNIS KEITTIÖNTEKSTIILI

  Patalaput eivät ole pelkästään suojavaruste, jonka avulla saat hyvän otteen kuumista vuoista ja padoista. Parasta niin patalapuissa kuin uunikintaissa on se, että ne ovat samalla kaunis ja koristeellinen yksityiskohta. Värejä ja malleja on niin monta, että löydät varmasti keittiöösi sopivat. Patalappuja ja uunikintaita voi ripustaa näkyvään paikkaan keittiöön, josta ne on lisäksi helppo napata tarpeen tullen. Voit varata niille kauniin koukun tai ripustaa ne uuninkahvaan roikkumaan, jolloin ne todellakin ovat lähellä tarvittaessa. Huolimatta siitä haluatko vain käytännöllisen varusteen tai pari pirteän näköistä yksityiskohtaa sisustuksen piristämiseksi, patalapuissa yhdistyvät kummatkin ominaisuudet. Moderniin ja pelkistettyyn keittiöön löytyvät esimerkiksi pellavanväriset uunikintaat ja värikkääseen kotiin kirkkaankeltaiset patalaput. Valitse vaihtoehto, joka sulautuu saumattomasti keittiösi sisustukseen tai luo jännittäviä ja huomiota herättäviä kontrasteja.

  TUPLAUUNIKINNAS – EXTRAISO UUNIKINNAS

  Valikoimastamme löydät erityisen ihanan apuvälineen: tuplauunikintaan! Tämä pitkä, kahden käden uunikinnas tulee apuun, kun sinun täytyy siirtää isoja ja painavia vuokia tai patoja, joiden nostamiseen vaaditaan kummatkin kädet. Sen sijaan, että etsisit stressaantuneena toista, ikuisesti kadoksissa olevaa uunikinnasta, tämä tuplauunikinnas voi olla oiva ratkaisu. Sen avulla voit tarttua kuumaan astiaan kummallakin kädellä ja se saa sinut kaiken lisäksi näyttämään todelliselta keittiön ammattilaiselta!

  VIIHTYVYYTTÄ KEITTIÖÖN FIKSUILLA TEKSTIILEILLÄ

  Sisustaminen monella upealla ja tarkoituksenmukaisella tekstiilillä tekee keittiöstäsi viihtyisän ja kotoisan. Lisäksi ruoanlaittosi helpottuu ja ateriastakin tulee mukava elämys, kun tekstiilit viimeistelevät kokonaisuutta. Tekstiilejä on hauskaa yhdistellä toisiinsa ja keittiön koko ilmettä on helppo muuttaa vaihtamalla vain joitakin pienempiä yksityiskohtia, kuten vaikkapa patalappuja. Valitsemalla fiksuja, käyttökelpoisia tekstiilejä voit näppärästi uudistaa keittiön tunnelmaa ja patalappuja voi valita myös keittiön muun vallitsevan väriteeman mukaan. Koska aterioita syödään useimmiten keittiössä tilan viihtyisyydellä on merkitystä, jotta ruokahetkestä tulee entistäkin miellyttävämpi. Kun valitset patalappusi BGAlta voit ainakin olla varma, että saat kotiisi tyylikkään sisustuselementin.

  UUNIKINNAS TAKAA TURVALLISUUTTASI

  Turvallisuus keittiössä on tärkeää. Onnettomuuksien välttämiseksi on huolehdittava siitä, että niin terävien kuin kuumienkin esineiden käsittelyn yhteydessä ruoanlaitto sujuu turvallisesti. Patalappuja ja uunikintaita valmistetaan eri materiaaleista, joiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Kankaasta valmistettuja tuotteita voi pestä mikäli niille roiskuu ruokaa tai rasvaa ja pesun jälkeen ne ovat taas puhtaat ja kauniit.

  Uunikintaat ovat keittiön ehdoton varuste! Sama se tarvitsetko niitä kuuman uunipellin siirtämiseen tai pastaveden kaatamiseen kattilasta. Uunikintaat on tehty kestämään korkeita lämpötiloja mutta varmuuden vuoksi on aina hyvä tarttua varovaisesti astiaan, ennen kun nostat sen kokonaan alustastaan. Joskus vuoka saattaa olla niin kuuma, että voi olla viisasta käyttää kintaan lisäksi patalappua. Suojele sormiasi ja tilaa muutama hyvä patalappu ja uunikinnas!